Mustafa Karabulut 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 abilerim yazılı nasıl atacağım ki ? sitesinde bulunan linkten zip dosyasını indiriyorum, açıyorum içinde .bin uzantılı dosya çıkıyor, onu boş karta şarjı doluyken cihaza takıyorum, cihazı açıyorum hiç bir değişiklik yok işin garibi, bugün servet abiyle de konuştum, kart bomboşken sıkıntı yok, kart dolmaya yakın hatta dolduğunda memory error diyor. 2.4'ü nerden bulurum lokman abi, nasıl yükleniyor ki bu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Mustafa yazılım atarken on-of tuşuna basılı tutacaksın, cihaz açılana kadarda bırakma. yazılımlar burada, http://dashcamtalk.com/gt680w/ 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 abilerim yazılı nasıl atacağım ki ? sitesinde bulunan linkten zip dosyasını indiriyorum, açıyorum içinde .bin uzantılı dosya çıkıyor, onu boş karta şarjı doluyken cihaza takıyorum, cihazı açıyorum hiç bir değişiklik yok işin garibi, bugün servet abiyle de konuştum, kart bomboşken sıkıntı yok, kart dolmaya yakın hatta dolduğunda memory error diyor. 2.4'ü nerden bulurum lokman abi, nasıl yükleniyor ki bu 2.4G 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 2.4G Mustafa yazılım atarken on-of tuşuna basılı tutacaksın, cihaz açılana kadarda bırakma. yazılımlar burada, http://dashcamtalk.com/gt680w/ valla abi dediğin gibi yaptım yine olmadı, boş karta zipten çıkarttığım bin dosyasını olduğu gibi atıyorum, on off tuşuna basılı tutuyorum, hiç bir belirti uyarı olmuyor, cihaz 2-3 saniye sonra açılıyor, sürüme bakıyorum sürüm aynı 2.7 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 valla abi dediğin gibi yaptım yine olmadı, boş karta zipten çıkarttığım bin dosyasını olduğu gibi atıyorum, on off tuşuna basılı tutuyorum, hiç bir belirti uyarı olmuyor, cihaz 2-3 saniye sonra açılıyor, sürüme bakıyorum sürüm aynı 2.7 Allahallaah... Yakında olsan getir bakayım diyeceğim ama... Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) Allahallaah... Yakında olsan getir bakayım diyeceğim ama... abi gidip taktım arabaya, olurda yine donarsa ki donacak, sana göndereceğim hemen. valla sıkıldım abi. gündüz vakti elimde kürdanla kamera gözetler oldum. baktım donmuş, basıyorum reseti. 10 Nisan 2014 tarihinde Mustafa Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Mustafa senin cihaz logolu olanmıydı? Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Mustafa senin cihaz logolu olanmıydı? evet abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 o yazılım olmaz, sen bunu dene 2.7 http://dashcamtalk.com/cams/gt680w/Shadow_GT680W_full_black_v2.7G_FW.zip logosuz olanlar Seezeus logolu olanlar Shadow olarak geçiyor, yazılımları birbirine uymuyor. muhtemelen sen diğerinin yazılımını atıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 abi linkteki .bin dosyasını indirdim, şimdi boş ve biçimlendirdiğim bir karta yükleyip arabaya gidiyorum, sonucu 10 dakikaya yazarım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Gitti cihaz, vereyim 100 tl Mustafa 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Yok daha adam olmaz, vereyim 90 tl kapansın bu konu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) Gitti cihaz, vereyim 100 tl Mustafa ya bırak abi fındık da yandı soğuktan, bu sene fındık fıstık yok, hele 100 liraya kamera heç yok , kurban olsun sana kamera haa ama kart istersen var, hemide her çeşit hadi hayırlısı. abi kartı taktım, basılı tuttum, 10 saniye kadar alttaki kırmızı ışık yıp yıp yıp yıp etti, sonra kamera açıldı, tarih 2013/01/01 oldu kamera fabrika ayarlarına döndü, sandisk 32 class 10'u taktım, sabaha kadar sürekli kayıt edecek şekilde bıraktım. bakalım sabaha ne olacak güncelleme yaptım diye düşünüyorum, Allah razı olsun abi, en azından düzelmese bile kameraya müdahale edebildim ya, o bile sinirimi aldı 10 Nisan 2014 tarihinde Mustafa Karabulut tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 şimdi oldu. Mustafa bide kartı biçimlendirirken fat yoksa fat32 olarak biçimlendir. inşallah sorun ortadan kalkmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 birader 16 gb toshiba'ya çökmüş abi, direk tablete takmış ama 32 gb samsung var şimdi oldu. Mustafa bide kartı biçimlendirirken fat yoksa fat32 olarak biçimlendir. inşallah sorun ortadan kalkmıştır. evet abi, hep fat32 olarak biçimlendirdim. inşallah düzelir servet abim bu foto sana gelsin 3 Yorum bağlantısı
ozkanzorlu 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Nihayet araç içi kameram 37 gün sonunda elime ulaştı. Kutu İçeriği : 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Nihayet araç içi kameram 37 gün sonunda elime ulaştı. 37 mi benim 26 martta sipariş ettiğim kamera şu an istanbulda torbaya eklendi olarak gözüküyor. Acaba türkiyede mi oyalandı o kadar süre yoksa yurtdışıdan mı geç geldi? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 benim ki şu an 2. maddede.Yani avr. pim de.sizinki ile kıyaslarsam hemen hemen 2 hafta süre var gibi duruyor Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 En guzeli bence telefonu takmak bir suru yapmak istedigim modifiye felan var gidip kameraya para vercegime telefonla cekerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts