Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Görmezmi, benimkide 2.6 Logosuz demi abi sizinki de Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Evet abim, Murat hocam ne dediyse onu uyguladık. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Şükürler olsun gözün aydın Eren.. Hadi güle güle kullan.. Bu arada benimki orji gelen haliyle duruyor 2.7 programlı ve logolu.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Şükürler olsun gözün aydın Eren.. Hadi güle güle kullan.. Bu arada benimki orji gelen haliyle duruyor 2.7 programlı ve logolu.. Teşekkür ederim abi logolu ve logosuz güncellemeleri farklı yerden yapılıyordu sanırım. Yanlış hatırlamıyorum demi Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Teşekkür ederim abi logolu ve logosuz güncellemeleri farklı yerden yapılıyordu sanırım. Yanlış hatırlamıyorum demi O işlerle hiç ilgilenmedim, onları Lokman abim ve Murat hocamız daha iyi bilir.. Ben geldiği şekilde ellemeden kullanıyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 O işlerle hiç ilgilenmedim, onları Lokman abim ve Murat hocamız daha iyi bilir.. Ben geldiği şekilde ellemeden kullanıyorum..3.0 gelene kadar dokunmam sanırım bende daha test edemedim kart alacağım. Marka önemi var mı abi? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 3.0 gelene kadar dokunmam sanırım bende daha test edemedim kart alacağım. Marka önemi var mı abi? Sandisk clas10 32gb al alıcaksan.. Servet(Aydın) abiye iki adet aldım gönderdim, Mehmet (Özyürek) abiye bitane aldım gönderdim, bildiğim kadari ile memnunlar. Geçen kuzuya gitmeden öncede kendime aldım şuanlık memnunum. Ondan önce 8gb kullanıyordum clas4 dü . Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 .Kardeşim bizim Şafak'ı ne yaptın. Nerde bizim şafak. Bu şafaksa diğeri kimdi. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Kardeşim bizim Şafak'ı ne yaptın. Nerde bizim şafak. Bu şafaksa diğeri kimdi. Şapkayı çıkardım abi Yaz geldi dedim bir değişiklik olsun Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Sandisk clas10 32gb al alıcaksan.. Servet(Aydın) abiye iki adet aldım gönderdim, Mehmet (Özyürek) abiye bitane aldım gönderdim, bildiğim kadari ile memnunlar. Geçen kuzuya gitmeden öncede kendime aldım şuanlık memnunum. Ondan önce 8gb kullanıyordum clas4 dü . Abi şimdi teknosadan çıktım 100 tl dedi Bu kadar pahalı mı ya Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Abi şimdi teknosadan çıktım 100 tl dedi Bu kadar pahalı mı ya Acelen yoksa gecici kullanabileceğin kart varsa hafta sonuna kadar gönderebilirm istersen.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Abi şimdi teknosadan çıktım 100 tl dedi Bu kadar pahalı mı ya Olmaması lazım. Bayağı bir kazıkmış. Acelen yoksa gecici kullanabileceğin kart varsa hafta sonuna kadar gönderebilirm istersen.. Sende kaça bu kart janim? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Olmaması lazım. Bayağı bir kazıkmış. Sende kaça bu kart janim? 65TL abi Kendi alış fiyatım üzerinden veriyorum.. Kasım ayında en uygun emmiye almıştık 55 tl ydi ozaman. Tabi farklı sitelerde daha uyguna bulunabilirse ordan alınabilir, ancak emmi sahte çıkma olasılığını söylemişti.. Bende öyle bir dert yok Alıp deniyip gönderiyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 65TL abi Kendi alış fiyatım üzerinden veriyorum.. Kasım ayında en uygun emmiye almıştık 55 tl ydi ozaman. Tabi farklı sitelerde daha uyguna bulunabilirse ordan alınabilir, ancak emmi sahte çıkma olasılığını söylemişti.. Bende öyle bir dert yok Alıp deniyip gönderiyorum Aslında 64 alasım var da. Alamıyom. Kameradaki eskidi. Telefondakini kameraya, 64ü telefona takasım vardı. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Şükürler olsun gözün aydın Eren.. Hadi güle güle kullan.. Bu arada benimki orji gelen haliyle duruyor 2.7 programlı ve logolu.. Logosuz demi abi sizinki de Şimdi kamera elime geldi araçtayım logosuzmuş.. sadece sürümü farklı 2.7 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Şimdi kamera elime geldi araçtayım logosuzmuş.. sadece sürümü farklı 2.7 Benimkinin aynısının tıpksının senin olanı yani? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 o zaman ilk sorum gelsin Geçici tırt 2 gb lık bir kartla deneme çekimi yaptım.Kartı açtım baktım 2 video çıktı içinden. birisi 2 dakika birisi de 14 saniye. diğer çekimler yoktu. Acaba ayarlarım mı yanlış ? Karttan mı kaynaklı sıkıntı? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 o zaman ilk sorum gelsin Geçici tırt 2 gb lık bir kartla deneme çekimi yaptım.Kartı açtım baktım 2 video çıktı içinden. birisi 2 dakika birisi de 14 saniye. diğer çekimler yoktu. Acaba ayarlarım mı yanlış ? Karttan mı kaynaklı sıkıntı? En azından 3 dakikalık 6 adet video olması lazım, Odo Ful hd çekimde, Araçtamı denedin ? Bu arada bir deneme yapmanı istesem Eren ? , Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 En azından 3 dakikalık 6 adet video olması lazım, Odo Ful hd çekimde, Araçtamı denedin ? Bu arada bir deneme yapmanı istesem Eren ? , Evet abi araba ile turladım bi. Hemen hemen 10 dakka olması lazım ama sadece dönüş yolumun 2 dakkası vardı. 1920x1080 p30 la çektim. Ne denememi istiyorsun abi deneyeyim tabi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 En azından 3 dakikalık 6 adet video olması lazım, Odo Ful hd çekimde, Araçtamı denedin ? Bu arada bir deneme yapmanı istesem Eren ? , Abi bu ayar 3 de mi 5 de mi kalacak Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 gözün aydın, üzerindeki versiyon kaç? logolumu? logosuzmu? çıkartmak basit, mandala basarak çıkarabilirsin. Lokman abi sağolasın sanırım 2.6 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam , özellikle denemek istedim SD kart'da sorun yaratacak mı diye , elimdeki 8 Gb Class 4 kartı kullandım herhangi bir sorun olmadı en eski kayıttan silme işleminide sorunsuz yaptı. Ben logosuz aldım siyah olandan daha az dikkat çeksin diye vakumlu vantuzu tam dikiz aynasının tutundugu noktanın altında konumlandırdım , takarken biraz uğraştırıyor ama çok önemli değil , vantuzun uç kısmı tam dikiz aynanı arkasına denk geldiginden duzgun gormek ve soketi oturtmak için biraz cama dogru eğilip hizalıyorum . Takarken de cıkartması kolay olsun diye sonuna kadar itmiyorum yuvasında ... şöyle birşey var tam cam'a bakıcak şekilde 90 derece konumlandırdıgımda sağ direk koseyi görürken sol köşeyi görmüyor konumdan dolayı bende hafif sola ceviriyorum her iki direği eşit görsün diye , konumlandırma ile ilgili sıkıntım var galiba Her zaman işe yarar: çalışıyorsa kurcalama. bıraktım o zaman güncellemiyorum eheh Abi bu ayar 3 de mi 5 de mi kalacak Hocam ideal olanı 3 dk dır benim fikrimce , ben 3 dk olarak kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Abi bu ayar 3 de mi 5 de mi kalacak Tamamen sana kalmış. 3 dakika istersen3, 5 istersen 5. Loop dersen hiç kesmeden kayıt yapar, kart dolunca kaydın üstüne yeniden yazmaya başlar; taa ki... evet, kart dolana kadar. "Loop" da bu demek zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 İlk deneme gelsin o zaman https://www.youtube.com/watch?v=RB6whYrR3FA Tamamen sana kalmış. 3 dakika istersen3, 5 istersen 5. Loop dersen hiç kesmeden kayıt yapar, kart dolunca kaydın üstüne yeniden yazmaya başlar; taa ki... evet, kart dolana kadar. "Loop" da bu demek zaten. Bende loop yok abi Sanırım off yapınca loop oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Motorcu heran sollamaya hazır bekliyor. Hayırlı olsun Eren hocam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts