Misafir 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Eren çakmağı kontağa bağlayacağım . Araç hareket halinde iken güç gelecek,park halinde iken zaten kendi gücü 5 dakka gidiyor kendi kendine kapanacak. Çakmak soketi ve kablosu çok çirkin duracak gibime geliyor araç içinde. Torpido arkasından görünmeyecek şekilde geçirmek lazımBen farklı anladım sürekli takılı kalsın kaydetsin anladım. Kabloyu kapı fitilinden camın üstünden geçirdim pek çirkin durmadı. Hatta farkedilmiyor bile. Zaten çakmaklıkta on/off var. Inerken off yapıyorum sadece. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Gps yeri neresi en uygun arkadaşlar. Bazıları kaporta altında daha iyi çekilyor demişler.Cama mı yapıştıralım yoksa kaporta aksamına mı daha verimli olur? Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 Gps yeri neresi en uygun arkadaşlar. Bazıları kaporta altında daha iyi çekilyor demişler.Cama mı yapıştıralım yoksa kaporta aksamına mı daha verimli olur? Ben cama godum. Siyah bölge var ya, işe oraya. 2 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 arkadaşlar bugün montajını yaptım Sorunlar sunlar. Gps herzaman okumuyor,hızı yanlış gösteriyor yavaşlayınca kapanıyor hız göstergesi ve epey uzun süre gps bağlanamıyor. Birde gece kayıt yaparken ilk kayıt süper ama sonraki kayıtlarda acayip grenlenme ve bulanıklık var. Makina mı bozuk acep? Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 (düzenlendi) İlk 5 dk lık gece çekimi: Diğer gece çekimleri. Kumlanma ve bulanıklık fena 19 Ağustos 2014 tarihinde Savaş Değişli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Savaş gps araç kilometresi ile 5-6 km. lik farkı olur. gps. ninki doğru olandır. gps bağlanma olayı, kapalı alana girip çıkıyorsan ondan olabilir. görüntü içinde çözünürlüğü kontrol et, belki oynarken değişmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Lokman abi çözünürlükleri 1920*1080 hepsi aynı. 560 mb 5dakikalık çekimler.Gps işareti mavi olarak yanıp sönüyor sabit mi yanması gerekir acaba? Düz yolda giderken kafasına göre Lokman abi bi hızı yazıyor bi yazmıyor,anlamadım gitti defolu ürün mü yolladılar bilmem Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 GPS'i bilmem ama ilk resimle ikinci resim arasında ışık farkı var Savaş. Daha az ışık, daha çok "gren" demektir. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Murat abi araci gece ilk çalıştırdigim zamanda ortam epey karanlikti ama orada siyahlar keskin hiç bulaniklik yoktu kamera calistikca siyahlar bi gariplesti. Cmos sensör de sikinti var gibi Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 O zaman ısındıkça kararlı çalışmayı bırakan bir devre elemanı söz konusu. Sensör olabilir ama olmayadabilir. Sensör sürücüsünden de kaynaklanabilir. Değişim şansın varsa kullan bence. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Gece çekiminde klimayı aç, cama doğru üflesin, eğer görüntü düzeliyorsa kamera arızalı demektir 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Gece çekiminde klimayı aç, cama doğru üflesin, eğer görüntü düzeliyorsa kamera arızalı demektir Afferin len! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Gece çekiminde klimayı aç, cama doğru üflesin, eğer görüntü düzeliyorsa kamera arızalı demektir Afferin len! İlginç ilk defa duydum. Peki bu arıza kameranın hangi parçasından kaynaklanıyor. ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 İlginç ilk defa duydum. Peki bu arıza kameranın hangi parçasından kaynaklanıyor. ? Sensör meme yapmış. 3 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 İlk gece çekiminden bir kare, birde 1 saat kadar çaşıltıktan sonraki çekimden bir kare. Ortam ışığı hemen hemen aynı abilerim bide siz bakın. ilk fotoğraf. Bir saat çalıştıktan sonraki fotoğraf. Murat abi banada öyle geliyor ilk çalışmada sıkıntı yok ama çalıştıkça görüntü bozuluyor.Satıcı foxofferla görüştüm bakalım ne diyecek.Tamam Servet abi bide öyle deneyim bakalım klimayı verem gözüne 2 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Fox offer ile yazıştık,E bay e iade kaydı açtırdım eleman mesajlarıma cevap vermiyordu kayıdı görünce hemen damladı İster geri %10 kesintili iade yap dedi istersen 15 dolar iade edeyim e bay case i kapatalım dedi. Bende kabul ettim:) İki saat geri Çin'e gönder falan birsürü iş.İyi yapmışmıyım )) Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Fox offer ile yazıştık,E bay e iade kaydı açtırdım eleman mesajlarıma cevap vermiyordu kayıdı görünce hemen damladı İster geri %10 kesintili iade yap dedi istersen 15 dolar iade edeyim e bay case i kapatalım dedi. Bende kabul ettim:) İki saat geri Çin'e gönder falan birsürü iş.İyi yapmışmıyım )) İyi yapmışsın. Zaten Çin'e geri gönder, gelsin diye bekle, iki saati de geçer tahminim. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 İyi yapmışsın. Zaten Çin'e geri gönder, gelsin diye bekle, iki saati de geçer tahminim. Dünya küçük Murat hocam, Git gel konya 6 saatse çinde tutsa tutsa 2 saat falan işte 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Dünya küçük Murat hocam, Git gel konya 6 saatse çinde tutsa tutsa 2 saat falan işte Muğla'ya ne zaman geliyon? Tutsa tutsa yarım saat falan tutar. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Sefa ben 4 Eylül'de sipariş verdim bekliyorum, bence alınası bir kamera.Hatta daha sonra yine sipariş geçtim iki tane daha. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Son durum nedir? Alalım mı almayalım mı? Alma sen alma... Hala almamış ya, ay inanmıyoruum. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 (düzenlendi) Kameram geldi, detaylar kullanımdan sonra...Bir adet fazla GT680W mevcut, ilgililere duyurulur. Kar amacı olmadan 250-TL+Kargo alıcıya ait. 27 Eylül 2014 tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Kameram geldi, detaylar kullanımdan sonra...Hayirli olsun abi gule gule kullan.Fiyat nedir ? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 (düzenlendi) Kameram geldi, detaylar kullanımdan sonra...Bir adet fazla GT380W mevcut, ilgililere duyurulur. Kar amacı olmadan 250-TL+Kargo alıcıya ait. ??? 680 olmasın 27 Eylül 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts