İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar

sağolun arkadaşlar, çekimler zamanla gelir artık. :D ama beklediğimden çok daha güzelmiş. diğer kullandığım cihazlardan arasında baya fark var.

foxoffer.com da ürünü onaylama yok doğrumu? 

ayrıca versiyon 2.6 http://dashcamtalk.com/gt680w/ burada 2.7 versiyon verilmiş. güncelleyen varmı?

Abi ben Göz attım ancak şuan aklımda değil hiç ayarlarını ellemedim , geldiği gibi aynı şekilde kullanıyorum. Ve gayet memnunum.

Yalnız iki araç olunca senin gibi tesisatı çekemedım abi :D  Hangi aracı kullanırsam ordan oraya taşıyorum kabloları ve araç üstünde bırakmıyorum kamerayı. 

Abi bir konu hakkında deneme yapmanı istiyebilirmiyim?

Araçta takılı değilken, normal kendi piliyle kayıt yapıyormu? ne kadar süre pille kayıt yapıyor-çalışıyor bunu deniyebilirmisin?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şafak 54 saniye yapıyor, pilin dolu olup olmadığını bilmiyorum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak 54 saniye yapıyor, pilin dolu olup olmadığını bilmiyorum. :)

Benim kamera da okadar yapıyor abi, pili dolu olsa da araçtan çıkarmış olsam da. Demek ki bütün hepsi aynı dert etmeye gerek yok yani. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

sağolun arkadaşlar, çekimler zamanla gelir artık. :D ama beklediğimden çok daha güzelmiş. diğer kullandığım cihazlardan arasında baya fark var.

foxoffer.com da ürünü onaylama yok doğrumu? 

ayrıca versiyon 2.6 http://dashcamtalk.com/gt680w/ burada 2.7 versiyon verilmiş. güncelleyen varmı?

Abi şimdi baktım, 2.7 sürümü yüklü benim kamerada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

yükleyeyim ozaman. :) sağol Şafak.

Dene bakalim abim, 

Sadık abi kamera 260-265tl ye geliyor, +32gb hafıza kartı 65-75tl   :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

çokmuş, :( ama kalitesine göre fiyatı uygun sanırım.

Abi bu cihazı görmeden önce hiç aklımda araç içi kamerası alma fikri yoktu.. Bu cihazı gördükden sonra Almadan yapamadım , Fiyatı gerçekten yüksek ancak piyasadaki en güzel cihaz bana göre.. 

Kesinlikle kalitesine göre fiyat normal. Tavsiye ederim abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi bu cihazı görmeden önce hiç aklımda araç içi kamerası alma fikri yoktu.. Bu cihazı gördükden sonra Almadan yapamadım , Fiyatı gerçekten yüksek ancak piyasadaki en güzel cihaz bana göre.. 

Kesinlikle kalitesine göre fiyat normal. Tavsiye ederim abi. 

:good1:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Sadık görüntü mükkemel, fiyatı Şafak yazmış. ;)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yeni versiyonu attım, eski menü görünümü daha iyiydi sanki. :D 

v.2.8 çıkmış ama piyasada yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lokman abi çok tehlikelisin valla. Kac aydır kullanıyorum, ya bırak yıllar geçse güncelleme aklıma gelmez "çalışıyorsa kurcalama" felsefesini tutarım her daim :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Teknoloji bizim işimiz abim.  :p  :D

sana laf attım.  ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Lokman abi çok tehlikelisin valla. Kac aydır kullanıyorum, ya bırak yıllar geçse güncelleme aklıma gelmez "çalışıyorsa kurcalama" felsefesini tutarım her daim :D

Katılıyorum abi Kesinlikle... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Eren gözün aydın.

v 2.7 yükledim ama gps çalışmadı :D bende 2.6 yı bulamadım, 2.4 yükledim, yarın deneyeceğim gps çalışacakmı.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Eren gözün aydın.

v 2.7 yükledim ama gps çalışmadı :D bende 2.6 yı bulamadım, 2.4 yükledim, yarın deneyeceğim gps çalışacakmı.

:D Lokman abi benim gps biraz geç devreye giriyor  30-40 saniye içinde anca alıyor.

Hiçmi bağlantı kurmadı gps ?  ayarların resmi varmi abi. Ayarları yanlış olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

gps nin bir ayarı yokki abim, sadece gps screen save diye bir şey var. 1 dk. ayarlı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

gps nin bir ayarı yokki abim, sadece gps screen save diye bir şey var. 1 dk. ayarlı.

Anladim abi, belki bende onu bi ayar sandım öyle yazdım, resimlerini çeker koyarım en azından bi fikir olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

:D Lokman abi benim gps biraz geç devreye giriyor  30-40 saniye içinde anca alıyor.

Hiçmi bağlantı kurmadı gps ?  ayarların resmi varmi abi. Ayarları yanlış olabilir. 

Açık alanda 3 snde buluyor GPS.

Dar sokaklarda ilk çalıştırdığımda 10-15 sn.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Açık alanda 3 snde buluyor GPS.

Dar sokaklarda ilk çalıştırdığımda 10-15 sn.

Furkan abi bizim burası Beton yığını gökyüzünü göremiyoruz o derece :D ben 30-40 saniyede bulduğuna şükür diyorum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Normal navi dahi iki üç dakika bocalıyor bazen :)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

v2.4 döndükten sonra gps bağlantısı sorunu ortadan kalktı. ayrıca gündüz ve gece görüntüsü mükkemel.

bu görüntüde sağdaki 2 ne oluyor arkadaşlar. 

hv7g.jpg

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu
(düzenlendi)

Benim cihazda 5 dklik bir kayıt yaklaşık 600 mb yer kaplıyor. GS6000 de aynı kayıt 300 mb idi. Bu normal mi?

tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...