İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Özkan gözün ayrın, Eren gelir merak etme. ;)

Mustafa sonuç ne oldu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Özkan gözün ayrın, Eren gelir merak etme. ;)

Mustafa sonuç ne oldu?

Abi öncelikle hepinizin ellerinden öpüyorum :) kamera dün geceden beri bizim transitte, hiç donmamış :) yarın focus'a takacağım nasipse, bakalım bir sıkıntı olacak mı, eğer focusta donarsa bu sefer focusta elektrik aldığımız yere ve dün geceden beri gps'siz kullandığım için gps'e odaklanacağım. çok teşekkür ediyorum abi, valla 5 yılı aşkın süredir bu forumdayım, her geçen gün daha da seviyorum :) iyi ki varsınız.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kameranın hevesi geçti sanırım.. Aracın üstünde bırakamadığım için sürekli sök tak zor geliyor..

Bende kısa mesafelerde takmıyorum aslında takmak lazım. Babamın geçirdiği trafik kazasında kamera olmuş olsaydı çok işe yarardı.  

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Araçta sabit kalsın

Abi üstünde bırakmaya korkuyorum. 3 yılda 3-4 aracın teybini çaldılar..  Ondan mecburen söküyorum..

Camı patlatırlar, hem kamera gider hem cam sonra uğraş dur.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yav hayrına birkaç video yükleseniz de izlesek güzel oluyor canlı canlı saygılar hayırlı akşamlar.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

1. videoda adam intihar etmeyemi niyetlenmiş.

Mustafa hangi proğramı kullanıyorsun video kesmek, biçmek, dikmek için. :D ayrıca son durum nasıl? 

Yorum bağlantısı
ozkanzorlu

1. videoda adam intihar etmeyemi niyetlenmiş.

Mustafa hangi proğramı kullanıyorsun video kesmek, biçmek, dikmek için. :D ayrıca son durum nasıl? 

Video montajı için Sony Vegas Pro kullanabilirsiniz, Oldukça basit, internette de eğitim videoları bolca mevcut. Çok kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

143 KM Hız ve Plaka okunuyor yuh ya.. 34 TR 437  :bravo:

Servet Aydın Uçmuş yollarda Ferrari var sanki altında adamın :)

nh0c.jpg

Bu yolda benim araba ile esp lambası yakmaya çalışıyordu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Video montajı için Sony Vegas Pro kullanabilirsiniz, Oldukça basit, internette de eğitim videoları bolca mevcut. Çok kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz.

Özkan teşekkürler.

emmi mondeoda esp olmasada olur. :D

buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu yolda benim araba ile esp lambası yakmaya çalışıyordu :D

Yanması gereken yerde yandı ama :)
Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

abi  video kesmek için avidemux isimli programı kullanıyorum, kamerada da hiç bir sıkıntı yok :)  canavar gibi çalışıyor.

arabada sıkıntı yaşadım, 4. silindir de sıkıntı var diyor ve rölantide tekliyor, arıza lambası yanıyor. yarın buji-bobin-rölanti valfi ve kompresyon testi ile bakılacak, inşallah sıkıntı çıkmaz, 60700'de tüp takıldı, şu an 155 bin km'de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Yordam

Merhabalar şubat ayından beri bende logolu olan bu kamerayı kullanıyorum.merak ettiğim firmware.ler arası görüntü kalitesinde bir fark varmı? benim firmware sürümüm V2.6 gps bağlanması ve çalışma stabilitesinden çok memnunum fakat görüntü beni pek tatmin etmedi.sürüm değişikliği yapan arkadaşların yorumları nasıldır fark varmı. :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu kameranın güzel bir özelliğide karşıdaki aracın ışık yönü nekadar hatalı olsada kameranın bundan etkilenmemesi. Beyaz dengesi otomatik olduğu için sanırım. 

Eski bi kayıt buldum orda ne demek istediğim gösteriyor onu yükleyince paylaşıcam..

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Özkan teşekkürler.

emmi mondeoda esp olmasada olur. :D

buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç.

Lokman Abi, Olgu ile az önce görüştüm, işlerin yoğunluğundan foruma pek uğrayamamış en kısa zamanda tekrar aramızda olacak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar versiyon yenilemek isteyenler özellikle bu konuya dikkat etsinler, logosuz olanlar Seezeus logolu olanlar Shadow olarak geçiyor, yazılımlar birbirine uymuyor. ayrıca http://dashcamtalk.com/cams/gt680w/Shadow_GT680W_full_black_v2.7G_FW.zip buradaki yazılımların içinde logosuz Seezeus modeli için verilen v2.7 yazılımı sorunlu, gps bağlanmıyor. v2.4 kurdum sorunsuz çalışıyor, bugün v2.6 buldum oda sorunsuz çalışıyor.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Dere

3 Tofaş bir araya gelirse Ne olur?  buyrun izleyelim :D

Hd izleyin..

Beyaz şahindeki hıyar farları da yakmamış. Bu öküz tam dayaklık...

arkadaşlar versiyon yenilemek isteyenler özellikle bu konuya dikkat etsinler, logosuz olanlar Seezeus logolu olanlar Shadow olarak geçiyor, yazılımlar birbirine uymuyor. ayrıca http://dashcamtalk.com/cams/gt680w/Shadow_GT680W_full_black_v2.7G_FW.zip buradaki yazılımların içinde logosuz Seezeus modeli için verilen v2.7 yazılımı sorunlu, gps bağlanmıyor. v2.4 kurdum sorunsuz çalışıyor, bugün v2.6 buldum oda sorunsuz çalışıyor.

Benimki logosuz ve 2.7 abi. GPS sorunu da yok. Ama sen o sürüm sorunlu deyince acaba demedim değil yani. Ben güncellemedim ama, öyle geldi. Yani belki de sitede verilende bi nane vardır. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...