İçeriğe Yönlendir

Goodride Hakkında Bilgisi Olanlar?

Onur Mert Sözer

Recommended Posts

Onur Mert Sözer

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda olumsuz bir sonuca ulaşamadım yabancı sitelerde herkes memnun,amerika nın en çok ithal edilen lastiği diye lanse edilmiş, ve eu tyre label degerlerine göre michelin conti seviyesinde bilen duyan varsa yorum yapabilirmi acaba ,değerleri de linktedir

http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Goodride-SW608-175_65-R14-82T&details=Ordern&typ=R-190980&cart_id=1965253.110.18342&ranzahl=4&Breite=175&Herst=Goodride&Quer=65&Felge=14&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=20&Transport=P&dsco=110&sowigan=Wi&m_s=3&x_tyre_for=PKWWi&rsmFahrzeugart=PKW&wt_eid=2138739943700828560&wt_t=1387452829705

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sigara 5 tl, ayda 150 tl yapar, o kadar farkı verir, başka birşey yapardım, tabanı düz olsun önce :rofl: 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN

sigara 5 tl, ayda 150 tl yapar, o kadar farkı verir, başka birşey yapardım, tabanı düz olsun önce :rofl:

+1 

Ucuz etin yahnisi yavan olur(muş)

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
(düzenlendi)

Cin patentli ve uretimi oldugunu biliyorum. Onu alacaginiza Petlas, Starmaxx alin. Hem yerli olsun hem cevap alabilecegin muhatabin..

tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

isim sakat zaten, goodyear çakması :)  çin işidir yaramaz. Testlerde sonlardadır, tehlikelidir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Salih Kan

Hocam ben kullanıyorum 185 65 15 88h kış lastiği ve gayet memnunum

Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer

Kullanıp olumsuz yorum yapan hiç okumadım,her kullanan fiyatının aksine karda buzda çok iyi diyor kararsız kaldım

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Kış lastiğiyle karlı yolda bir yokuş çıkabilen herkes lastiğini övüyor. Kişisel izlenimlerden çok test sonuçlarına bakmak gerekir diye düşünüyorum. Herkes lastiğin her konudaki performansını ölçebilecek düzeyde hassas duyulara ve tecrübeye sahip olmayabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kış lastiğiyle karlı yolda bir yokuş çıkabilen herkes lastiğini övüyor. Kişisel izlenimlerden çok test sonuçlarına bakmak gerekir diye düşünüyorum. Herkes lastiğin her konudaki performansını ölçebilecek düzeyde hassas duyulara ve tecrübeye sahip olmayabilir.

başka neye bakacaz?  karda fren yapınca durabilmesi ve yaokuşta kalmaması yeterli değil mi?  lastik etiketlerine bakıyorum en kaliteli kış lastiği bile yakıut tüketiminde  ıslak zeminde E-F  almış yol sesi zaten fix 72 db.

yalandan kış lastiği zorunluğu getirdiler göya ama karaborsadan lastik arar halde millet. en dandik kış lastiğinin takımı 450-500 lira. forumdan bile 2000 küsür liraya lastik alan duydum.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

başka neye bakacaz?  karda fren yapınca durabilmesi ve yaokuşta kalmaması yeterli değil mi?  lastik etiketlerine bakıyorum en kaliteli kış lastiği bile yakıut tüketiminde  ıslak zeminde E-F  almış yol sesi zaten fix 72 db.

yalandan kış lastiği zorunluğu getirdiler göya ama karaborsadan lastik arar halde millet. en dandik kış lastiğinin takımı 450-500 lira. forumdan bile 2000 küsür liraya lastik alan duydum.

Test sonuçlarına bakın diyorum. Atıyorum en iyi lastiğin bile tutunamayacağı yerde tutunamadım diye adam lastik kötü diyor mesela, burda bir arkadaşım var UG8 alacağımı duydu bana "alma" dedi "ben aldım hiç memnun değilim" dedi. Ne oldu şimdi UG8 piyasanın en kötü lastiği mi oldu.

Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer

Fiyatina bakip ön Yargı'da bulunmasanız daha iyi bence. Ben geçen sene aldım 2 kıştır. Kullanıyorum bir sorun yok.gayet güzel. Tr deki gibi kar yağmasada hatırı sayılır, kar ve yağmur yağıyor. Sabahları don tutuyor, heryer..Birgün olsun, yol tutuşunda hiçbir sorun yaşamadım.!

goodride mı aldınız acaba

Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer

bu iyi oldu baya bir olumlu yorum aldım bu lastik hakkında bende deneyeceğim 4 adet siparişi verdim

Yorum bağlantısı
Selami Duygu

isim sakat zaten, goodyear çakması :)  çin işidir yaramaz. Testlerde sonlardadır, tehlikelidir.

mich

+1 

Ucuz etin yahnisi yavan olur(muş)

michelin firmasının bir lastiğ olduğunu bayi söyledi.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Çağlar Bayur

sakın ha...... dikkatli bakınca, janta takılınca, daha yüzeyin deforme olduğunu görebilirisniz bir çoğunda, daha da yazamadıklarımız oluyor uluorta maalesef, başka markalar bakın,

övme kısmı: stokta mal övülür der esnaf....

Yorum bağlantısı

Ben kullandim bu lastikten. Yumusak bir lastik. Ancak rengi kisa bir sure sonra degisiyor. Kahverengi-mor bir renk aliyor. 20.000km kullandiktan sonra araci sattim. Performans konusunda bir probkem yasamadim ama araca binerken dedigim gibi rengi hep gözüme takıldı. Ben de alirken michelin ile ayni fabrika urunu demislerdi.

Saygılarımla.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Fazla önemsenmesede lastik araçtaki en önemli parça bence. Biraz test, kullanıcı yorumu vs.inceleyin, marka ve ucuzluk hele hele lastikçi tavsiyelerine aldanmayın. Son 1 senede lastikte çok şeyler değişmeye başladı..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...