İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Benim de ilk dikkatimi o çekti. :bravo::D

Ve olaya 26 sayfa geç kalmışım...

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

satıcının teslimat adresi teyit ettiğini gösteren notunun ardından bize takip numarasını kendimi verecek yoksa bizim yapmamız gereken bir hamle var mı?

Yurt dışından siftah bu ürüneymiş. işleyişi bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

satıcının teslimat adresi teyit ettiğini gösteren notunun ardından bize takip numarasını kendimi verecek yoksa bizim yapmamız gereken bir hamle var mı?

Yurt dışından siftah bu ürüneymiş. işleyişi bilmiyorum.

Kargoya verince takip numarası verecek.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

bugün paketimin geldiğini gördüm ve mesai çıkışı ptt ye gittim.Ürünü buldular ama teslim etmediler :( Bandırma gümrük memuru gelip onay verecekmiş pakete.O da çarşambadan çarşambaya geliyormuş :kafa2:  zaten 2 hafta istanbulda gümrükte bekledi bu nerden çıktı dedim. İşleyiş bu şekilde dediler. Ne şanssızlık bu anlamadım ya. Dün gelse paket yarın memur gelip onayı verecekti. Şimdi en az 1 hafta daha bekleyecez :(

jU0cPGZ.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere

bugün paketimin geldiğini gördüm ve mesai çıkışı ptt ye gittim.Ürünü buldular ama teslim etmediler :( Bandırma gümrük memuru gelip onay verecekmiş pakete.O da çarşambadan çarşambaya geliyormuş :kafa2:  zaten 2 hafta istanbulda gümrükte bekledi bu nerden çıktı dedim. İşleyiş bu şekilde dediler. Ne şanssızlık bu anlamadım ya. Dün gelse paket yarın memur gelip onayı verecekti. Şimdi en az 1 hafta daha bekleyecez :(

Evet Eren, PTT çok yoğun çalışıyor, çok meşguller (!) Çin'den daha yoğunlar hatta. Memura bak; haftada bir gliyormuş. Vatandaş beklesin, n'olcak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Evet Eren, PTT çok yoğun çalışıyor, çok meşguller (!) Çin'den daha yoğunlar hatta. Memura bak; haftada bir gliyormuş. Vatandaş beklesin, n'olcak?

Abi 11 günde singapurdan türkiyeye geldi. bugün 34. gün ve artı minimum 1 hafta dediler. :vurduvara: kısaca 1 ayda istanbuldan evime getiremediler. Nasıl yoğunluk bu anlamadım.Üstelik pürüz çıkarsa maliye benden beyanname de isteyecekmiş (75 euro üstünde oluyormuş bu durum).Müşteri hizmetleri ile görüştüm ne saçmalıyorsunuz dedim ya. İşleyiş bu şekilde Eren bey işleyiş bu şekilde Eren bey dedi ordaki hanım.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Geçen hafta ebay'dan anahtar kılıfı  aldım 8. gün elimdeydi...

Yorum bağlantısı

Geçen hafta ebay'dan anahtar kılıfı  aldım 8. gün elimdeydi...

Burası bandırma mahrumiyet bölgesi :D

Yorum bağlantısı

Eren tam benim beynime kan sıçrayan noktaya değindin. Bende gittim Bandırma PTT ye bana da aynı şekilde söylediler. Bandırma Gümrüğündeki memurlar çok yoğunlar ya hafta bir kontrol ediyorlarmış.  :angry:  Tam bir saçmalık. 1 hafta daha boşuna bekleyeceksin. Hayırlısı artık canını sıkma. Malzeme geldi ya ona şükret...

Yorum bağlantısı

Eren tam benim beynime kan sıçrayan noktaya değindin. Bende gittim Bandırma PTT ye bana da aynı şekilde söylediler. Bandırma Gümrüğündeki memurlar çok yoğunlar ya hafta bir kontrol ediyorlarmış.  :angry:  Tam bir saçmalık. 1 hafta daha boşuna bekleyeceksin. Hayırlısı artık canını sıkma. Malzeme geldi ya ona şükret...

Yahu bandırmaya yurt dışından az malzeme geliyor ki adamlar işi esnek tutuyorlar. Haftada bir gitsek yeter diyorlar demek ki :D Senin benim için adam niye kalkıp hergün ptt ye gitsin abi.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Eren gerçekten şansın kuvvetliymiş. :) bu kadar bekledin, 1 hafta daha bekle abim. yapacak bir şey yok.

Yorum bağlantısı

Eren gerçekten şansın kuvvetliymiş. :) bu kadar bekledin, 1 hafta daha bekle abim. yapacak bir şey yok.

Haklısın abi :) kamerayı görüpte alamamak çok zoruma gitti :(

Yorum bağlantısı

Abi bizden birinin adresini verseydik de biz sonra sana kargolasaydik daha iyi olurdu o nasil iş öyle. Valla sabir diliyorum :)

Yorum bağlantısı

Abi bizden birinin adresini verseydik de biz sonra sana kargolasaydik daha iyi olurdu o nasil iş öyle. Valla sabir diliyorum :)

Bileydim yapar mıydım böyle bişey :D Adamlara soruyorum istanbulun gümrüğü yunan gümrüğü mü de birde bandırmada gümrük muhabbeti yapıyorsunuz bana dedim ses yok. Ne menem bir iş çözemedim valla. :unsure2:

Yorum bağlantısı

Bileydim yapar mıydım böyle bişey :D Adamlara soruyorum istanbulun gümrüğü yunan gümrüğü mü de birde bandırmada gümrük muhabbeti yapıyorsunuz bana dedim ses yok. Ne menem bir iş çözemedim valla. :unsure2:

Sizin ora özerklik ilan etmiş :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Erdem bu bizim aldığımız link, orijinal yani. ;)

fiyat 4 dolar artmış galiba.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

Arkadaşlar benim de  gt680 im  geldi  , uzerindeki firmware  guncel  degil , guncellesem mi acaba ?  yoksa bıraksam mı bu sekilde  bilemedim. Su kablo saklama olayını yapmam lazım  en kısa  zamanda  birde   gt680 i pratik sekilde  tak cıkart  yapma  nasıl olur acaba ? Uzerinde  bırakmak biraz  sakıncalı cünkü ...  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

gözün aydın, üzerindeki versiyon kaç? logolumu? logosuzmu? çıkartmak basit, mandala basarak çıkarabilirsin.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arkadaşlar benim de gt680 im geldi , uzerindeki firmware guncel degil , guncellesem mi acaba ? yoksa bıraksam mı bu sekilde bilemedim. Su kablo saklama olayını yapmam lazım en kısa zamanda birde gt680 i pratik sekilde tak cıkart yapma nasıl olur acaba ? Uzerinde bırakmak biraz sakıncalı cünkü ... :rolleyes:

Her zaman işe yarar: çalışıyorsa kurcalama. ;)

Yorum bağlantısı

Uğraşmalı kargo sürecini kendim bitirdim. Gümrüğe gittim muafiyet belgemi kendim aldım postaneye verdim süreci hızlandırmak için. Yoksa bi kaç gün daha bekleyecektim.

Sonunda bitti yani çileli süre :D

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...