İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar

an itibari kamera elime geçmiş bulunmaktadır. çok ufak tefek bişeymiş bu ya, ama sevimli duruyor :)  denedikten sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. 

Hayırlı olsun güle güle kullan.. 

Yorum bağlantısı
Alper Köksal

teşekkür ederim. kamera geldi ama araba konusunda bir sıkıntı var. bir ay önce kadar kaza yaptım fiesta pert oldu. kaskodan parasını almak için bekliyoruz. yani araba ile deney biraz daha bekleyecek. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

teşekkür ederim. kamera geldi ama araba konusunda bir sıkıntı var. bir ay önce kadar kaza yaptım fiesta pert oldu. kaskodan parasını almak için bekliyoruz. yani araba ile deney biraz daha bekleyecek. 

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL
(düzenlendi)

10/05/14 05:20   2014-05-10 05:20:00   The item was forwarded to the destination country (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   SWEDEN (Yurt Disi) 10/05/14 23:50   2014-05-10 23:50:00   Send item abroad (EDI-received)                                       Gonderi yurtdisina sevk edildi                 SWEDEN (Yurt Disi)   

20/05/14 06:35   2014-05-20 06:35:35   Receive item at office of exchange (Inb)                             Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi   TÜRKIYE 

Bugün 23 ü cuma oldu bir yerleri aramam gerekiyor mu? Yoksa Pazartesi'yi mi beleyeyim. Normal mi bu kadar uzun sürmesi?

Alper Bey size de büyük geçmiş olsun.

tarihinde Murat ÜNAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

ptt yi aradım gümrükte dir belki takılmış olabilir diyor ve arayıp öğrenmemi söyledi. Eğer takılmışsa para ödemesi mi çıkar ne olabilir.Ne yapayım?

Yorum bağlantısı

ptt yi aradım gümrükte dir belki takılmış olabilir diyor ve arayıp öğrenmemi söyledi. Eğer takılmışsa para ödemesi mi çıkar ne olabilir.Ne yapayım?

Murat bey TR ye gelme süresi hemen hemen herkeste aynı ama asıl süreç burda başlıyor. Ben bandırma da yaşadığım için o gümrüğün çilesini çok çektim. 41 günde alabildim ürünü. Siz şanslısınız ki istanbul dasınız. Tahminim en geç 1 haftada ulaşır size. Damga vergisi adı altında 3.60 kuruş alıyorlar o kadar.
Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

Sağolun Eren Bey önümüzdeki haftayı da bekleyelim yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Alper Bey'in sipariş eline geçti bile kıskanmadım değil hani.

Yorum bağlantısı

Sağolun Eren Bey önümüzdeki haftayı da bekleyelim yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Alper Bey'in sipariş eline geçti bile kıskanmadım değil hani.

Rica ederim :) önceki mesajlarda yazdım ben bu dağıtım işini anlayamadım cidden :) ben 2 gümrük keyfini bekledim siz sadece istanbulu bekleyeceksiniz işin güzel tarafı bu. :)

Gönderilen Resim

26 Mart'ta sipariş verdim.30 Nisan'da bandırmadaydı ama teslim aldığım tarih 7 mayıstı. O da benim uğraşmam sayesinde oldu. Yoksa 9 Mayıs da vereceklerdi :)

Yorum bağlantısı
Alper Köksal

teşekkür ederim arkadaşlar. gelmiş geçmiş oldu. ama kaskonun verdiği para ile emsal aracı almak mümkün değil. 1-2 bin tl daeklemek gerekiyor. 

gümrüğe takılması biraz mantıksız geldi bana. posta ile gönderiliyor ve üzerinded 30 dolar mı ne öyle fiyat basmışlar. hediye diye de yazmışlar. yani bu sartlarda gümrüğe takılması imkansız. 

benimkisi mi hızlı geldi diyorum bende. siparişi vermemden 15 gün sonra elime geldi. ne gümrük nede başka bir aksama. 

gümrüğü arayıp sormak lazım falan barkod sayılı gönderim gümrüğe takıldı diyorlar doğru mu diye.

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

Sorun kalmadı ürün 32. gününde öğlene doğru teslim edildi (bugün).

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

Teşekkürler.

Kutu içeriğinden iki tutma aparatı bağlantı kabloları ve 0.8m lik bir de HDMİ kablo da çıktı şaşırdım. Hiç şarjı olmadığından galiba açılmadı akşam bakacağım araçta artık.  Ayrıca getirip teslim eden sadece imza aldı herhangi bir ücret ödemesi yapılmadı.

Yorum bağlantısı

Teşekkürler.

Kutu içeriğinden iki tutma aparatı bağlantı kabloları ve 0.8m lik bir de HDMİ kablo da çıktı şaşırdım. Hiç şarjı olmadığından galiba açılmadı akşam bakacağım araçta artık.  Ayrıca getirip teslim eden sadece imza aldı herhangi bir ücret ödemesi yapılmadı.

Benden ve bazı arkadaşlardan damga vergisi adı altında 3.60 tl aldılar. Kameranın şarjı 2-3 dakika gidiyor bilginiz olsun. Bu arızalı mı diye sormayın sonra :D sürekli güç bağlantısıyla kayıt yapıyor.Kutu içeriği olması gerektiği gibi ama tutma aparatı benden bir tane çıktı :unsure2:

Yorum bağlantısı
Evren Geçmen

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle Olgu Bey'e ve diğer arkadaşlara paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.
Herkesinde bildiği gibi yurtdışı alışverişlerde 75 € üstü alışverişlerde ürünün gümrüğe takılma durumu var. Bir gümrük müşavirliği çalışanı ile bu durumu biraz daha net anlamaya çalıştım ve anladığım kadarıyla 75 € üstü alışverişlerde ürün gümrüğü takıldı ise, zorunlu olarak fatura üzerinden %18 KDV + %20 ÖTV + %4.9 Gümrük vergisi ödenerek ürününüzü teslim alabiliyormuşsunuz. (Ayriyetten CE, Tse, Garanti belgesi gibi belgelerinde istenmesi durumu olabiliyormuş; bu kısmını şimdilik es geçiyorum)
Ürünün gümrüğe takılmaması için ya fatura tutarını düşük yazılmasını istetmek yada ürünün tipini hediye olarak yazdırmak gerekiyormuş. Benim sorum şu; yurtdışından getirtmiş olduğunuz ürünlerde özellikle 75 € tutarını dikkate alarak mı sipariş ediyorsunuz yoksa faturayı düşük istetme, hediye gibi istekleride kullandığınız oluyor mu?. Yada gümrüğü takıldığında yukardaki tüm vergileri tek tek ödüyor musunuz?
Forumda belirttiğiniz GT680W kamera yaklaşık olarak (106 $ gps dahil) 78 € gibi bir rakama tekabül ediyor sadece 3 € için gümrüğü takılma durumu var. Buda totalda 100 TL ek maliyet demek. Bu iş birazda şans işi ama 75 € üstü olunca nasıl gümrüksüz alındığını pek anlayamadım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle Olgu Bey'e ve diğer arkadaşlara paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.

Herkesinde bildiği gibi yurtdışı alışverişlerde 75 € üstü alışverişlerde ürünün gümrüğe takılma durumu var. Bir gümrük müşavirliği çalışanı ile bu durumu biraz daha net anlamaya çalıştım ve anladığım kadarıyla 75 € üstü alışverişlerde ürün gümrüğü takıldı ise, zorunlu olarak fatura üzerinden %18 KDV + %20 ÖTV + %4.9 Gümrük vergisi ödenerek ürününüzü teslim alabiliyormuşsunuz. (Ayriyetten CE, Tse, Garanti belgesi gibi belgelerinde istenmesi durumu olabiliyormuş; bu kısmını şimdilik es geçiyorum)

Ürünün gümrüğe takılmaması için ya fatura tutarını düşük yazılmasını istetmek yada ürünün tipini hediye olarak yazdırmak gerekiyormuş. Benim sorum şu; yurtdışından getirtmiş olduğunuz ürünlerde özellikle 75 € tutarını dikkate alarak mı sipariş ediyorsunuz yoksa faturayı düşük istetme, hediye gibi istekleride kullandığınız oluyor mu?. Yada gümrüğü takıldığında yukardaki tüm vergileri tek tek ödüyor musunuz?

Forumda belirttiğiniz GT680W kamera yaklaşık olarak (106 $ gps dahil) 78 € gibi bir rakama tekabül ediyor sadece 3 € için gümrüğü takılma durumu var. Buda totalda 100 TL ek maliyet demek. Bu iş birazda şans işi ama 75 € üstü olunca nasıl gümrüksüz alındığını pek anlayamadım.

Uzakdoğu'dan gönderim yapan firmaların bir kısmı, gümrük sıkıntıları yaşanmasın diye siz söylemeseniz bile kendileri düşük fiyat bildirebiliyorlar. Örneğin 90 dolar civarı aldığım Mini0801 kameranın paketine satıcı "Otomobil aksesuarı - 18 dolar" yazmış. Gümrüğe takılmadan adresime geldi. 

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL
(düzenlendi)

Bazı sorunlarım var bu cihazla, class10 32gb sandisk microsd ultra kart ile kullanıyorum 

-Gps kitlenmiyor,

-Kayıt başladıktan sonra 1dk. içerisinde değişken sürelerde kesiliyor.Videoda da kendi durmuştu.

(Kayıt başladığında sağ üst köşedeki yanıp sönen kırmızı nokta kayboluyor),

-Kayıt atlayarak-takılarak yapıyor.

-İki seferde donma yaptı birinde aracın gözündeydi sıcaktı o nedenle olabilir, diğerinde camda takılıydı aksam 21'den sonra aracı çalıştırınca açıldı görüntü geldi ve dondu şarjı çektim yaklaşık yarım saat sonra kapandı tekrar şarja takıp açtım normal çalıştı.

Defolu ürüne mi denk geldik anlamadım. birde bunda resetlemek var mı?

versiyon 2.6v no logo

http://youtu.be/_KIyPxcXhXQ

tarihinde Murat ÜNAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Bazı sorunlarım var bu cihazla, class10 32gb sandisk microsd ultra kart ile kullanıyorum 

-Gps kitlenmiyor,

-Kayıt başladıktan sonra 1dk. içerisinde değişken sürelerde kesiliyor.Videoda da kendi durmuştu.

(Kayıt başladığında sağ üst köşedeki yanıp sönen kırmızı nokta kayboluyor),

-Kayıt atlayarak-takılarak yapıyor.

-İki seferde donma yaptı birinde aracın gözündeydi sıcaktı o nedenle olabilir, diğerinde camda takılıydı aksam 21'den sonra aracı çalıştırınca açıldı görüntü geldi ve dondu şarjı çektim yaklaşık yarım saat sonra kapandı tekrar şarja takıp açtım normal çalıştı.

Defolu ürüne mi denk geldik anlamadım. birde bunda resetlemek var mı?

versiyon 2.6v no logo

Sanırım sizde motion detection özelliği açık kalmış onu kapatın. O hareket olduğunda kayıta başlayıp belirli bir süre hareket olmazsa kaydı durduruyor.

Park halindeyken kullanışlı olabilir ama normal durumlarda işlevsel değil.

Altta bir yer vardı reset tuşu.

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Bu ürün nasıl acaba bilgisi olan var mı ?

Gece çekimi de fena değil. İş yapar gibi duruyor:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İş yapar gibi duruyor:

Ne tarz işler? Tarlaya sürsek çapa yapar mı? Ya da halı sahada adam eksik olduğunda  :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne tarz işler? Tarlaya sürsek çapa yapar mı? Ya da halı sahada adam eksik olduğunda  :crazy:

Olm ne uğraşıyon len sen benlen bakim? İşin, gücün yok mu senin? Benden mi gösterdiler şimdi? :punish:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Olm ne uğraşıyon len sen benlen bakim? İşin, gücün yok mu senin? Benden mi gösterdiler şimdi? :punish:

Eşgalini verdiler  :tele: . Takipteyim seni dikkat et kendine :yuuh:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Eşgalini verdiler  :tele: . Takipteyim seni dikkat et kendine :yuuh:

Almasaydın "eşgal"imi sen de canım. Her verileni alıyon mu? :seytan: Gendime dıhhat ediyom, sen takipleme beni; maallemize geldik. ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Almasaydın "eşgal"imi sen de canım. Her verileni alıyon mu? :seytan: Gendime dıhhat ediyom, sen takipleme beni; maallemize geldik. ;)

Kısa çöpü çektim  :(

Maallende salyangoz satmaya gelmedim korkma :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kısa çöpü çektim  :(

Maallende salyangoz satmaya gelmedim korkma :p

Sevdim seni kerata, uğra arada. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...