Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Bu kamera için fazla söze hiç gerek yok. Görüntüler ve çekimler her şeyi anlatıyor zaten. Murat Dere teşekkürler sayende bu kamerayı keşvettik 89$'lık Fiyatına göre 400 $ lık bir kameradan daha yüksek netlik verdiği tartışılmaz. En kısa zamanda satın alacağımdan emin olabilirsiniz. Satıcının Paypal desteği sunması çok güzel. GPS dahil fiyatı 106 $. Foxoffer 3 USD indirim kuponu ile 103 USD karşılığında alabilirsiniz. SATIN ALMA LİNKİ BURADADIR : http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-black-p-651.html#.UrVxZvRdV8H Kameranın Netliği video içi Görüntü YUHHHH İLK BU DOSYAYI İNDİRİP İZLEYİN SADECE !!!! BU FİYATA BU NETLİK YOK 93 $ Gündüz çekimi GECE ÇEKİMİ MÜKEMMEL ÖTESİ Kapkaranlık ortamda bile inanılmaz GEce çekimi İndirme linki Eksileri : Belki Takma-çıkartma zorluğu Gps için ayrı bir kablo biraz itici gelse de gece ve gündüz çekimleri inanılmaz iyi. Örnek çekimler : DAshcamTalk incelemesi : http://dashcamtalk.com/forum/threads/complete-review-of-gt680w-shadow-tec-seezeus.3291/ Satılık GPS li mini 0801 Koş koş 9 Yorum bağlantısı
Recep Güney 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 bu cihazı gps ile ve ya ayrı ayrı aldığımızda gümrüğe takılma ihtimali var mı yada ekstra vergi ödeme durumu? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 bu cihazı gps ile ve ya ayrı ayrı aldığımızda gümrüğe takılma ihtimali var mı yada ekstra vergi ödeme durumu? Gümrük vergi hiç birşey yok Paypal güvencesi var PTT kapıya getirir. Gümrük 250 $ üstü kameralar için riskli ve geçerli. Risk dediğimiz fiyatın Yüzde 15 ine kadarını gümrük öderiz o kadar. Yüksek seviye kameralar için değer. Yorum bağlantısı
Recep Güney 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 tamam o zaman muhtemelen bu kameradan alırım ben bu hafta içi. Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Bu zamana kadar izlediğim en iyi araç kamera görüntüsü ... Beni bile yoldan cıkarcak az kaldı Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 Şehremi vurulduk yoksa kamerayamı anlamadım valla yaa 0801 mini satışa çıkardım Yorum bağlantısı
Recep Güney 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Şehremi vurulduk yoksa kamerayamı anlamadım valla yaa 0801 mini satışa çıkardım olgu bey ingilizcem çok iyi değildir ancak ilanda ücretsiz kargo mu yazıyor ben mi yanlış anladım.eğer doğru anladıysam gümrüğe kadar olan kısım mı ücretsiz kargo Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 olgu bey ingilizcem çok iyi değildir ancak ilanda ücretsiz kargo mu yazıyor ben mi yanlış anladım.eğer doğru anladıysam gümrüğe kadar olan kısım mı ücretsiz kargoHerşey ücretsiz gümrük vs yok PTT kapıya getirir oda bedava. Extra 1 tl ödenmiyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Emmi Kamera ile ilgili yeni alt başlık isteriz. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 Emmi Kamera ile ilgili yeni alt başlık isteriz. Dolcağını görünce açıcam dedi yakında 50 farklı konu açıcam sıkı durun Konu başlıkları geliyor : Araç içi kamera nasıl çalışır : Araç içi kamera nasıl takılır : Araç içi kamera akü ye bağlama : Araç içi kamera pili bitermi : . :) 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Dolcağını görünce açıcam dedi yakında 50 farklı konu açıcam sıkı durun Konu başlıkları geliyor : Araç içi kamera nasıl çalışır : Araç içi kamera nasıl takılır : Araç içi kamera akü ye bağlama : Araç içi kamera pili bitermi : . :) Pili biter. Sonuçta şarjlı pil. Şarj tutmaz duruma gelir. Benimki oldu öyle. Aldım ebayden taktım. Yenisinden daha yeni oldu. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 Yok yok bunları ayrı ayrı konu açıcam işte. Emmi dediki çok olursa konu kamera ile ilgili özel bir kısım açacağım forumda Bu zamana kadar izlediğim en iyi araç kamera görüntüsü ... Beni bile yoldan cıkarcak az kaldı DashcamTalk forumundaki Niko ya msj atmıştım. Dedim abi bu kamera Novatek chipset. Nasıl oluyor hep ucuz kameralarda kullanılan bu chipset böyle net görüntüler veriyor cvp Murat tam çevirdi eline sağlık: "Novatek NT96650 oldukça ucuz ama çok iyi performansı var. Şu anda f/p oranında bu çipi yenmek zor. Bu yıl çoğu Çin'den olmak üzere 50-150 dolar arası kameralarda hep bu çip kullanıldı. Bu çip 15Mbps, 1080p / 30fps de çok stabil çalışır. Mobius'ta 18 Mbps seçeneği bile var. Yazılım sürümüne bağlı olmak üzere orada çok iyi işler yapıyor bu çip. Kısacası NT96650 Novatek'in başarılı bir ürünü." Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 benim bile ilgimi çekti.bence toplu sipariş verelim.satıcıyla görüşelim,indirim talep edelim Toplu sipariş görürse PTT aynen toplu gümrük öderiz Fiyat zaten uygun daha ne olsun 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Aralık 2013 Yazar Paylaş 22 Aralık 2013 Bu Mini Mini Kameradan Aşağıdaki netliği Alabilmek mükemmel bir şey ( Hem Gece Hem gündüz ) Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Aralık 2013 Yazar Paylaş 22 Aralık 2013 (düzenlendi) KAYIPSIZ NETLİKTE KISA BİR GT680W ÇEKİMİ 39 MB buradan indirip izleyebilirsiniz indirme imkanı yoksa aşağıdaki Youtube videosunu 1080P yapmayı unutmayın 22 Aralık 2013 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Aralık 2013 Yazar Paylaş 22 Aralık 2013 Tam gs6000 alacakken bu çıktı şimdi de. Olgu bey emeğinize sağlık ama zamanlama açısından oldukça manidar bir paylaşım :) Valla insan (az daha bekliyim, daha iyisi de vardır) diyor. valla murat bey saolsun o önerdi daha yeni keşvettim bu cihazı. Gece ve gündüz çekimlerinin yanında fiyatıda mükemmel Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Aralık 2013 Yazar Paylaş 26 Aralık 2013 Bu psikopat ötesi cihazdan 2-3 arkadaşım sipariş geçti. Kargoda ürünler bekliyoruz Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Aralık 2013 Yazar Paylaş 26 Aralık 2013 Bende geçeceğim ocak 9 dan sonra.bir kaç kişiye de almadan aldırdım Dolar 3 tl olmassa iyidir http://m.haberturk.com/para/haber/907015-piyasalar-cayir-cayir Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Olgu abi bu kamera hakkında net görüşün nedir ? Al dermisin.. + Dolar düşermi, düşmesini bekliyelim mi..? Bütün kamera konularını incelediğimde görüntü kalitesi+ fiyat oranla bu kamera birinci sırada sanki.. Senin görüşün nedir abi. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Olgu abi bu kamera hakkında net görüşün nedir ? Al dermisin.. + Dolar düşermi, düşmesini bekliyelim mi..? Bütün kamera konularını incelediğimde görüntü kalitesi+ fiyat oranla bu kamera birinci sırada sanki.. Senin görüşün nedir abi. Fiyat performans lideri bu cihaz. Tek sıkıntısı sök tak yapılacaksa gps li model için tek değil 2 kablo tak çıkart olayı. Dolar daha da artar gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Fiyat performans lideri bu cihaz. Tek sıkıntısı sök tak yapılacaksa gps li model için tek değil 2 kablo tak çıkart olayı. Dolar daha da artar gibi geliyor 2kablo dedigin nasil bi olay abi. Ornek arac sokakta bina onunde, her aksam camdan sokup torpidoya koymam lazim.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Çok basit çıkarıp takması sadece 2 kablo. Laptop şarjı gibi yuvarlak küçük resimleri incelersen olacak 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Çok basit çıkarıp takması sadece 2 kablo. Laptop şarjı gibi yuvarlak küçük resimleri incelersen olacak Simdi anladim abi , gps li alirasak bi kablo degilde iki kablo sokup takicaz. Onda sorun yok kolay is o teskkurler abi bilgi icin.. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Simdi anladim abi , gps li alirasak bi kablo degilde iki kablo sokup takicaz. Onda sorun yok kolay is o teskkurler abi bilgi icin.. rica ederim hayırlısı olsun diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts