Servet Aydın 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Fullhd kayıt 566 mb yer kaplıyor, hd ye al, 300 mb civarında kayıt yapacak Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Servet abi bu kamera açılıp kapanırken çinli bi hatun konuşuyo. Bu hatunun sesini nereden kapatabiliriz? Bir de benim kargodan yapıştırmalı ayak çıkmamıştı. Bunun için paypal'dan şikayet açtım. Belki sonradan gönderirler diye. Paypaldan mesaj geldi. Beni haklı bulmuşlar. Kamerayı geri gönderin, paranızı iade alın diye. Ben kamerayı geri göndermek istemiyorum. Yapıştırmalı ayak istiyorum. Ne yapmalı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Karşılama mesajı sabit, kaldırılamıyor, paypal haklı. Tek çare paket iadesi. Satıcı o parçayı gönderirmi, Zannetmem. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Karşılama mesajı sabit, kaldırılamıyor, paypal haklı. Tek çare paket iadesi. Satıcı o parçayı gönderirmi, Zannetmem.Sağol abi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Servet abi bu kamera açılıp kapanırken çinli bi hatun konuşuyo. Bu hatunun sesini nereden kapatabiliriz? Bir de benim kargodan yapıştırmalı ayak çıkmamıştı. Bunun için paypal'dan şikayet açtım. Belki sonradan gönderirler diye. Paypaldan mesaj geldi. Beni haklı bulmuşlar. Kamerayı geri gönderin, paranızı iade alın diye. Ben kamerayı geri göndermek istemiyorum. Yapıştırmalı ayak istiyorum. Ne yapmalı? Karşılama mesajı sabit, kaldırılamıyor, paypal haklı. Tek çare paket iadesi. Satıcı o parçayı gönderirmi, Zannetmem. Kim demiş? Menüdeki "Voice Switch" off yapılacak. Başka öğrenmek istediklerin varsa sor cınım. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Sağol canım abim. Uyuz oluyorum o kadının sesine. Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Sağol canım abim. Uyuz oluyorum o kadının sesine. Reca ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) benim kamerada 8 gb hafıza var lakin dolunca eskisini silip kayıt yapmıyor nasıl çözebilirim bi yardım etseniz gerçi benimkinin markası farklıymış başlığa dikkat ettimde mini0801 benimki 1 Nisan 2014 tarihinde Veli Uncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Kim demiş? Menüdeki "Voice Switch" off yapılacak. Başka öğrenmek istediklerin varsa sor cınım. Bende hala konuşuyor gahpe O menüyü kapatınca ses kaydı duruyor hemide 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Bende hala konuşuyor gahpe O menüyü kapatınca ses kaydı duruyor hemide :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Bende hala konuşuyor gahpe O menüyü kapatınca ses kaydı duruyor hemide Ses kaydı durmaz Servet n'aaptın? Senin sürüm kaç gülüm? Bende 2.7 var ve aynen dediğim gibi bebeem. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Araç gelince bakayım. Voice swich'i kapatınca mikrofon sembolü üzeri çarpı oluyor Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Allahallah... Switch on/off olunca voice yap demek o ya. (Türkçeye İngilizce karıştırttın bana ) Sesi kesmiyor bende yavrucum. Senin için fidoo mu çekim şimdi? 1 Nisan 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 yeni versiyonu attım, eski menü görünümü daha iyiydi sanki. v.2.8 çıkmış ama piyasada yok. Abi güncelleme işi nasıl yapılıyor.? Alet gelmeden bunları öğrensem iyi olacak şurda en altta latest frimwareden indirdiğimiz dosyayı direk karta mı atıyoruz yoksa ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 (düzenlendi) Abi güncelleme işi nasıl yapılıyor.? Alet gelmeden bunları öğrensem iyi olacak şurda en altta latest frimwareden indirdiğimiz dosyayı direk karta mı atıyoruz yoksa ? Eren, yeni aldıysan büyük ihtimalle son sürüm (2.7) gelecektir. Şimdiden bir şey yapmana gerek yok. 2.8 denen sürüm sanırım beynelmilel değil ki sitelerinde falan yok. Takipteyiz, çıkınca atarız yenisini. Son sürüm değilse, YTX000FW.bin dosyasını (sadece o dosya) karta atıp, kartı cihaz kapalıyken takıyorsun sonra da cihazı açıyorsun. Kendisi otomatik olarak o dosyayı gödrüğünde güncelleme yapıyor. 1 Nisan 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Eren, yeni aldıysan büyük ihtimalle son sürüm (2.7) gelecektir. Şimdiden bir şey yapmana gerek yok. 2.8 denen sürüm sanırım beynelmilel değil ki sitelerinde falan yok. Takipteyiz, çıkınca atarız yenisini. 26 martta sipariş geçtim abi. Dediğiniz gibi 2.7 gelir o zaman. teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 26 martta sipariş geçtim abi. Dediğiniz gibi 2.7 gelir o zaman. teşekkürler şimdiden Tamamdır. O halde son sürüm gelecek. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Bende hala konuşuyor gahpe O menüyü kapatınca ses kaydı duruyor hemide Abi benim gahpe sustu Murat hocanın dediği gibi yaptım Ses kaydı çekim ile devam ediyor. Ses kaydı durmaz Servet n'aaptın? Senin sürüm kaç gülüm? Bende 2.7 var ve aynen dediğim gibi bebeem. benim kamerada 8 gb hafıza var lakin dolunca eskisini silip kayıt yapmıyor nasıl çözebilirim bi yardım etseniz gerçi benimkinin markası farklıymış başlığa dikkat ettimde mini0801 benimki Kamera farklı ancak yine örnek açısından fikir olsun size, bende şuanlık 8 gb kullanıyorum, kamera devam ettikçe ilk videoları silmiş.. Resimde göründüğü gibi 6 dan itiaberan duruyor videolar.. halbuki 8 gb dolmadan önce 22 parça olarak 1-22 hepsi duruyo oluyordu. Trafiğe kaldığım için yeni kayıda başladıkça tek tek diğerlerini silmiş. Sonuçta kaza olmadıkça kayıt gerekli değil, halbuki kamera çok güzel çekiyor.. yüklemesi kolay olsada paylaşsak ama artık youtube de yok :D 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 arkadaşlar kapalı alanlara girmeden önce cihazı kapatın, yoksa gps ye bağlanması 10 dk. buluyor bilginiz olsun. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 arkadaşlar kapalı alanlara girmeden önce cihazı kapatın, yoksa gps ye bağlanması 10 dk. buluyor bilginiz olsun. Abi bizim sokakta sanırım sorun var aracı çalıştırıyorum 30-40-50-60 saniyede değişken, anca buluyor.. Açık havada meydan yerlerde 10 saniyede buluyor. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 Şafak uydular genelde güney kısımda kalıyor, bu yüzden sokağın durumundan kaynaklanıyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 bir görüntüde ben ekleyeyim. gerçekten çekim mükkemel. 1080 p yapıp izlemeyi unutmayın. 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 bir görüntüde ben ekleyeyim. gerçekten çekim mükkemel. 1080 p yapıp izlemeyi unutmayın. Bende you tube kapalı abi ? Nasıl izilicem bunu 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Abi bende bu şekilde çıkıyor ? Herkezde acıkta bende niye kapalı bu you tube. Yorum bağlantısı
Recommended Posts