Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bu kameraya özel PC oynatıcı programı: https://docs.google.com/file/d/0BzimaSPeVAGpWm9vZ3FUQTBZaFU/edit?usp=sharing Dashcamtalk'ta vitasonline adlı kişi programın yapımcısına GPS bilgisinin doğru görünmediğini söyleyince programcı yukarıdaki dosyayı göndermiş. Şurada bunu söylüyor. Sıkıntısı olan varsa çözer diye düşündüm. Abii yardım lazim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 abi cd'nin içinden çıkan program çalışmıyor zaten, hata veriyor. CD'yi okuyucuya takmadım bile. İçinde ne var bilmiyorum. Bende evvelden kalma programlar vardı, baktım işe yarıyor, CD'nin yerini hatırlamıyorum şimdi. Abii yardım lazim. Söyle çocum... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 CD'yi okuyucuya takmadım bile. İçinde ne var bilmiyorum. Bende evvelden kalma programlar vardı, baktım işe yarıyor, CD'nin yerini hatırlamıyorum şimdi. Söyle çocum... Bkz. Ileti 230 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Abiler özellikle Murat Abi arkadasla arac incelemeleri yapiyoruz. Bunun icin en az 2 adet orta kalite kamera gerek. Ne alalim? Arkadas 60 tlliklerden almisti siparisi iptal geçtim. Acil biraz abi. Bkz. Ileti 230 60 liralık derken şu salak dışı aynı içi kopya olanlardan almış di mi, 6 ledli, ucu oka benzer? Orta kalite diyorsun ama bu yetmez: GPS isteniyor mu; 720 mi, 1080 mi; çift kameralı mı, tek kameralı mı; yolculuklar genelde gece mi, gündüz mü? Yaa... GPS önemli değil diyorsan şu var: http://www.foxoffer.com/g30-full-hd-car-dash-camera-1080p-car-dvr-with-wdr-p-674.html#.UwoxFRwQ-70 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Murat abi senin eski kameraları bulamadım bir türlü foxoffer güvenilir sitemi alalım mı burdan gt 680 den alıcam gibi Bahtiyar'ım, kesinlikle güvenilir. Singapur postası ile çalıştığından kargo çabuk geliyor çünkü Çin postası gibi lipo bataryalarda sorun çıkarmıyor. Alanlar çok memnun (ben dahil). Alırsan iyi edersin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Dip not : Sabit 12 volt pili öldürüyor. Benim pil ruhunu teslim etti Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Dip not : Sabit 12 volt pili öldürüyor. Benim pil ruhunu teslim etti 110mA pil zaten. Aslında bi işe yaramaz ya. Başka bir çözüm düşünmek lazım bu pil işine. Kontağa bağlı değil miydi seninki? Sürekli mi çalışıyordu? eBay'de var boyutu uygun ve akımı yğksek piller. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 siparişi geçeli 3 gün oldu bir haber yok daha, herhalde onlarda tatil. ucuz ve çekimi iyi olsun isteyenler incelesin. görüntüleri güzel. http://www.foxoffer.com/d33-super-mini-size-full-hd-1080p-car-camera-p-646.html#.Uwo8NOM52jl Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 siparişi geçeli 3 gün oldu bir haber yok daha, herhalde onlarda tatil. ucuz ve çekimi iyi olsun isteyenler incelesin. görüntüleri güzel. http://www.foxoffer.com/d33-super-mini-size-full-hd-1080p-car-camera-p-646.html#.Uwo8NOM52jl Bundan bi tane alıp arka cama takacam büyüyünce. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Dip not : Sabit 12 volt pili öldürüyor. Benim pil ruhunu teslim etti demek ki benim pil de yakında ölecek Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Mustafa, aldıktan kaç gün sonra kargo numarası geldi? veya kargolandı? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Dip not : Sabit 12 volt pili öldürüyor. Benim pil ruhunu teslim etti Başka şansımız var mı abi? Ben 3 konumlu anahtar alıp, birine kontaktan güç alan, birine de sürekli aküden güç alan, ortayı da boş kalacak şekilde ayarlayacağım. Eğer açık alanda park ediyorsam, hareket tespiti açıp direk güç alan konuma getirip açık bırakacağım. Pil için ise yapabileceğimiz bir şey varsa söyleyin yapalım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Pil için en ideali, flip flop yapmak. Normalde pilin gittiği süreyi öğrenip, voltaji belirli aralıklarda kesip vereceğiz. Yada kontağa bağlayacağız. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 60 liralık derken şu salak dışı aynı içi kopya olanlardan almış di mi, 6 ledli, ucu oka benzer? Orta kalite diyorsun ama bu yetmez: GPS isteniyor mu; 720 mi, 1080 mi; çift kameralı mı, tek kameralı mı; yolculuklar genelde gece mi, gündüz mü? Yaa... GPS önemli değil diyorsan şu var: http://www.foxoffer.com/g30-full-hd-car-dash-camera-1080p-car-dvr-with-wdr-p-674.html#.UwoxFRwQ-70 Gpse gerek yok abi. 2 kamera olsa tabi ki daha iyi olur. Olmuşken Full olsa iyi olur ama maliyet artacaksa 720de olur. Gecede gündüzde fakat hep iç mekan çekilecek. Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 (düzenlendi) Mustafa, aldıktan kaç gün sonra kargo numarası geldi? veya kargolandı? abi 2-3 gün sonra vermişlerdi kargo numarasını, ilk başta gps anteni stokta yok demişlerdi. 23 Şubat 2014 tarihinde Mustafa Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Mustafa, aldıktan kaç gün sonra kargo numarası geldi? veya kargolandı? Ben aldığımın ertesi günü kargo takip numarası verdiler abi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bilgi için sağol abim. Yarın göndermezlerse bir mail atayım. Cumartesi, pazar girdi araya, ondan olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Başka şansımız var mı abi? Ben 3 konumlu anahtar alıp, birine kontaktan güç alan, birine de sürekli aküden güç alan, ortayı da boş kalacak şekilde ayarlayacağım. Eğer açık alanda park ediyorsam, hareket tespiti açıp direk güç alan konuma getirip açık bırakacağım. Pil için ise yapabileceğimiz bir şey varsa söyleyin yapalım. Kabloyla dışarı uç çıkıp pili daha güçlü -ama aletin şarj edebileceği gibi- bir dış pille değiştirmek. Pil için en ideali, flip flop yapmak. Normalde pilin gittiği süreyi öğrenip, voltaji belirli aralıklarda kesip vereceğiz. Yada kontağa bağlayacağız. Pil eskidikçe "normalde bittiği süre" diye bir şey olmaz ki, kısalır durur akıllım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 benimki 2 gün içinde kargoya verilecekmiş, ellerinde cihaz bırakmadık. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Sabret, gelir, 20-30 gün sürebilir. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Sabret, gelir, 20-30 gün sürebilir. Abi hislerime dayanarak söyliyorum.. En geç 3 mart ta elimde bu cihaz ötesi yok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Pil eskidikçe "normalde bittiği süre" diye bir şey olmaz ki, kısalır durur akıllım. Biliyoz herıld yani. Ömrünü uzatsak yeter all allaa 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Biliyoz herıld yani. Ömrünü uzatsak yeter all allaa Ben senin bunu bildiğini biliyordum, sen benim senin bunu bildiğini bildiğimi biliyor muydun? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Biliyoz herıld yani. Ömrünü uzatsak yeter all allaa servet abi, ve diğer abilerim kamerayı hangi ayarda kullanıyorsunuz, hareket sensörünüz açık mı ? benim kamera zifiri karanlık otoyolda, yanımdan araba geçmedikçe, ya da sabit büyük bir obje, tabela vs'ye rast gelmedikçe çekmiyor, bu saydıklarımla karşılaştığımda sensör devreye giriyor ve kayda başlıyor. hareket sensörünü kapatarak kullanmak istiyorum ama sabahları babam aracı alıyor, akşamdan hareket sensörünü park halinde açık bir şekilde bırakıyorum. akşam uzun yola giderken de kapatıyorum filan ne derdim varmış be. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts