Furkan Avcı 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 şunu alabilirsin: http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/12v-zaman-ayarli-role-modulu-dijital-gosterge-142353617 şema da çok. Ama ben bunun tam tersini istiyorum hocam, tetik gücü verdiğimde sonsuz çalışacak, kestiğimde ayarladığım zaman kadar sonra devre kesilecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 (düzenlendi) röle çift yönlü çalışır. ya da kendiniz yapın: http://320volt.com/elektronik-devre-semalari-karisik-arsiv/ şuna bakacaksınız 555 entegreli turn-off tipi zaman rölesi devresi: devre alıcının 1 s-15 dakika süreli olarak çalışmasını sağlar. Butona basıldığında röle çalışır. Bir süre sonra C kondansatörü deşarj olduğundan röle eski konumuna döner. Devrenin çalışma zamanı, T = 1,1.R.C denklemiyle bulunur. Denklemde, R: Direnç (ohm), C: Kondansatör (farad) cinsindendir. 8 Şubat 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Şubat 2015 Yazar Paylaş 18 Şubat 2015 Batarya bitmesi ve son kaydı yazamaması problemini bende yaşamaya başladım. Çözümü şu şekilde halledeceğim: - Kayıtları 2 dakikalık aralığa aldım. - Benim araçta bir hat araç kapandıktan çok sonra gücü kesiyor, bir hatta hemen (kamera buna bağlı) - Kontağa bağlı olan hat kesildikten sonra 2 dakika daha açık kalan bir röle devresiyle, park ettikten sonraki 2 dakikalık kaydı feda ederek en son kaydımı sağlama alacağım. Soru: Zaman ayarlı röle var mııdır? Yapılabilir mi? 3 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Şubat 2015 Yazar Paylaş 18 Şubat 2015 Ama ben bunun tam tersini istiyorum hocam, tetik gücü verdiğimde sonsuz çalışacak, kestiğimde ayarladığım zaman kadar sonra devre kesilecek. RX-270 Pilini Değiştirmek inanılmaz Basit. Elimdeki Plastik Dandirik Alet ile ( Kredi kartıda olur ) 1 dakika içinde cihazı açtım. Hiç vida sökme takma yok. Videoda görünen Pili tanesi 1 $'a çinden sipariş ettiğinizde yada büyük şehirlerdeki elektronik çarşılarından ortalama 5 TL ye temin ettikten sonra 2 adet lehimi yapmak kalıyor sadece. Elektronik bilgisi - lehim konusunda tecrübeniz yoksa eğer herhangi bir elektronikçi size 10 tl ye pil değişimini yapacaktır. Video umarım faydalı olur 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Deneme amaçlı evde ufak bi kayıt yaptım playback durumunda fastforward gidiyor resmen görüntü Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Servet abi Okadar ağlanmama rağmen yine de en erken benimki geldi Eksiksiz ve tam, resim showu yarın sunulacaktır.. Perşembe saat 11 sıralarında kargo teslim edildi.. Vay be bir yıla yakın zaman olmuş hala sorunsuz çalışıyor maşallah.. Emeği geçen Servet abime tekrar teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Deneme amaçlı evde ufak bi kayıt yaptım playback durumunda fastforward gidiyor resmen görüntü Park modunu kapatın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Park modunu kapatın Kapatayim. Ne ise yarar peki? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Park modunu kapatın Park modu mu varmış Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Bu kamerada kontak kapandıktan hemen sonra kaydın sonlandırılması ayarı yok mu? Ben 10 saniyeye ayarlamıştım diye hatırlıyorum ama şuan arıyorum böyle bi ayar bulamıyorum. Acaba önceki kameralarla mı karıştırdım. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 GT680W araç kameram var. pil bitmesi sorunu yaşıyorum galiba. çünkü bazı son kayıtları bozuk kaydediyor. kontağı kapatınca kamera direk kapanıyor. pil değişecek diye okudum forumda ama nasıl değişecek hangi pil ile değişecek yardım lütfen ((( Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Bu kamerada kontak kapandıktan hemen sonra kaydın sonlandırılması ayarı yok mu? Ben 10 saniyeye ayarlamıştım diye hatırlıyorum ama şuan arıyorum böyle bi ayar bulamıyorum. Acaba önceki kameralarla mı karıştırdım. Öyle bir ayar yok Olcay. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Öyle bir ayar yok Olcay. Daha önce kullanmış olduğum mini 0801 ya da gs6000de vardı sanırım. Ordan aklımda kalmış. Birkaç zamandır aklımdaydı sormayı unutuyorum. Seyir güzergahını google earth üzerinden izleyebiliyordum. Şimdi kayıtlara bakıyorum sadece video var. Gps çalışıyor. Bunun da mı ayarı var? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Daha önce kullanmış olduğum mini 0801 ya da gs6000de vardı sanırım. Ordan aklımda kalmış. Birkaç zamandır aklımdaydı sormayı unutuyorum. Seyir güzergahını google earth üzerinden izleyebiliyordum. Şimdi kayıtlara bakıyorum sadece video var. Gps çalışıyor. Bunun da mı ayarı var? Yo orjinal kameradan aldığım kayıtlarda izleyebiliyorum, ama kesip biçme işlemi yapınca uçuyor Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Yo orjinal kameradan aldığım kayıtlarda izleyebiliyorum, ama kesip biçme işlemi yapınca uçuyor Kameradan çıkardığım kartı bilgisayara takınca cardv dosyası çıkıyor. Onun içinde de movie dosyası var. Burada da yalnızca kayıtlar. Daha önce başka bir dosyanın içinde güzergahta oluyor diye biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Kameradan çıkardığım kartı bilgisayara takınca cardv dosyası çıkıyor. Onun içinde de movie dosyası var. Burada da yalnızca kayıtlar. Daha önce başka bir dosyanın içinde güzergahta oluyor diye biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? GT680W de güzergah bilgisi movie dosyasının içine işlenmiş yani tek dosya halinde. cardv dosyası yok yani. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Kameradan çıkardığım kartı bilgisayara takınca cardv dosyası çıkıyor. Onun içinde de movie dosyası var. Burada da yalnızca kayıtlar. Daha önce başka bir dosyanın içinde güzergahta oluyor diye biliyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Ya izleme programında ya da kayıtlarda bir sorun var. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 merhaba arkadaşlar. benim kameranın pili bitti. bursada elektronikçilerden birine alttaki resimde görülen lityum iyon pillerden taktırdım. kamera pilleri şarj etmiyor sanırım. yani kamera kapalı iken şarj ettiğimde pil doluyor ama seyir halinde iken boşalıyor ve kontak açık olduğu halde şarj olmuyor. kontağı kapattığımda kamera direk kapanıyor. sorun benim kamerada mı? çok yardıma ihtiyacım var ( Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 merhaba arkadaşlar. benim kameranın pili bitti. bursada elektronikçilerden birine alttaki resimde görülen lityum iyon pillerden taktırdım. kamera pilleri şarj etmiyor sanırım. yani kamera kapalı iken şarj ettiğimde pil doluyor ama seyir halinde iken boşalıyor ve kontak açık olduğu halde şarj olmuyor. kontağı kapattığımda kamera direk kapanıyor. sorun benim kamerada mı? çok yardıma ihtiyacım var ( http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251933-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-shadow-tec-gt680w/page-48#entry2608717 Linkteki gibi yaptığınıza emin misiniz? Yorum bağlantısı
Alper Köksal 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Cihaz bu şekilde. fotoğrafı şimdi çektim. Yorum bağlantısı
Alper Köksal 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 yok mudur bir şey bilen konu hakkında ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Sizinki direk kapasitörlü olmuş. Ben olsam üzülmem. Kontak açıkken kayıt yapsın yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Öyle bir ayar yok Olcay. Öyle bir olay şöyle var Yorum bağlantısı
Alper Köksal 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 o kadar uğraştıktan sonra çakmaklıkta takılı parça pozukmuş aracın yetkili servisine bile gittim dedim benim kamera çalışmıyor. şuna bir bakın. baktılar. dediler abi senin çakmaklık sağlam. ordaki cihaz bozuk şarj olayını çözdüm bu sefer ses gitti kayıt sırasında hiç ses kaydetmiyor. fabrika ayarlarına döndürdüm yine yok 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts