Mustafa Serhat 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Neden böyle bir kabullenme? Bu düşünce tarzı kötü niyetli üreticileri ödüllendirme demektir. Dürüst insanları da cezalandırma..... Tüketicinin en net tavrı şüphelendiği malı almayarak şüphe uyandıran esnaf/üreticiyi cezalandırmaktır. Bu ürünlerin testi hiç de zor değil, bir kâğıt bardağı yarıya kadar doldurun ve evdeki dolabın buzluğuna koyun. - 20 yazdığı halde donuyorsa bir müşterisini kaybetmiş olmalı. Mükremin hocam haklısın, fakat benim beklentim düşük yani ürün bana yetiyor. Yinede önerini dikkate alıp testini yapacağım yine burdan bildiririm. Bim müşteri hizmetleri bu tarz konularda ilgili, şikayet olarak bildirim yapsak muhakkak geri dönüş yaparlar. Daha önce birkaç konuda gerçekten ilgilerini görmüştüm. Esnaf/Üretici cezalandırma konusunda ürünü almayarak bir ceza/yaptırım imkansız zira ürün geldiği anda bitiyor. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Silecek getirselerde alsak iki çift. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Sen mavi su dediysen harbi öyledir [emoji106] Peki ne önerirsin abi. Ben böyle -30 -40 lara göre üretilmiş 5 Lt cam suyu alıp sulandırıp sulandırıp kullanmak istiyorum. Alkol oranını -10 lara yükselterek uzun süre kullanmak istiyorum..[emoji16] Ben kendim imal ettim, hiç donma vs olmadı. -50 dereceye kadar bile yapılabilir, ancak kaputun üzerine geldiğinde boyanın şeyini şaapar parlaklığını alır matlaştırır zarar verir, incitir. kalbini kırar, depresyona sokar. Alkolü yükseltmek kafi ancak dediğim gibi boyaya ne yapar onu bilemeyiz. Ayrıca bir buz çözücü de imal ettim, yakında rakı imalatına da başlayacağım. 8 Yorum bağlantısı
önder deli 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Ben kendim imal ettim, hiç donma vs olmadı. -50 dereceye kadar bile yapılabilir, ancak kaputun üzerine geldiğinde boyanın şeyini şaapar parlaklığını alır matlaştırır zarar verir, incitir. kalbini kırar, depresyona sokar. Alkolü yükseltmek kafi ancak dediğim gibi boyaya ne yapar onu bilemeyiz. Ayrıca bir buz çözücü de imal ettim, yakında rakı imalatına da başlayacağım. Tariflerini telif hakkını aldıysanız paylaşır mısınız? [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Bu arada hesaplı cam suyu bilen varsa yazabilir mi? Arada bakıyorum ama kaçırmayalım. Mesajınız taşınmıştır. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Neden böyle bir kabullenme? Bu düşünce tarzı kötü niyetli üreticileri ödüllendirme demektir. Dürüst insanları da cezalandırma..... Tüketicinin en net tavrı şüphelendiği malı almayarak şüphe uyandıran esnaf/üreticiyi cezalandırmaktır. Bu ürünlerin testi hiç de zor değil, bir kâğıt bardağı yarıya kadar doldurun ve evdeki dolabın buzluğuna koyun. - 20 yazdığı halde donuyorsa bir müşterisini kaybetmiş olmalı. Test başladı -18 derece. Mükremin abi, Dün akşam 21:00 civarında buzluğa koydum, bu sabah 06:00 da çıkarttım. Sonuç yarı yarıya kristalleşme vardı ama donmamıştı. Bardağı sıktığımda herhangi bir sertlik yoktu. Sadece üst tabakasında hafif buzlanma vardı o kadar. Sıcaklığın -5 -10 un altına düşmediği yerlerde rahatlıkla kullanılabilir bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Mükremin abi, Dün akşam 21:00 civarında buzluğa koydum, bu sabah 06:00 da çıkarttım. Sonuç yarı yarıya kristalleşme vardı ama donmamıştı. Bardağı sıktığımda herhangi bir sertlik yoktu. Sadece üst tabakasında hafif buzlanma vardı o kadar. Sıcaklığın -5 -10 un altına düşmediği yerlerde rahatlıkla kullanılabilir bence. Budur! Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Budur! Soğuk iklimde yaşamak ne zor böyle Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Her sene Bim den 5LT olarak alıyorum, İstanbul olduğu için herhalde donma olmadı hiç. Maksat cam suyu olsun yoksa donma noktası yazdığı gibi olmayacaktır. Sanırım -21 derece yazıyor üzerinde.. Ben de geçen gün almıştım ancak ben sert soğuklar başladığın da başka bir markaya geçiş yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Soğuk iklimde yaşamak ne zor böyle Artık denize girmez oldun? Sizin oralar da soğudu mu acep? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Artık denize girmez oldun? Sizin oralar da soğudu mu acep? Deniz sezonu biz de herdaim devam eder,bir gün sizi şezlongda ağırlamak isterim. Plaj havlunuzu ve terliğinizi yanınıza almayı unutmayınız. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Deniz sezonu biz de herdaim devam eder,bir gün sizi şezlongda ağırlamak isterim. Plaj havlunuzu ve terliğinizi yanınıza almayı unutmayınız. Kebap? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Kebap? Kumsalda kebap,ben şok ? Üzgünüm aramızda değilsiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Sanırım -21 derece yazıyor üzerinde.. Ben de geçen gün almıştım ancak ben sert soğuklar başladığın da başka bir markaya geçiş yapıyorum. Haklısın Ayhan hocam, -21 derece yazıyor üstünde belirtmeyi unutmuşum. Bence -10 dereceye kadar iş görür, en azından ucuz 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Tariflerini telif hakkını aldıysanız paylaşır mısınız? [emoji1] [emoji1] Telif haklarını Ford'a sattım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Cam suyunun donma derecesi içindeki metanol oranı ile ilgili, alıp metanol eklerseniz suya homojen dağılan alkollün aktif hali donmayı önler ya da geciktirir, kimyacı değilim uzman arkadaşlar vardır onlar daha net bilgi verebilir, metanol genel anlamda boya gibi polimer esaslı maddelere zarar vermez diye düşünürsek suya kafi miktarda eklemek biraz iş görürür, ya da eczanelerde temizleme alkolü olarak satılan alkolü alıp suya eklersek yine de iş görebilir, ancak metanol bildğim kadarı ile etinolden daha pahalı o yüzden bazı kötü kalpli insanlar cam sularının içine etinol katabilirler, Allah muhafaza. Ayrıca metanol böcek ölülerini de kolay çıkarır. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Kipada satılan çiçekçi marka cam suyundan aldım bu sene. Biraz artsa atacaktım buzluğa ama artmadı. Baya iyi bir ürüne benziyor. Bu arada shell screenwash litresi 4 tl'den satılıyor çoğu benzinlikte. 4 litresi 16 lira. Aşırı pahalı geldi bana. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Bu arada shell screenwash litresi 4 tl'den satılıyor çoğu benzinlikte. 4 litresi 16 lira. Aşırı pahalı geldi bana. Alkolün litresi kaça ki, çok karlı işler bunlar. Sonuçta su şeker gida boyası. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 sulandırmak mı lazım bunları? ben direk atıyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Ben geçen yılda BİM den almıştım, -25 olduğu gün kaputu açıp bakmıştım, hafif buzlu su kıvamındaydı, susuz sadece cam suyu koyuyorum bu arada. Hatta o gün Batıkent te mazotu donanlar vardı. Acaba hangi yıl kötü mal geldi BİM e? bu yılkine güvenebilir miyiz? Arabaya gidince markasını da yazayım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 sulandırmak mı lazım bunları? ben direk atıyorum. Direkt at gitsin zaten eser miktarda alkol var içinde. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 bana sallayınca köpürmemesi lazım dedi birisi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 (düzenlendi) Abi genelde su değil, fiskiye donar. Mesela ben buzluga değil direk ölçer aleti ile bakarak alıyorum servise. 30 koli gelir, içinden 4 şişe alır, olceriz. Eğer denildiği gibi-40 yazısını görürsek onaylar ve alırız. Markaya çok takılma, düzgün cam suyu salladiginda kopurmeyendir. bana sallayınca köpürmemesi lazım dedi birisi. Honda danışmanımız. 19 Kasım 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts