Sani Gerşon 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Servet bey, Dergah girişi konuşlandırılmış olan kuçu, karşılama komiteniz mi Şaka bi yana, kalite iyiymiş. Yurtdışı geliş hızı daha da iyiymiş 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 Servet bey, Dergah girişi konuşlandırılmış olan kuçu, karşılama komiteniz mi Şerrefsize patatesli börek verdim yemedi, birde ters ters bakıyor o günden beri, taktı bana abicim taktı taktı 4 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Şerrefsize pataseli börek verdim yemedi, birde ters ters bakıyor o günden beri, taktı bana abicim taktı taktı Belki pataseli böreği sevmiyor? Bir de kıymalı dene bakalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 Menü listesi ; VİDEO RESOLUTION : full hdd 720p30 1080p30 PHOTO SIZE : 4MP 3 MP 2 MP 0.9 MP SHARPNESS : standard soft hard CONTRAST : standard soft hard FLICKER : 50 hz 60 hz auto AE ISO : auto 400 200 100 WHITE BALANCE : auto incandescent fluorescent cloudy sunny AE BIAS : 0 -0.3 -0.7 -1 -1.3 -1.7 -2..........2 1.7 1.3 1 0.7 0.3 AE METER MODE : center spot average TV TYPE : pal ntsc AUTO POWER OFF : off 5 min. 3 min. 1min. TIME SET-UP ( GMT ) : DATE, TİME DISPLAY : date-time time date LOOP SETTING : 5min. 3min. 1min. off MOTION DEDECT : on off STAMP : car date,time time date off DRIVER NUMBER : POWER OF DISPLAY : off 5 min 3 min 1 min VIDEO RECORD MODE : video video audio G-SENSOR PRECISION : close 2g 2.5g 3g 3.5g 4g 4.5g 5g G-SENSOR CALIBRATION : no yes GPS : open close LANGUAGE : english russian FIRMWARE VERSION : 20131026 Belki pataseli böreği sevmiyor? Bir de kıymalı dene bakalım Halt etmiş o, kıyma bulsam ben yerim 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 cakmaklık şarjını ipatal etmek için, kabloyu kesip basit bir birleştirme yarine, minyon lehimle uğraşıp üstüne makaron geçirip ısıtıp, sonra bu koskoca parçayı saklamaya uğraşmak iyyimiş 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 cakmaklık şarjını ipatal etmek için, kabloyu kesip basit bir birleştirme yarine, minyon lehimle uğraşıp üstüne makaron geçirip ısıtıp, sonra bu koskoca parçayı saklamaya uğraşmak iyyimiş Çağlar abi o kolay olan(herkes yapar). Servet abi ille ustalığını konuşturacak. Orjinali bozmak istemedi kesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 cakmaklık şarjını ipatal etmek için, kabloyu kesip basit bir birleştirme yarine, minyon lehimle uğraşıp üstüne makaron geçirip ısıtıp, sonra bu koskoca parçayı saklamaya uğraşmak iyyimiş Basit yaşamak iyidir.. Bu sebeple sürekli seni örnek almaya çalışıyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 cakmaklık şarjını ipatal etmek için, kabloyu kesip basit bir birleştirme yarine, minyon lehimle uğraşıp üstüne makaron geçirip ısıtıp, sonra bu koskoca parçayı saklamaya uğraşmak iyyimiş Kamera 12 volt değil 5 voltla çalışıyor Honda servisinde zeki bir arkadaş öyle yaparak 0801 yaktı 1 hafta önce aman dikkat diyim 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Şerrefsize pataseli börek verdim yemedi, birde ters ters bakıyor o günden beri, taktı bana abicim taktı taktı Sayın King "de" bağlacı ayrı yazılacaktı.Tıpkı aşağıda iletisi bulunan Aksaçlı'nın yazdığı gibi. Lütfen daha dikkatli olalım. (Ateşle mi oynuyorum ne?) Belki pataseli böreği sevmiyor? Bir de kıymalı dene bakalım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 cakmaklık şarjını ipatal etmek için, kabloyu kesip basit bir birleştirme yarine, minyon lehimle uğraşıp üstüne makaron geçirip ısıtıp, sonra bu koskoca parçayı saklamaya uğraşmak iyyimiş Halk dilinde, rahatsızuspekmezyiyemezus sendromu yaşadığımdan olabilir mi ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Abi hayırlı olsun ...hertürlü sıfır, ikinci el araç içi kamera satın alınır.pro ya geçene kadar idare edecek kamera isteruk...GPS i falan olmasun ucuz yollu olsun isteruk...tavsiyede isteruk.Pekmez istemezuk :) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Pekmez iyidir. Kazanın üst tarafndan (dibine daldırmadan) alınacak, biraz fazla kaynamış (vistozitesi yüksek) olacak, berrak kırmızı (akide şeker renginde) olacak. Pekmez iyidir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Pekmez iyidir. Kazanın üst tarafndan (dibine daldırmadan) alınacak, biraz fazla kaynamış (vistozitesi yüksek) olacak, berrak kırmızı (akide şeker renginde) olacak. Pekmez iyidir. (Dur şu Mükremin abime bi bulaşayım) "Vistozite" ne abi? "Viskozite" mi? Nece bu? Viskiyle ilgisi var mı? Johnny var mı, Jack uğrar mı oralara? Benim tanıdık da bunlar... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 (Dur şu Mükremin abime bi bulaşayım) "Vistozite" ne abi? "Viskozite" mi? Nece bu? Viskiyle ilgisi var mı? Johnny var mı, Jack uğrar mı oralara? Benim tanıdık da bunlar... vistozite=atmazlıt, atıştanlığa tarşı direnç örtmenim Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 vistozite=atmazlıt, atıştanlığa tarşı direnç örtmenim Taat üt ama onbete tetabül ettitiğinden onbet de diyebilirit yani? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 Ahanda kısadevre oldu hoca 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Taat üt ama onbete tetabül ettitiğinden onbet de diyebilirit yani? Anladım, ben 'd'leri söyleyemiyorum diye benimle maytap deçiyorsun, peki o zaman sen söyle; dözüme çöp kaçtı, delinle damat bize deldi, dediğimde anlıyorsun da; babaannem .......lüğünü kaybetmiş döremiyor deyince niye kızıyorsun? Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Anladım, ben 'd'leri söyleyemiyorum diye benimle maytap deçiyorsun, peki o zaman sen söyle; dözüme çöp kaçtı, delinle damat bize deldi, dediğimde anlıyorsun da; babaannem .......lüğünü kaybetmiş döremiyor deyince niye kızıyorsun? Sen de şunu söyle o zaman: Hah, şimdi gözüme girdin. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Anladım, ben 'd'leri söyleyemiyorum diye benimle maytap deçiyorsun, peki o zaman sen söyle; dözüme çöp kaçtı, delinle damat bize deldi, dediğimde anlıyorsun da; babaannem .......lüğünü kaybetmiş döremiyor deyince niye kızıyorsun? Sen de şunu söyle o zaman: Hah, şimdi gözüme girdin. Karşılıklı atışmalar. Bakalım kazanan kim olacak? Çok yakında bu forumda. Merakla izleyin.. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 hele bir arabayı alalım da kamerayı kime nasıl aldırtacağımız anlaşıldı. canım sağolsun halledersin demi Servet abi.? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Aralık 2013 Yazar Paylaş 21 Aralık 2013 Kablo renkleri ne öyle ? Olmamış Alman renk kodu bilader 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts