İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

Özkan teşekkürler.

emmi mondeoda esp olmasada olur. :D

buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç.

Abi sorma World of Warcraft online bir oyuna başladım acayip sardı :) hatun yakında kapının önüne koyacak :p

Merhabalar şubat ayından beri bende logolu olan bu kamerayı kullanıyorum.merak ettiğim firmware.ler arası görüntü kalitesinde bir fark varmı? benim firmware sürümüm V2.6 gps bağlanması ve çalışma stabilitesinden çok memnunum fakat görüntü beni pek tatmin etmedi.sürüm değişikliği yapan arkadaşların yorumları nasıldır fark varmı. :)

Kamerada sıkıntı - sorun yoksa güncellemeye hiç gerek yok bence :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi sorma World of Warcraft online bir oyuna başladım acayip sardı :) hatun yakında kapının önüne koyacak :p

Kamerada sıkıntı - sorun yoksa güncellemeye hiç gerek yok bence :)

Anaa Olgu yaşıyomuş ya... :crazy:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Anaa Olgu yaşıyomuş ya... :crazy:

World of warcraft online oyuna sardım zindanlardayım :) orada yaşıyorum bu aralar  ;)

4whh.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere

World of warcraft online oyuna sardım zindanlardayım :) orada yaşıyorum bu aralar  ;)

4whh.jpg

Olm böyle oyunlar oynanır mı ya? İnsanın kafası allak bullak olur. Resme bak; her tarafta bi şeyler var.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Beyaz şahindeki hıyar farları da yakmamış. Bu öküz tam dayaklık...

Benimki logosuz ve 2.7 abi. GPS sorunu da yok. Ama sen o sürüm sorunlu deyince acaba demedim değil yani. Ben güncellemedim ama, öyle geldi. Yani belki de sitede verilende bi nane vardır. ;)

Abi o beyaz ilerde stop etti sağ çekti , biri sağ çekince diğerleride durdu , 3 de bana yol verdi :D , sanırım gazı bitti :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi o beyaz ilerde stop etti sağ çekti , biri sağ çekince diğerleride durdu , 3 de bana yol verdi :D , sanırım gazı bitti :D

Gaz pedalıyla o kadar oynarsa öyle olur tabii. Şahin la bu, Focus mu? Hayret bi şi. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Gaz pedalıyla o kadar oynarsa öyle olur tabii. Şahin la bu, Focus mu? Hayret bi şi. ;)

:D

Ful hd izliyelim

Gazı bitti , Fazla ara gazı vututuuututuu yaparsa olacak olduğu o :D 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olm böyle oyunlar oynanır mı ya? İnsanın kafası allak bullak olur. Resme bak; her tarafta bi şeyler var.

25 kişilik bir Raid o :) O yüzden öyle. 10 farklı class var oyunda her biri bir özellik ekleyince olacağı bu.

Wow sakat oyundur hayatı offline eder. Dengede tutmaya uğraşıyorum zaten :)

10 sene önce bu oyunu ortalama 5 sene kadar oynadım. Kızım doğunca ara vermiştim. Şimdi 5 yaşına geldi sıkıntı yok devam :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Olgu hoş geldin, fazla özletme.

Hocam benimki 2.6 ile geldi. sizinki orijinal 2.7 olduğu için sorun olmayabilir, sitedeki sorunlu kesin hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Galiba öyle abim, benimkindede aynı durum olmuştu.

27. sayfa 526. iletiye bakarsak 2 haftada geliyor torbaya girdikten sonra. benim 1 haftam kalmış olması gerekiyor sanırım :)

Yorum bağlantısı

6 gün sürmüş.

Abi çok kısa sürmüş senin ki.Benim ürün yurtdışından 13 günde geldi ama bi 13 günde istanbuldan elime ulaşamayacak sanırım :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Eren bana Kocaelin den istanbula 4 günde geldi :D Normaldir :D bende 2 aya yakın bekledim 

Pttyi ara bir sor ne durumda diye..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eren bana Kocaelin den istanbula 4 günde geldi :D Normaldir :D bende 2 aya yakın bekledim

Pttyi ara bir sor ne durumda diye..

Salıya kadar hareket olmazsa arayacağım abi :) gerçi bu seferde 23 Nisan falan girecek araya :D
Yorum bağlantısı

Sorun yok bazen gecikebiliyor. Gümrüğe gelen yurt dışı gönderilerin yoğunluğu ile ilgili...

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

Merhaba, bu ürün nedeniyle forumunuza üye oldum en iyi sizler bilirsiniz.

Foxoffer a üye oldum ve ürünü sepete ekledikten sonra satın alma kısmını göremiyorum? Siteye has bir şey mi yapmak gerekiyor?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Merhaba, bu ürün nedeniyle forumunuza üye oldum en iyi sizler bilirsiniz.

Foxoffer a üye oldum ve ürünü sepete ekledikten sonra satın alma kısmını göremiyorum? Siteye has bir şey mi yapmak gerekiyor?

"checkout" diyeceksin kardeş. Hoş geldin. :)

Yorum bağlantısı
Murat ÜNAL

Hoşbuldum. checkout=çıkış düşüncesiyle denememiştim. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hoşbuldum. checkout=çıkış düşüncesiyle denememiştim. Teşekkür ederim.

Tamam işte, çıkıyorsun sonuçta tükandan. ;) Bi şeycik diil.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

G1W aldım ayrıca çok başarılı çıktı :) görüntüleri ekleyeceğim yakında :)

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Öyle net çekiyorki 1 adet daha sipariş geçtim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

İlk fotoğrafta her yerde FORD var  :good1:  :biggrin:

Benim de ilk dikkatimi o çekti. :bravo::D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...