Olgu Erhan 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Özkan teşekkürler. emmi mondeoda esp olmasada olur. buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç. Abi sorma World of Warcraft online bir oyuna başladım acayip sardı hatun yakında kapının önüne koyacak Merhabalar şubat ayından beri bende logolu olan bu kamerayı kullanıyorum.merak ettiğim firmware.ler arası görüntü kalitesinde bir fark varmı? benim firmware sürümüm V2.6 gps bağlanması ve çalışma stabilitesinden çok memnunum fakat görüntü beni pek tatmin etmedi.sürüm değişikliği yapan arkadaşların yorumları nasıldır fark varmı. Kamerada sıkıntı - sorun yoksa güncellemeye hiç gerek yok bence 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Abi sorma World of Warcraft online bir oyuna başladım acayip sardı hatun yakında kapının önüne koyacak Kamerada sıkıntı - sorun yoksa güncellemeye hiç gerek yok bence Anaa Olgu yaşıyomuş ya... Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Anaa Olgu yaşıyomuş ya... World of warcraft online oyuna sardım zindanlardayım orada yaşıyorum bu aralar Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 World of warcraft online oyuna sardım zindanlardayım orada yaşıyorum bu aralar Olm böyle oyunlar oynanır mı ya? İnsanın kafası allak bullak olur. Resme bak; her tarafta bi şeyler var. Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Beyaz şahindeki hıyar farları da yakmamış. Bu öküz tam dayaklık... Benimki logosuz ve 2.7 abi. GPS sorunu da yok. Ama sen o sürüm sorunlu deyince acaba demedim değil yani. Ben güncellemedim ama, öyle geldi. Yani belki de sitede verilende bi nane vardır. Abi o beyaz ilerde stop etti sağ çekti , biri sağ çekince diğerleride durdu , 3 de bana yol verdi , sanırım gazı bitti Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Abi o beyaz ilerde stop etti sağ çekti , biri sağ çekince diğerleride durdu , 3 de bana yol verdi , sanırım gazı bitti Gaz pedalıyla o kadar oynarsa öyle olur tabii. Şahin la bu, Focus mu? Hayret bi şi. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Gaz pedalıyla o kadar oynarsa öyle olur tabii. Şahin la bu, Focus mu? Hayret bi şi. Ful hd izliyelim Gazı bitti , Fazla ara gazı vututuuututuu yaparsa olacak olduğu o Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Olm böyle oyunlar oynanır mı ya? İnsanın kafası allak bullak olur. Resme bak; her tarafta bi şeyler var. 25 kişilik bir Raid o O yüzden öyle. 10 farklı class var oyunda her biri bir özellik ekleyince olacağı bu. Wow sakat oyundur hayatı offline eder. Dengede tutmaya uğraşıyorum zaten 10 sene önce bu oyunu ortalama 5 sene kadar oynadım. Kızım doğunca ara vermiştim. Şimdi 5 yaşına geldi sıkıntı yok devam Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Olgu hoş geldin, fazla özletme. Hocam benimki 2.6 ile geldi. sizinki orijinal 2.7 olduğu için sorun olmayabilir, sitedeki sorunlu kesin hocam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 8 gündür aynı yerde beklemesi normal mi acaba Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Gümrüğe takılmış galiba Eren. şu an beklediği yer gümrük mü oluyor abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Galiba öyle abim, benimkindede aynı durum olmuştu. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Galiba öyle abim, benimkindede aynı durum olmuştu. 27. sayfa 526. iletiye bakarsak 2 haftada geliyor torbaya girdikten sonra. benim 1 haftam kalmış olması gerekiyor sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 6 gün sürmüş. Abi çok kısa sürmüş senin ki.Benim ürün yurtdışından 13 günde geldi ama bi 13 günde istanbuldan elime ulaşamayacak sanırım Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Eren bana Kocaelin den istanbula 4 günde geldi Normaldir bende 2 aya yakın bekledim Pttyi ara bir sor ne durumda diye.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Eren bana Kocaelin den istanbula 4 günde geldi Normaldir bende 2 aya yakın bekledim Pttyi ara bir sor ne durumda diye.. Salıya kadar hareket olmazsa arayacağım abi gerçi bu seferde 23 Nisan falan girecek araya Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Sorun yok bazen gecikebiliyor. Gümrüğe gelen yurt dışı gönderilerin yoğunluğu ile ilgili... Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Merhaba, bu ürün nedeniyle forumunuza üye oldum en iyi sizler bilirsiniz. Foxoffer a üye oldum ve ürünü sepete ekledikten sonra satın alma kısmını göremiyorum? Siteye has bir şey mi yapmak gerekiyor? Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Merhaba, bu ürün nedeniyle forumunuza üye oldum en iyi sizler bilirsiniz. Foxoffer a üye oldum ve ürünü sepete ekledikten sonra satın alma kısmını göremiyorum? Siteye has bir şey mi yapmak gerekiyor? "checkout" diyeceksin kardeş. Hoş geldin. Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Hoşbuldum. checkout=çıkış düşüncesiyle denememiştim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Hoşbuldum. checkout=çıkış düşüncesiyle denememiştim. Teşekkür ederim. Tamam işte, çıkıyorsun sonuçta tükandan. Bi şeycik diil. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 G1W aldım ayrıca çok başarılı çıktı görüntüleri ekleyeceğim yakında Öyle net çekiyorki 1 adet daha sipariş geçtim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 İlk fotoğrafta her yerde FORD var Benim de ilk dikkatimi o çekti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts