Lokman Ceritlioğlu 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 burayı ziyaret et abim. https://eksisozluk.com/hosts-dosyasini-editleyerek-youtubea-girmek--4308966?day=2014-03-28 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Dns nolarını değiş pcde burayı ziyaret et abim. https://eksisozluk.com/hosts-dosyasini-editleyerek-youtubea-girmek--4308966?day=2014-03-28 Sağolun abilerim Bu arada sorunun neden kaynaklandığınıda buldum, youtubeye yasak gelmeden önce çok yavaştı videolar bende host dosyasını silmiştim bi etkende oymuş.. Halloldu . şimdi videoyu izliyebilirim. bir görüntüde ben ekleyeyim. gerçekten çekim mükkemel. 1080 p yapıp izlemeyi unutmayın. Abi bakırköy e kadar geliyorsunda niye haber vermiyorsun Çekim süper ötesi. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Şafak kızı almaya gitmiştim, zaman çok kısıtlıydı. teşekkürler abim. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Şafak kızı almaya gitmiştim, zaman çok kısıtlıydı. teşekkürler abim. Anladim abim.. Bende Zeytinburnu ndayım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 dağıtıcıyı beklemeyin direk gidip ptt den kendiniz alın yoksa 3-5 gün daha uzayabilir süre Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ve mutlu son Çabuk geldi dağıtımdan sonra neyseki 1 Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi ürünü bugün öğlen teslim aldım. Acele bir şekilde montaj yaptım pek zamanım olmadığı için. Ufak bir iki sorum olacak. 1- Aracı park edip eve gittiğimde cihazı kendiliğinden kapanıyor mu ? 2- Deneme çekimleri pc den izledim 3 dakikalık periyotlar halinde çekim yapıyor bu süreyi uzatabiliyor muyuz ? 3- Tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır ? Cihazın orjinal ayarları dışında. Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi ürünü bugün öğlen teslim aldım. Acele bir şekilde montaj yaptım pek zamanım olmadığı için. Ufak bir iki sorum olacak. 1- Aracı park edip eve gittiğimde cihazı kendiliğinden kapanıyor mu ? 2- Deneme çekimleri pc den izledim 3 dakikalık periyotlar halinde çekim yapıyor bu süreyi uzatabiliyor muyuz ? 3- Tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır ? Cihazın orjinal ayarları dışında. 1. Kontağa bağlarsan evet. 2. Evet. 3. Yok. Herkes kendi ayarını kullanır. 4. 5. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 1. Kontağa bağlarsan evet. 2. Evet. 3. Yok. Herkes kendi ayarını kullanır. 4. 5. Güle güle kullan. Teşekkür ederim abi. Çakmaklıktan bağlı şuan ozaman manuel kapatacağız şuan için en azından. Peki kayıt süresini nasıl uzatabiliyoruz ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Teşekkür ederim abi. Çakmaklıktan bağlı şuan ozaman manuel kapatacağız şuan için en azından. Peki kayıt süresini nasıl uzatabiliyoruz ? Furkan'cım ayarlarında vardı, şimdi aklımda değil. Kurcalarsan bulursun diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 bende almak istiyorum bu kameradan. bu yabancı sitelerde sanal kredi kartıyla alışveriş mümkün mü? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 bende almak istiyorum bu kameradan. bu yabancı sitelerde sanal kredi kartıyla alışveriş mümkün mü? Ben sanal kartla aldım. 26 Mart'ta sipariş verdim. 2 gün önce Türkiye'ye girdi. Daha elime ulaşmadı ama Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Ben sanal kartla aldım. 26 Mart'ta sipariş verdim. 2 gün önce Türkiye'ye girdi. Daha elime ulaşmadı ama hangi siteden aldın? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 hangi siteden aldın?İlk sayfada satın alma linki var. Foxoffer.com dan aldım. Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 2.7 yüklü gt680w aldığım günden beridir donuyor, karttandır diyerek 3 kere kart değiştirdim, daha önce kullandığım kartlar 32 gb samsung, 16 gb toshiba ve 16 gb kingston, en son herkesin kullandığı sandisk 32 gb class 10 kart aldım ve yine donuyor, makinenin donduğu anı da yakaladım, ekranda gri font içinde memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve uyarı kayboluyor, cihaz donuyor, donduktan sonra ekranda görüntü sabit kalıyor, tuşların hiçbirine cevap vermiyor ve alttaki kayıt ışığı yanıp sönüyor, cihaza altta bulunan düğmesinden reset atıyorum kendine geliyor,sizce sorun nedir arkadaşlar, inanın soğudum kameradan, geçen park halinde aracın üstüne çıktılar, çamurluk şişmiş, ön tampon ve ön panel zarar görmüş, kameraya baktım, kazadan 2-3 saat önce donmuş gitmiş. Allah rızası için yardım edin inanın soğudum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 2.7 yüklü gt680w aldığım günden beridir donuyor, karttandır diyerek 3 kere kart değiştirdim, daha önce kullandığım kartlar 32 gb samsung, 16 gb toshiba ve 16 gb kingston, en son herkesin kullandığı sandisk 32 gb class 10 kart aldım ve yine donuyor, makinenin donduğu anı da yakaladım, ekranda gri font içinde memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve uyarı kayboluyor, cihaz donuyor, donduktan sonra ekranda görüntü sabit kalıyor, tuşların hiçbirine cevap vermiyor ve alttaki kayıt ışığı yanıp sönüyor, cihaza altta bulunan düğmesinden reset atıyorum kendine geliyor, sizce sorun nedir arkadaşlar, inanın soğudum kameradan, geçen park halinde aracın üstüne çıktılar, çamurluk şişmiş, ön tampon ve ön panel zarar görmüş, kameraya baktım, kazadan 2-3 saat önce donmuş gitmiş. Allah rızası için yardım edin inanın soğudum. Sürekli takılı mı? Isınıp donuyor olabilir. Foxoffer'a yazmalı. Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Sürekli takılı mı? Isınıp donuyor olabilir. Foxoffer'a yazmalı. abi cihaz sürekli takılı ve kart boş ise sıkıntı yaşatmıyor, kartta 300-500 mb yer kaldığı zaman, yeniden yazmaya başlayacağı zaman sıkıntı yapıyor. 45 gün geçmiş, foxoffer sahip çıkar mı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 abi cihaz sürekli takılı ve kart boş ise sıkıntı yaşatmıyor, kartta 300-500 mb yer kaldığı zaman, yeniden yazmaya başlayacağı zaman sıkıntı yapıyor. 45 gün geçmiş, foxoffer sahip çıkar mı bilmiyorum Yazılım yenilerken bunu göz önünde bulundurlar en azından. Olmadı kötü reklamını yapacağımızı söyleriz. Ayarlarındaki kayıt sürelerini oynayarak denedin mi? 3 dk, 5 dk var ya. Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Yazılım yenilerken bunu göz önünde bulundurlar en azından. Olmadı kötü reklamını yapacağımızı söyleriz. Ayarlarındaki kayıt sürelerini oynayarak denedin mi? 3 dk, 5 dk var ya. hepsini denedim abi ya, inan düzelmiyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 hepsini denedim abi ya, inan düzelmiyor. Aynı yazılımı bir daha atsan üstüne? 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 (düzenlendi) Murat hocama katılıyorum Mustafa, olmaz ise, 2.4 yazılımı var onu dene, ben 2.4 kullanıyorum, hiç problem yaşamadım. 9 Nisan 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts