Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 3-5 günlüğüne ailecek gidebileceğimiz, otel dışı köy yayla etrafında da yürüyüş yapabileceğimiz tavsiye var mı arkadaşlar. Bursa-bozüyük-izmit-bolu dörtgeni içinde Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3-5 günlüğüne ailecek gidebileceğimiz, otel dışı köy yayla etrafında da yürüyüş yapabileceğimiz tavsiye var mı arkadaşlar. Bursa-bozüyük-izmit-bolu dörtgeni içinde Gazelle Resort - Bolu Haftasonu fiyatlar yüksektir hafta içi daha müsait olur. Semerkand hotel çamlıdere - burası daha uygun fiyatlı, çevrede ek aktiviteler de var. 19 Ekim 2023 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3-5 günlüğüne ailecek gidebileceğimiz, otel dışı köy yayla etrafında da yürüyüş yapabileceğimiz tavsiye var mı arkadaşlar. Bursa-bozüyük-izmit-bolu dörtgeni içinde Nasıl Trabzonlusun sen, Sakarya Kuzuluktaki Postoğlu pansiyonlarını es geçiyorsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl Trabzonlusun sen, Sakarya Kuzuluktaki Postoğlu pansiyonlarını es geçiyorsun bize bedavamıymış. Yoksa hibrit gibi %50 mi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bize bedavamıymış. Yoksa hibrit gibi %50 mi Kimi tanıdığına bağlı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2023 Paylaş 19 Ekim 2023 Bazı oteller için temizlik ve hizmet bakımından çok kötü yazmışlar. İyi olanlar aşırı pahalı. yalova’ya gider günü birlik termal hamama gideriz artık. Yalova’nın suları çok iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Nasıl Trabzonlusun sen, Sakarya Kuzuluktaki Postoğlu pansiyonlarını es geçiyorsun Benim yaşadığım yer 😊. Konu sahibi Eskişehir yakınları diye belirtince yazmamıştım. Burası sakin olur, öyle haftasonu aktivitesi falan olmaz. ihlas kaplıca evleri de var ama odaları çok bakımsız ve pis. Bu nedenle tavsiye etmem. Ama postoğlu pansiyonlar güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 3-5 günlüğüne ailecek gidebileceğimiz, otel dışı köy yayla etrafında da yürüyüş yapabileceğimiz tavsiye var mı arkadaşlar. Bursa-bozüyük-izmit-bolu dörtgeni içinde Kızılcahamam otel tek gittiğim kaplıca ve çok memnun kaldım kongre için gitmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Balıkesir Edremit “Güre “ kaplıcaları da iyidir ama tesisler ne durumda bilmiyorum, en son 20 sene önce gitmiştim. Bolu en uzak nokta ise, edremit 300 km istanbuldan. Bi 50 km fazladan gidilebilir 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Afrodit’in güzelliğinin kaynağı olduğu söylenir Güre’nin. Ben gençliğimde 3-5 gittim, güzelliğimi ona borçluyum🤪 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 (düzenlendi) Bolu da birkaç yerde var. Şehir merkezine yakın olanı özel idare işletiyor, gölcük mesire alanına yakın. Soros var biraz daha lüks etrafında gezinti yerleri var. bir tane daha var ama ona gitmedim, sonuçta fay kırığı olan yerden çıkan kaynak suyu özellikler birbirine yakın olabilir. hepsi Bolu dağı coğrafyasında. Tabiat güzel oksijen bol. 20 Ekim 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2023 Paylaş 20 Ekim 2023 Cem Işık yazdı: Afrodit’in güzelliğinin kaynağı olduğu tutankamon da aslında kambur ve bir ayağı kısaymış Yorum bağlantısı
Recommended Posts