İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Furkan Esgin

Murat bey bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla gps koordinat ve hız bilgisini kayıt altına alıyor. Bu ne kadar gerekli diye düşünüyorum sadece. Bir olay veya kaza oldu. Olay görüntülendi saat tarih tamamdır bence. Bilmediğim yahut şurada muhakkak işinize yarar diyebileceğiniz bir yer varmıdır acaba ?

Cevabınız içinde ayrıca teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Murat bey bu konu başlığında gördüğüm kadarıyla gps koordinat ve hız bilgisini kayıt altına alıyor. Bu ne kadar gerekli diye düşünüyorum sadece. Bir olay veya kaza oldu. Olay görüntülendi saat tarih tamamdır bence. Bilmediğim yahut şurada muhakkak işinize yarar diyebileceğiniz bir yer varmıdır acaba ?

Cevabınız içinde ayrıca teşekkürler..

Benim GPS özelliğini tercih etmemdeki sebep görüntü üzerinde hız bilgisinin yer almasıdır. Kazalarda en çok konuşulan şeylerden biri "sen hızlıydın, ben değildim"dir. Bu özellik bu tartışmaya noktayı koyar. Zaten gidilen rota ancak bilgisayarda görülebiliyor. Yani herkes için çok da gerekli değil. İsteğe bağlı bir şey. Ben bunu istediğim için GPS anteni de aldım. Sen almayabilirsin. Bana "bey" deme, kendimi okulda gibi hissediyorum. Zaten orada da çoğu arkadaşım adımla hitap eder. ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Peki Murat abi tekrar teşekkür ediyorum.  ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Peki Murat abi tekrar teşekkür ediyorum.  ;)

Rica ederim. ALışveriş esnasında takıldığın yer olursa buralardayım. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Rica ederim. ALışveriş esnasında takıldığın yer olursa buralardayım. ;)

Abi Note3 almış adamsın bana da bir kamera alıversene. :blush:

Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

İşlem tamamdır. Siparişi vermiş bulunmaktayım. tahmini 2 hafta beklerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi Note3 almış adamsın bana da bir kamera alıversene. :blush:

Sen gelsene bakim bi içeri... Geç bakim şöyle arkaya... :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Sen gelsene bakim bi içeri... Geç bakim şöyle arkaya... :seytan:

Zenginler hep böyle oluyor işte.

Gelmiyooomm. :D

Şu kamerayı alsana bana. :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

İşlem tamamdır. Siparişi vermiş bulunmaktayım. tahmini 2 hafta beklerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Son 3 ayda 3 tane araç kamerası aldım. İlki 21 günde, ikincisi 35 günde geldi. Sonuncusu ise 24 şubatta kargoya verildi. 05 martta ist pime gelmiş. Gümrüğe takılmazsa 1 haftaya gelir diye umuyorum. 2 hafta iyimser olur. En az 3 haftası var diye düşünüyorum.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Zenginler hep böyle oluyor işte.

Gelmiyooomm. :D

Şu kamerayı alsana bana. :blush:

Ülen bi notüçle zengin mi olduk? Hmm garip bi duygu... :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ülen bi notüçle zengin mi olduk? Hmm garip bi duygu... :crazy:

Kürk mevzuuuu Hocam. :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Foxoffer dan kargo takibini nasıl yapabilirim acaba arkadaşlar ?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Foxoffer dan kargo takibini nasıl yapabilirim acaba arkadaşlar ?

satıcı kargo numarası verecek, ptt.gov.tr sitesinden takip edebilirsin. orada gözükmeside bir kaç gün alabilir.

Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

GTW680 - No Logo  Edition bitmiş  stoklarda  hay Allah  tam da bundan  sipariş  vereyim artık diyordum , Logo'lu model  çekmedi  pek ...

Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

yeni versiyonu geliyodur belki :)

:))  alet  zaten cok yeni  hocam  sordum yakında  stoklara  giricek  dediler   , bu  kadar  bekledik biraz daha bekleyelim bakalım.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bizim ki gene gümrük kontrole takıldı.

Şu an için takılmış gibi görünmüyor gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

6 gündür hareket yokya ondan dedim. İlk aldığım kamera 25inde istanbula, 27sinde elime ulaşmıştı. 2.si ise istanbula geldikten 21 gün sonra teslim edilmişti.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

6 gündür hareket yokya ondan dedim. İlk aldığım kamera 25inde istanbula, 27sinde elime ulaşmıştı. 2.si ise istanbula geldikten 21 gün sonra teslim edilmişti.

Çin'den 3 günde gelir, adrese gelmesi 20 gün sürer. Neymiş, yoğunlarmış. Çin'den de mi yoğunlar yahu? Az eleman az para hesaabı. ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

gözünüz aydın, önümüzdeki hafta içinde, benimde gelmiş olur herhalde. :)

Murat hocam, logolu ve logosuz arasında, logo dışında bir fark varmı? cevap için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

gözünüz aydın, önümüzdeki hafta içinde, benimde gelmiş olur herhalde. :)

Murat hocam, logolu ve logosuz arasında, logo dışında bir fark varmı? cevap için teşekkürler.

Hiçbir fark yok tamamen aynı, bende logosuz aldım ama logolu olan geldi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...