Lokman Ceritlioğlu 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Özkan gözün ayrın, Eren gelir merak etme. Mustafa sonuç ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Özkan gözün ayrın, Eren gelir merak etme. Mustafa sonuç ne oldu? Abi öncelikle hepinizin ellerinden öpüyorum kamera dün geceden beri bizim transitte, hiç donmamış yarın focus'a takacağım nasipse, bakalım bir sıkıntı olacak mı, eğer focusta donarsa bu sefer focusta elektrik aldığımız yere ve dün geceden beri gps'siz kullandığım için gps'e odaklanacağım. çok teşekkür ediyorum abi, valla 5 yılı aşkın süredir bu forumdayım, her geçen gün daha da seviyorum iyi ki varsınız. 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 sorun çözülmüştür, gözün aydın. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Kameranın hevesi geçti sanırım.. Aracın üstünde bırakamadığım için sürekli sök tak zor geliyor.. Bende kısa mesafelerde takmıyorum aslında takmak lazım. Babamın geçirdiği trafik kazasında kamera olmuş olsaydı çok işe yarardı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Araçta sabit kalsın Abi üstünde bırakmaya korkuyorum. 3 yılda 3-4 aracın teybini çaldılar.. Ondan mecburen söküyorum.. Camı patlatırlar, hem kamera gider hem cam sonra uğraş dur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Yav hayrına birkaç video yükleseniz de izlesek güzel oluyor canlı canlı saygılar hayırlı akşamlar. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 1. videoda adam intihar etmeyemi niyetlenmiş. Mustafa hangi proğramı kullanıyorsun video kesmek, biçmek, dikmek için. ayrıca son durum nasıl? Yorum bağlantısı
ozkanzorlu 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 1. videoda adam intihar etmeyemi niyetlenmiş. Mustafa hangi proğramı kullanıyorsun video kesmek, biçmek, dikmek için. ayrıca son durum nasıl? Video montajı için Sony Vegas Pro kullanabilirsiniz, Oldukça basit, internette de eğitim videoları bolca mevcut. Çok kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 143 KM Hız ve Plaka okunuyor yuh ya.. 34 TR 437 Servet Aydın Uçmuş yollarda Ferrari var sanki altında adamın Bu yolda benim araba ile esp lambası yakmaya çalışıyordu 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 (düzenlendi) Video montajı için Sony Vegas Pro kullanabilirsiniz, Oldukça basit, internette de eğitim videoları bolca mevcut. Çok kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz. Özkan teşekkürler. emmi mondeoda esp olmasada olur. buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç. 13 Nisan 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Bu yolda benim araba ile esp lambası yakmaya çalışıyordu Yanması gereken yerde yandı ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 60 la 90 derece döndün. Yansın müsadenle 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Valla süper keyifli araç. şımarmakta haklısın 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 abi video kesmek için avidemux isimli programı kullanıyorum, kamerada da hiç bir sıkıntı yok canavar gibi çalışıyor. arabada sıkıntı yaşadım, 4. silindir de sıkıntı var diyor ve rölantide tekliyor, arıza lambası yanıyor. yarın buji-bobin-rölanti valfi ve kompresyon testi ile bakılacak, inşallah sıkıntı çıkmaz, 60700'de tüp takıldı, şu an 155 bin km'de 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Mustafa inşallah çıkmaz abim. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Merhabalar şubat ayından beri bende logolu olan bu kamerayı kullanıyorum.merak ettiğim firmware.ler arası görüntü kalitesinde bir fark varmı? benim firmware sürümüm V2.6 gps bağlanması ve çalışma stabilitesinden çok memnunum fakat görüntü beni pek tatmin etmedi.sürüm değişikliği yapan arkadaşların yorumları nasıldır fark varmı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Bu kameranın güzel bir özelliğide karşıdaki aracın ışık yönü nekadar hatalı olsada kameranın bundan etkilenmemesi. Beyaz dengesi otomatik olduğu için sanırım. Eski bi kayıt buldum orda ne demek istediğim gösteriyor onu yükleyince paylaşıcam.. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Özkan teşekkürler. emmi mondeoda esp olmasada olur. buarada Olgu nerelerde gözükmüyor hiç. Lokman Abi, Olgu ile az önce görüştüm, işlerin yoğunluğundan foruma pek uğrayamamış en kısa zamanda tekrar aramızda olacak... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Emre çok sağol, kötü birşey olmasında gerisini boşver. Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 3 Tofaş bir araya gelirse Ne olur? buyrun izleyelim Hd izleyin.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 arkadaşlar versiyon yenilemek isteyenler özellikle bu konuya dikkat etsinler, logosuz olanlar Seezeus logolu olanlar Shadow olarak geçiyor, yazılımlar birbirine uymuyor. ayrıca http://dashcamtalk.com/cams/gt680w/Shadow_GT680W_full_black_v2.7G_FW.zip buradaki yazılımların içinde logosuz Seezeus modeli için verilen v2.7 yazılımı sorunlu, gps bağlanmıyor. v2.4 kurdum sorunsuz çalışıyor, bugün v2.6 buldum oda sorunsuz çalışıyor. 4 Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 3 Tofaş bir araya gelirse Ne olur? buyrun izleyelim Hd izleyin.. Beyaz şahindeki hıyar farları da yakmamış. Bu öküz tam dayaklık... arkadaşlar versiyon yenilemek isteyenler özellikle bu konuya dikkat etsinler, logosuz olanlar Seezeus logolu olanlar Shadow olarak geçiyor, yazılımlar birbirine uymuyor. ayrıca http://dashcamtalk.com/cams/gt680w/Shadow_GT680W_full_black_v2.7G_FW.zip buradaki yazılımların içinde logosuz Seezeus modeli için verilen v2.7 yazılımı sorunlu, gps bağlanmıyor. v2.4 kurdum sorunsuz çalışıyor, bugün v2.6 buldum oda sorunsuz çalışıyor. Benimki logosuz ve 2.7 abi. GPS sorunu da yok. Ama sen o sürüm sorunlu deyince acaba demedim değil yani. Ben güncellemedim ama, öyle geldi. Yani belki de sitede verilende bi nane vardır. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts