İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

ozkanzorlu

xJPnZ5.jpg

Bizim kamera da ülkeye giriş yapmış. Hayırlısı bakalım.  :bravo:

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

kameramın donduğu anı yakaladım, memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve donuyor, sizce nedendir abiler ? kart samsung 32 gb

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

kameramın donduğu anı yakaladım, memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve donuyor, sizce nedendir abiler ? kart samsung 32 gb

Başka bir kartla deneme şansın yok mu?

Bence karttan yapıyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

abi en güzeli sizlerin kullandığı karttan almak :) hangi marka model kartı kullanıyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bu gümrükçülerin işi gücü yok herhalde. Bizim forumun kameralarına takıyolar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Az önce bende sipariş verdim gerekli takibi yapacağımız numarayı daha sonra mı gönderiyorlar ?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet abim, kargoya verildiğinde sitesinden numara verilir.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Sandisc 32 gb. Class 10 a yakın çalışıyor. Şafak Acar satıyor

Ya abi sorma satmaya geldi mi satıyorum da :D Kendi kameram da 8 gb clas4 var :D Yakında alıcam,  sipariş çıkarsa o bahaneyle kendime de alırım. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Görüntü süper.

benimkide gümrüğe takılmışmı?

1fm5.png

Abi kaçıncı kamera bu. Adamlar ticarete döktüğünü düşünmüştür artık, takılması normal :p

Yorum bağlantısı
Eren Yavuz

benimkide gümrüğe takılmışmı?

1fm5.png

Barkod (Takip) No -  Kabul Yeri -  Varış Yeri -  Kabul Tarihi -  Ağırlık -  Gönderen -  Teslim Alan -  Ücret -  Değer Ücreti -  Ödeme Şartı -  Ek Hizmet -  Kayıtlı Gönderi Geçmişi No Merkez Adı Tarih İşlem 1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 19/03/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı 2 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 20/03/2014 Torbaya Eklendi 3 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 24/03/2014 Torbadan Alìndì 4 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 26/03/2014 Torbaya Eklendi 5 İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM 26/03/2014 Torbadan Alìndì 6 İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM 26/03/2014 Torbaya Eklendi 7 BEYLİKDÜZÜ POSTA DGT/BEYLİKDÜZÜ POSTA DGT 27/03/2014 Torbadan Alìndì

son durumu bu,gümrükten çıkmış.E devletten takip ederseniz daha iyi bilgi alabilirsiniz.Link alttadır.

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Adamlara kalsaydı 10 gün daha beklerdim. Gittim aldım kamerayı. Eksiksiz tam herşey.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bekliyoruz görüntü ve inceleme detayları. Güle güle kullanın abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Adamlara kalsaydı 10 gün daha beklerdim. Gittim aldım kamerayı. Eksiksiz tam herşey.

Hayırlı oslun abi çekimleri bekliyoruz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

sağolun arkadaşlar, çekimler zamanla gelir artık. :D ama beklediğimden çok daha güzelmiş. diğer kullandığım cihazlardan arasında baya fark var.

foxoffer.com da ürünü onaylama yok doğrumu? 

ayrıca versiyon 2.6 http://dashcamtalk.com/gt680w/ burada 2.7 versiyon verilmiş. güncelleyen varmı?

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

montaj tamam, kablolar gizlendi. :)

gümrük tanıdık benden 2.6 tl. aldılar. :)

vzhq.jpg

parçaların hepsi tam.

dglw.jpg

46nc.jpg

ilk montaj

crh2.jpg

7fy6.jpg

kablo gizleme

uex5.jpg

7hsu.jpg

pw88.jpg

fcn8.jpg

vljw.jpg

578m.jpg

04cj.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...