İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar
(düzenlendi)

Evet abi araba ile turladım bi. Hemen hemen 10 dakka olması lazım ama sadece dönüş yolumun 2 dakkası vardı. 1920x1080 p30 la çektim. Ne denememi istiyorsun abi deneyeyim tabi :)

Normal araca kablo ile takılı değilken çekim yaparmısın bir , kaç dk kayıt yapıcak, pili çabuk bitiyor sendeki de öylemi merak ettim.. 

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Normal araca kablo ile takılı değilken çekim yaparmısın bir , kaç dk kayıt yapıcak, pili çabuk bitiyor sendeki de öylemi merek ettim..

Onu evde denedim abi. 2-3 dakka yapıyor.o da tam doluysa.
Yorum bağlantısı
Safak Acar

İlk deneme gelsin o zaman :D

https://www.youtube.com/watch?v=RB6whYrR3FA

Bende loop yok abi :) Sanırım off yapınca loop oluyor :D

Eren bu arada  kameranın ayarı 720p de sanırım onu 1080 p  yap çekim kalitesi daha yüksek çeksin..  You tubede 720 hd var 1080 hd olması lazım.. 

Onu evde denedim abi. 2-3 dakka yapıyor.o da tam doluysa.

Anladım, bendekide aynı, bu meretin pili niye bu kadar dayanıksız çözemedim.. :D  pili dayansa güzel resim çekilir bu cihazla.. 

Yorum bağlantısı

Eren bu arada kameranın ayarı 720p de sanırım onu 1080 p yap çekim kalitesi daha yüksek çeksin.. You tubede 720 hd var 1080 hd olması lazım..

Abi ayar zaten 1920x1080 p30 da. Ben izlerken youtube da 1080 de çıkıyor :)

Eren bu arada kameranın ayarı 720p de sanırım onu 1080 p yap çekim kalitesi daha yüksek çeksin.. You tubede 720 hd var 1080 hd olması lazım..

Anladım, bendekide aynı, bu meretin pili niye bu kadar dayanıksız çözemedim.. :D pili dayansa güzel resim çekilir bu cihazla..

Ama bombeli çıkıyor fotoğraflar :D şarj işi sıkıntı cidden
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Anladım, bendekide aynı, bu meretin pili niye bu kadar dayanıksız çözemedim.. :D pili dayansa güzel resim çekilir bu cihazla..

Fotoğraf makinesi mi bu? :p Onun pili besleme kesilince kaydı sonlandırmaya yetecek kadardır ciciş. ;)

Abi ayar zaten 1920x1080 p30 da. Ben izlerken youtube da 1080 de çıkıyor :)

Ama bombeli çıkıyor fotoğraflar :D şarj işi sıkıntı cidden

Bombeli çıkacak tabii. Geniş açı demek o demek. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Evcil hayvan mı bu neyi besliyoz abi :p

Araçta güç kablosu dik pozisyonda takılı olmazsa yine güç gelmiyor cihaza. Yani hafif kıvrım olsun gücü kesiyor onu anlayamadım

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İlk deneme gelsin o zaman :D

Bende loop yok abi :) Sanırım off yapınca loop oluyor :D

İzledim :) :)üzel. Güle güle kullan kardeşim hafta sonu bol bol çekersin artık bizi :p

tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

İzledim :) :)üzel. Güle güle kullan kardeşim hafta sonu bol bol çekersin artık bizi :p

32lik kart gelirse olur. Şu an uzun çekim yapamıyorum. Kartın yazma hızı yetmiyor kayıt yarıda kalıyor hep :)
Yorum bağlantısı

32lik kart gelirse olur. Şu an uzun çekim yapamıyorum. Kartın yazma hızı yetmiyor kayıt yarıda kalıyor hep :)

Sen kartı boşver lensi ne yaptın ? :D

Yorum bağlantısı

Sen kartı boşver lensi ne yaptın ? :D

Buluşmayı planlayan onu da planlayacaktı :D ona sormak lazım :p
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Evcil hayvan mı bu neyi besliyoz abi :p

Araçta güç kablosu dik pozisyonda takılı olmazsa yine güç gelmiyor cihaza. Yani hafif kıvrım olsun gücü kesiyor onu anlayamadım

Kablon içten kopuk da olabilir, temassızlık yapıyor da olabilir... Hee, evcil heyvan. :punish:

Yorum bağlantısı

Kablon içten kopuk da olabilir, temassızlık yapıyor da olabilir... Hee, evcil heyvan. :punish:

Şu an sıkıntı yok abi :) derdini çözdüm. Kopuk olsa dik pozisyonda da şarj yapmazdı sanırım :)
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şu an sıkıntı yok abi :) derdini çözdüm. Kopuk olsa dik pozisyonda da şarj yapmazdı sanırım :)

Tamamen koupk olsa zaten hiç işe yaramazdı. Eğik olarak çalışmıyorsa benim dediklerimden biridir. İçten kopuk olan kablo tamamen iki ucu birbirinden uzaklaşıncaya kadar bir süre belli bir pozisyonda tutulduğunda çalışmaya devam eder. Amma konuşturdun beni ya... Topuk seç. :crazy:

Yorum bağlantısı

Tamamen koupk olsa zaten hiç işe yaramazdı. Eğik olarak çalışmıyorsa benim dediklerimden biridir. İçten kopuk olan kablo tamamen iki ucu birbirinden uzaklaşıncaya kadar bir süre belli bir pozisyonda tutulduğunda çalışmaya devam eder. Amma konuşturdun beni ya... Topuk seç. :crazy:

Foruma bu kamerayı sen salmıştın demi abi :p
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Foruma bu kamerayı sen salmıştın demi abi :p

:blush: Olm ben Olgu'yu zehirlediydim, o yettiydi. İlk kanı ben akıttım ama bütün kanı Olgu boşalttı. :seytan:

Yorum bağlantısı

:blush: Olm ben Olgu'yu zehirlediydim, o yettiydi. İlk kanı ben akıttım ama bütün kanı Olgu boşalttı. :seytan:

Abi o zaman bu soruların muhattabı dolaylı olarak sensin :D tamam tamam artık sorum kalmadı benim :D teşekkür ediyorum abi ilgin ve alakan için. :)
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi o zaman bu soruların muhattabı dolaylı olarak sensin :D tamam tamam artık sorum kalmadı benim :D teşekkür ediyorum abi ilgin ve alakan için. :)

Elimizden gelen yardımı yaparız kardeşim. :)

Yorum bağlantısı

Elimizden gelen yardımı yaparız kardeşim. :)

Olmadı kapını çalarım abi zaten :D hanım muğlalı benim yazın geçeceğim ordan nasılsa :)
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Olmadı kapını çalarım abi zaten :D hanım muğlalı benim yazın geçeceğim ordan nasılsa :)

Ne zaman istersen kardeşim. :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Murat abi ,

pcye dün format attım, format atmadan önce youtubede kendi yüklediğim videoları 1080p hd izliyordum, format attık dan sonra  hem Eren in attığı video olsun hem kendi videolarım olsun sadece 720phd çıkıyor bunun sebebi nedir bu sorunmudur? Sorunsa nasıl çözebilirim.. ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat abi ,

pcye dün format attım, format atmadan önce youtubede kendi yüklediğim videoları 1080p hd izliyordum, format attık dan sonra hem Eren in attığı video olsun hem kendi videolarım olsun sadece 720phd çıkıyor bunun sebebi nedir bu sorunmudur? Sorunsa nasıl çözebilirim.. ?

Aslında formatla çok ilgisi yok gibi ama aklıma flash versiyonundan başka bir şey gelmiyor şu anda. Güncelleme ile sorun çözülebilir gibi sanki. Yoksa formatla ne ilgisi var yahu? :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Murat abi ,

pcye dün format attım, format atmadan önce youtubede kendi yüklediğim videoları 1080p hd izliyordum, format attık dan sonra hem Eren in attığı video olsun hem kendi videolarım olsun sadece 720phd çıkıyor bunun sebebi nedir bu sorunmudur? Sorunsa nasıl çözebilirim.. ?

Ne kadar alakalı bilemem ama formattan sonra ekran kartı güncellemelerini yaptın mı abi? Belki 1080p yi desteklemiyordur şu an
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Aslında formatla çok ilgisi yok gibi ama aklıma flash versiyonundan başka bir şey gelmiyor şu anda. Güncelleme ile sorun çözülebilir gibi sanki. Yoksa formatla ne ilgisi var yahu? :unsure2:

adobe flasplayer yükledim yine aynı abi. 

Ne kadar alakalı bilemem ama formattan sonra ekran kartı güncellemelerini yaptın mı abi? Belki 1080p yi desteklemiyordur şu an

Onuda yükledim Eren yine aynı çözemedim.. 720p hd izletiyor sadece.. 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şafak başka browserdan denedinmi? crhome, expoler, mozilla gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...