İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Murat Dere

gözünüz aydın, önümüzdeki hafta içinde, benimde gelmiş olur herhalde. :)

Murat hocam, logolu ve logosuz arasında, logo dışında bir fark varmı? cevap için teşekkürler.

Hiç bir fark yok Lokman Abi. Logosuz olanlar dışarıdan şıkır şıkır (siyah üzerine beyaz) logo ve yazılar görünmesin diye, tamamen simsiyah olsun diye istek üzerine ürettirilmiş. Ben ondan istedim, ondan geldi. Seninki niye farklı gelmiş ki. Ha, ellerinde kalmamış. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bu cihaz için uygun 32 gb hafıza kartını nereden alacağız ? Cihazla birlikte opsiyonel olarak satılanı almadım ben. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu cihaz için uygun 32 gb hafıza kartını nereden alacağız ? Cihazla birlikte opsiyonel olarak satılanı almadım ben.

Bilinen bir yerden tanınmış markalardan al Furkan. Class 10 olsun. Yuvarlak içinde 10 yazar kartın üstünde biliyorsundur.
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak, telefon numaran kayıp. Ara ve kargo adresini ver ;)

Nereye kayıp oldu abi :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

abiler kardeşler, uzun süre açık kalan kameranız donma yaptı mı ? benim kamera bazen donuyor.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

abiler kardeşler, uzun süre açık kalan kameranız donma yaptı mı ? benim kamera bazen donuyor.

Mustafa ben hiç açık bırakmadım, tesisatı değişirsem denerim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

gs9000 de uzun süre çalıştığında donuyordu.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

nihayet gelmiş. :)

Hayırlısı abi.. 

Bende yurt içinin pazartesinden beri Kocaeli nden Zeytinburnu na gelmesini bekliyorum..  Nasıl bi kargo firmasy sa.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

İlk alan pastayı ısmarlar ama :)

Senin canın sağolsun, herzaman abim. ;)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak gün farkıyla önde :)

Abi forum kuralları gereği saymim diyorum ama yurt içi çok akıllı.. KArgo ilk  Zeytinburnuna geliyor sonra samatyaya gidiyor hangi mantıkla yapmışlarsa bunu.. 

Keşke şube teslim den ben almaya gitseydim iki gündür yollarda boşuna geziyor kamera..

ve bugun 5ten 6 ya kadar samatya şubeyi aradım telefonu açma bile açmadılar acayip sinirlendim.. 

3_66.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim telefonda iki günde geldi. Arhaviden bir günde geliyor. İnternet satuslarit muazzam arttı. Ama kargo firması kadrosu aynı sayı ve araçta.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

İlk alan pastayı ısmarlar ama :)

Ne demek abi :D 

Şuan yurtiçi kargoyu yakacak kadar delirdim.. Şeytan diyor al kargoyu para felan ödeme..  :D 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim telefonda iki günde geldi. Arhaviden bir günde geliyor. İnternet satuslarit muazzam arttı. Ama kargo firması kadrosu aynı sayı ve araçta.

Abi olabilir ama bu durumun onla alakası yok.. 

Kesinlikle insanları bilerek bezdiriyorlar ve vip kargo ile işlem yapsınlar diye.. 15 tl ye bunlar 3 günde getiriyorsa 25 tlye 1 günde getirirler.. Tövbe olsun yurt içinden kimseye bişi göndermem daha..  

Aras la çalışıyorum ben daha hızlılar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...