İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar

abi ne zamandır başını şişirmiyorum :D yeni sorunum aşağıda bi bakar mısın lüten :blush: bu dalgalanma neden olur acaba?

Baskı balata ne alemde ?  :biggrin:  Kalkışta araç çok sarsılıyor ve cam titreşimi kameranın ayağı sayesinde görüntüde beliriyor..  Bakalım Ustad lar neler dicek.. 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Eren pc den izlerken'de aynı sorun varmı? eğer varsa, sanki cihaz tutacağa tam oturmamış gibi.

Yorum bağlantısı

Baskı balata ne alemde ? :biggrin: Kalkışta araç çok sarsılıyor ve cam titreşimi kameranın ayağı sayesinde görüntüde beliriyor.. Bakalım Ustad lar neler dicek..

Araçla ilgili bi sıkıntı değil bence abi. Çünkü dün yoktu bugün var. Birde kalktıktan sonraki sarsıntılarda yapmıyor bunu. Mesela çukura falan girince sarsılıyor ya görüntü düzgün.ben düne göre bir tek aşağıda fotosunu attığım ayarı değiştirdim. Onunla ilgili olma ihtimali var mıdır? Bunu daylight yaptım auto da duruyordu.

Gönderilen Resim

Eren pc den izlerken'de aynı sorun varmı? eğer varsa, sanki cihaz tutacağa tam oturmamış gibi.

Abi pc den izliyorum sadece. Yani cihaz üzerinden hiç izlemedim. Tutacak konusundan emin değilim haklı olabilirsiniz abi :)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

o ayarla ilgili olduğunu sanmıyorum, Murat hocam ona cevap verir sanırım, sen tutacağı kontrol et. ;)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Araçla ilgili bi sıkıntı değil bence abi. Çünkü dün yoktu bugün var. Birde kalktıktan sonraki sarsıntılarda yapmıyor bunu. Mesela çukura falan girince sarsılıyor ya görüntü düzgün.ben düne göre bir tek aşağıda fotosunu attığım ayarı değiştirdim. Onunla ilgili olma ihtimali var mıdır? Bunu daylight yaptım auto da duruyordu.

Abi pc den izliyorum sadece. Yani cihaz üzerinden hiç izlemedim. Tutacak konusundan emin değilim haklı olabilirsiniz abi :)

O bende otomatikte..  ozaman başka secenek gelmiyor benim aklıma, benimde bipperda  yüksek suratlara çıkınca dalgalanma tarzı birşey oluyor .. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

abi ne zamandır başını şişirmiyorum :D yeni sorunum aşağıda bi bakar mısın lüten :blush: bu dalgalanma neden olur acaba?

Eren bu sorun aracın titreşiminden dolayı kameranın sallanmasından kaynaklanıyor. Görüntü sabitleme özelliği açık olduğundan dolayı yapıyor bunu. O özelliği kapat, geçer. "Image Stabilization" gibi bir şey olmalı menülerde. Ya da kamerayı sıkıca sabitlemen gerekir. O zaman da aracın titreşmemesi önemli. Kamera sallandıkça IS devresi görüntüyü sabitlemeye çalışıyor, o yüzden böyle kayıt yapıyor. Önemli bir şey değil aslında ama rahatsız edebilir tabii. Bende IS açık ama bu dalgalanma yok. Ya aracım titreşmiyor (öhöm)  ya da kameram sallanmıyor (bi daa öhöm). :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eren bu sorun aracın titreşiminden dolayı kameranın sallanmasından kaynaklanıyor. Görüntü sabitleme özelliği açık olduğundan dolayı yapıyor bunu. O özelliği kapat, geçer. "Image Stabilization" gibi bir şey olmalı menülerde. Ya da kamerayı sıkıca sabitlemen gerekir. O zaman da aracın titreşmemesi önemli. Kamera sallandıkça IS devresi görüntüyü sabitlemeye çalışıyor, o yüzden böyle kayıt yapıyor. Önemli bir şey değil aslında ama rahatsız edebilir tabii. Bende IS açık ama bu dalgalanma yok. Ya aracım titreşmiyor (öhöm) ya da kameram sallanmıyor (bi daa öhöm). :crazy:

Anladım abi :D bütün kombinasyonları deneyeceğim :) teşekkür ederim şimdiden :)
Yorum bağlantısı

Öhöm :D dediğim doğruymuş yani :p Titreşim .. :crazy:

Abi olayı baskı balataya bağladın ama :D korkutma beni :D
Yorum bağlantısı

Dün teste çıkayım dedim bakalım sallantı olacak mı diye. onda da çevirmeye yakalandım :D çok şanslıyım cidden :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Dün teste çıkayım dedim bakalım sallantı olacak mı diye. onda da çevirmeye yakalandım :D çok şanslıyım cidden :)

İlk seni çevirmişler sanırım; memur konileri yeni koyuyor gibiydi. ;) Ee sallantı oldu mu janim? :fiuw:

Yorum bağlantısı

İlk seni çevirmişler sanırım; memur konileri yeni koyuyor gibiydi. ;) Ee sallantı oldu mu janim? :fiuw:

Aynen abi ilk müşteri bendim :) sallantı da olmadı ayarları eski haline getirdim sıkıca da bağladım. :)
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Aynen abi ilk müşteri bendim :) sallantı da olmadı ayarları eski haline getirdim sıkıca da bağladım. :)

Sallantı olmadığı görüntüden anlaşılıyor zaten. :p Bi şey değil yani. :punish:

Yorum bağlantısı

Anladım abi :D bütün kombinasyonları deneyeceğim :) teşekkür ederim şimdiden :)

Sallantı olmadığı görüntüden anlaşılıyor zaten. :p Bi şey değil yani. :punish:

Abi işe yarasa da yaramasa da teşekkürü baştan etmiştim ama :(:D tekrar teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi işe yarasa da yaramasa da teşekkürü baştan etmiştim ama :(:D tekrar teşekkür ederim :)

Ossun. :p Bi daa et. :blush:

Yorum bağlantısı
Alper Köksal

merhabalar arkadaşlar. 

02 mayısta siparişini verdim onlar 9 mayısta kargoya teslim etmişler. RF227833184SG takip numarası ile.

şimdi ise 2014-05-16 10:00, Torbaya Eklendi - BURSA(BURSA P.İ.M)   diyor. bunuın anlamı bursada mı demek oluyor kameram :D 

bilen arkadaşlar söylesin lütfen. 

Yorum bağlantısı

Üfletmişler  :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

merhabalar arkadaşlar. 

02 mayısta siparişini verdim onlar 9 mayısta kargoya teslim etmişler. RF227833184SG takip numarası ile.

şimdi ise 2014-05-16 10:00, Torbaya Eklendi - BURSA(BURSA P.İ.M)   diyor. bunuın anlamı bursada mı demek oluyor kameram :D 

bilen arkadaşlar söylesin lütfen. 

evet brsa dağıtım merkezinde, arayın numarayı verin gerekirse gidin kendiniz alın derim

Yorum bağlantısı
Alper Köksal

evet brsa dağıtım merkezinde, arayın numarayı verin gerekirse gidin kendiniz alın derim

uuu iyiymiş ya. hadi bakalım hayırlısı. kazasız görüntüler çekmek nasip olur inşallah. hafta içi çalılıyorum ki adres olarak da iş yerini verdim zaten. artık oraya getirirler.

peki hafıza kartı olarak ne almamı tavsiye edersiniz ?

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

vay arkadaş ya Alper Bey'in ilk gönderisinden 1 gün sonra benimkini göndermişler (10.05.2014 de) hala yurda girmiş değil bu hafta gelir mi ajaba. 27.04.2014 de satın almıştım.

Yorum bağlantısı
Alper Köksal

an itibari kamera elime geçmiş bulunmaktadır. çok ufak tefek bişeymiş bu ya, ama sevimli duruyor :)  denedikten sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...