İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar

Dns nolarını değiş pcde

Sağolun abilerim  :biggrin:

Bu arada sorunun neden kaynaklandığınıda buldum, youtubeye yasak gelmeden önce çok yavaştı videolar bende host dosyasını silmiştim bi etkende oymuş.. :D Halloldu . şimdi videoyu izliyebilirim.

bir görüntüde ben ekleyeyim. gerçekten çekim mükkemel. 1080 p yapıp izlemeyi unutmayın. ;)

Abi bakırköy e kadar geliyorsunda niye haber vermiyorsun  :biggrin:

Çekim süper ötesi. :good1:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şafak kızı almaya gitmiştim, zaman çok kısıtlıydı. ;) teşekkürler abim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak kızı almaya gitmiştim, zaman çok kısıtlıydı. ;) teşekkürler abim.

Anladim abim.. Bende Zeytinburnu ndayım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

dağıtıcıyı beklemeyin direk gidip ptt den kendiniz alın yoksa 3-5 gün daha uzayabilir süre :)

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Gönderilen Resim

Ve mutlu son :)

Çabuk geldi dağıtımdan sonra neyseki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi ürünü bugün öğlen teslim aldım. Acele bir şekilde montaj yaptım pek zamanım olmadığı için. 

Ufak bir iki sorum olacak.  

1-  Aracı park edip eve gittiğimde cihazı kendiliğinden kapanıyor mu ?

2- Deneme çekimleri pc den izledim 3 dakikalık periyotlar halinde çekim yapıyor bu süreyi uzatabiliyor muyuz ?

3- Tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır ?  Cihazın orjinal ayarları dışında.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi ürünü bugün öğlen teslim aldım. Acele bir şekilde montaj yaptım pek zamanım olmadığı için.

Ufak bir iki sorum olacak.

1- Aracı park edip eve gittiğimde cihazı kendiliğinden kapanıyor mu ?

2- Deneme çekimleri pc den izledim 3 dakikalık periyotlar halinde çekim yapıyor bu süreyi uzatabiliyor muyuz ?

3- Tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır ? Cihazın orjinal ayarları dışında.

1. Kontağa bağlarsan evet.

2. Evet.

3. Yok. Herkes kendi ayarını kullanır.

4. :p

5. Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

1. Kontağa bağlarsan evet.

2. Evet.

3. Yok. Herkes kendi ayarını kullanır.

4. :p

5. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim abi. :) Çakmaklıktan bağlı şuan ozaman manuel kapatacağız şuan için en azından. Peki kayıt süresini nasıl uzatabiliyoruz ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Teşekkür ederim abi. :) Çakmaklıktan bağlı şuan ozaman manuel kapatacağız şuan için en azından. Peki kayıt süresini nasıl uzatabiliyoruz ?

Furkan'cım ayarlarında vardı, şimdi aklımda değil. Kurcalarsan bulursun diye düşünüyorum. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

bende almak istiyorum bu kameradan.

bu yabancı sitelerde sanal kredi kartıyla alışveriş mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Misafir

bende almak istiyorum bu kameradan.

bu yabancı sitelerde sanal kredi kartıyla alışveriş mümkün mü?

Ben sanal kartla aldım. 26 Mart'ta sipariş verdim. 2 gün önce Türkiye'ye girdi. Daha elime ulaşmadı ama :)
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

Ben sanal kartla aldım. 26 Mart'ta sipariş verdim. 2 gün önce Türkiye'ye girdi. Daha elime ulaşmadı ama :)

hangi siteden aldın?

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

2.7 yüklü gt680w aldığım günden beridir donuyor, karttandır diyerek 3 kere kart değiştirdim, daha önce kullandığım kartlar 32 gb samsung, 16 gb toshiba ve 16 gb kingston, en son herkesin kullandığı sandisk 32 gb class 10 kart aldım ve yine donuyor, makinenin donduğu anı da yakaladım, ekranda gri font içinde memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve uyarı kayboluyor, cihaz donuyor, donduktan sonra ekranda görüntü sabit kalıyor, tuşların hiçbirine cevap vermiyor ve alttaki kayıt ışığı yanıp sönüyor, cihaza altta bulunan düğmesinden reset atıyorum kendine geliyor,
sizce sorun nedir arkadaşlar, inanın soğudum kameradan, geçen park halinde aracın üstüne çıktılar, çamurluk şişmiş, ön tampon ve  ön panel zarar görmüş, kameraya baktım, kazadan 2-3 saat önce donmuş gitmiş. Allah rızası için yardım edin inanın soğudum.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

2.7 yüklü gt680w aldığım günden beridir donuyor, karttandır diyerek 3 kere kart değiştirdim, daha önce kullandığım kartlar 32 gb samsung, 16 gb toshiba ve 16 gb kingston, en son herkesin kullandığı sandisk 32 gb class 10 kart aldım ve yine donuyor, makinenin donduğu anı da yakaladım, ekranda gri font içinde memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve uyarı kayboluyor, cihaz donuyor, donduktan sonra ekranda görüntü sabit kalıyor, tuşların hiçbirine cevap vermiyor ve alttaki kayıt ışığı yanıp sönüyor, cihaza altta bulunan düğmesinden reset atıyorum kendine geliyor,

sizce sorun nedir arkadaşlar, inanın soğudum kameradan, geçen park halinde aracın üstüne çıktılar, çamurluk şişmiş, ön tampon ve ön panel zarar görmüş, kameraya baktım, kazadan 2-3 saat önce donmuş gitmiş. Allah rızası için yardım edin inanın soğudum.

Sürekli takılı mı? Isınıp donuyor olabilir. Foxoffer'a yazmalı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Sürekli takılı mı? Isınıp donuyor olabilir. Foxoffer'a yazmalı.

abi cihaz sürekli takılı ve kart boş ise sıkıntı yaşatmıyor, kartta 300-500 mb yer kaldığı zaman, yeniden yazmaya başlayacağı zaman sıkıntı yapıyor. 45 gün geçmiş, foxoffer sahip çıkar mı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Murat Dere

abi cihaz sürekli takılı ve kart boş ise sıkıntı yaşatmıyor, kartta 300-500 mb yer kaldığı zaman, yeniden yazmaya başlayacağı zaman sıkıntı yapıyor. 45 gün geçmiş, foxoffer sahip çıkar mı bilmiyorum

Yazılım yenilerken bunu göz önünde bulundurlar en azından. Olmadı kötü reklamını yapacağımızı söyleriz.

Ayarlarındaki kayıt sürelerini oynayarak denedin mi? 3 dk, 5 dk var ya.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Yazılım yenilerken bunu göz önünde bulundurlar en azından. Olmadı kötü reklamını yapacağımızı söyleriz.

Ayarlarındaki kayıt sürelerini oynayarak denedin mi? 3 dk, 5 dk var ya.

hepsini denedim abi ya, inan düzelmiyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

hepsini denedim abi ya, inan düzelmiyor.

Aynı yazılımı bir daha atsan üstüne?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Murat hocama katılıyorum Mustafa, olmaz ise, 2.4 yazılımı var onu dene, ben 2.4 kullanıyorum, hiç problem yaşamadım.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...