Enver Umit Tulu 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 tebrik ederim mukremin bey gercekten cok guzel bir konu acmissiniz, Gercektende aldigim cam suyunu test etmek hic aklima gelmemisti. zira ankarada arabaya cam suyu eklemek istedigimde musluk suyu dolduruyordum millet saskin saskin bana bakiyordu bitanesi dayanamadi sordu, cam suyu koymuyormusun diye! nerden bileyim.. Allahtan sicaklik 1 dereceydi ozaman eksiye dusmemisti Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 ... DONAN ÜRÜNLER FALCON (üretici firma) - BİM GUEX - HEPSİBURADA AUTOKİT - /-? LOCAL - ? LEMONEN - ? MODACAR - ? Dün Tekzen den Autokit marka almıştım. Mecburiyetten aldım çünkü hiçbir yerde cam suyu kalmamış. Dikkatimi çekti. Şişenin alrında üretici firma Falkon yazıyor. Yani Bim in getirdiği marka. Aynı ürün demekki.. Bulabilirsem buzluk deneyi yapacağım.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bimde satılan silecek suyu donma bir yana havada bile donarak asılı kalabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bimde satılan silecek suyu donma bir yana havada bile donarak asılı kalabiliyor. Bim'e iade edin? Ben bundan kullanıyorum, sorunsuzca silecekler çalıştı. http://www.hepsiburada.com/liste/cbs-belco-anti-freeze-li-cam-suyu-5-litre-35-095609/productDetails.aspx?productId=otm095609&categoryId=20024785 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 (düzenlendi) Bim'e iade edin? Ben bundan kullanıyorum, sorunsuzca silecekler çalıştı. http://www.hepsiburada.com/liste/cbs-belco-anti-freeze-li-cam-suyu-5-litre-35-095609/productDetails.aspx?productId=otm095609&categoryId=20024785 Sileceklerde sorun yok ki, onlar çalışıyor. Sorun fıskiyelerde, onlar donmuş oluyor. Ayrıca bu ürünü derin dondurucuda test ettin mi? 12 Ocak 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Sileceklerde sorun yok ki, onlar çalışıyor. Sorun fıskiyelerde, onlar donmuş oluyor. Ayrıca bu ürünü derin dondurucuda test ettin mi? Anla işte abi, fıskiyeler Tabii ki silecekler çalışacak Derin dondurucuya bunu koyarsam yanına beni de yerleştirir annem Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Eczaneden bir şişe saf alkol aldım suyla karıştırıp onu kullanıyorum şu an Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Arkadaslar Merhaba, donan motor konusunda su-anrifiriz karışımından donma noktasi saf antifirizin donma noktasından daha düşük şeklinde bir paylaşım vardı. (Sulandirilmışı safindan daha dayanıklı) bu eğer cam suyu antifirizinde de geçerli ise direk bu haliyle (saf haliyle)dondurucuya koymak gerçek bir test olmuyor o zaman. Bunu çıkardım ben. Aydınlatırsanız sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Arkadaslar Merhaba, donan motor konusunda su-anrifiriz karışımından donma noktasi saf antifirizin donma noktasından daha düşük şeklinde bir paylaşım vardı. (Sulandirilmışı safindan daha dayanıklı) bu eğer cam suyu antifirizinde de geçerli ise direk bu haliyle (saf haliyle)dondurucuya koymak gerçek bir test olmuyor o zaman. Bunu çıkardım ben. Aydınlatırsanız sevinirim. Antifirizi bilmiyorum ama cam suyunda doğru orantı var abim. Aşağıdaki resimde de sol alt köşede görsel tablosu var. Her marka için aynı değildir ama sulandırdıkça daha düşük sıcaklıklarda donuyor.. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bu hafta a101 e geliyor bir bakın derim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Ben wurth ekletiyorum 1 lt. Sonra ölçüm yaptırıyorum - 35, -40 derecede görünüyor donma noktası. 1 lt wurth e 15 tl veriyorum. Sizce pahalı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Ben wurth ekletiyorum 1 lt. Sonra ölçüm yaptırıyorum - 35, -40 derecede görünüyor donma noktası. 1 lt wurth e 15 tl veriyorum. Sizce pahalı mı? Ben çok fazla kullanıyorum. Dün 3 litrenin hemen hemen tamamını aldı depo. Şu hava koşullarında 10 gün ila 15 gün gidiyor. Sürekli çamurlu yollar. O açıdan bakıldığında 3 litre x 15 Tl = 45 Tl x 2 periyod = 90 Tl aylık, pahalı gibi. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Ben çok fazla kullanıyorum. Dün 3 litrenin hemen hemen tamamını aldı depo. Şu hava koşullarında 10 gün ila 15 gün gidiyor. Sürekli çamurlu yollar. O açıdan bakıldığında 3 litre x 15 Tl = 45 Tl x 2 periyod = 90 Tl aylık, pahalı gibi.Lt si 15 tl olunca ona da yol bilgisayarı gibi tüketim bilgisayarı yaptırdım. Çok basmayinca az yakiyo. ... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 İki araçta da şu an beğendikten alınma kalwax var. Geçen 1,5 hafta hiç çalışmadı linea mesela ki -18 dereceleri gördük ama ilk basışımda verdi suyu. Bu ürün güzel gayet. C-Max'te de kullanıyorum. Temizlemesi iyi tortu vs de bırakmıyor. Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Ben wurth ekletiyorum 1 lt. Sonra ölçüm yaptırıyorum - 35, -40 derecede görünüyor donma noktası. 1 lt wurth e 15 tl veriyorum. Sizce pahalı mı?1 lt si 15 tl bence pahalı,Ben uzun suredir Activ-X diye bir marka kullaniyorum, cam temizleme performansı gayet guzel ayrıca bu sene - 18 dereceleri görmesine ragmen donmada görmedim (etiketinde donma derecesi 30 C ). En güzel yanida 2,5 ltsine 2.95 TL ye, 5 ltsini 5.90 TL ye alıyorum. Aldıgım fiyata ve performansa gore sizin temin ettiğiniz ürün bayagı bi pahalı gibi 14 Ocak 2015 tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Bence bu konuda çok ucuza kaçmamalıyız. Kışlık silecek sularında metanol denilen madde sıklıkla kullanılıyor ve temas etmek şart değil, hava yoluyla da solunabiliyor. Markalı ürünlerde ise Çbs, Petrol ofisi, Shell gibi, bu madde kullanılmıyor ve etiket üzerinde metanol içermediği özellikle belirtiliyor. Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bu arada hesaplı cam suyu bilen varsa yazabilir mi? Arada bakıyorum ama kaçırmayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 Bu arada hesaplı cam suyu bilen varsa yazabilir mi? Arada bakıyorum ama kaçırmayalım.A101 de 19 kasım da 5 litre antifirizli cam suyu 4.95. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 A101 de 19 kasım da 5 litre antifirizli cam suyu 4.95. Mavi su. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Mavi su.Sen mavi su dediysen harbi öyledir [emoji106] Peki ne önerirsin abi. Ben böyle -30 -40 lara göre üretilmiş 5 Lt cam suyu alıp sulandırıp sulandırıp kullanmak istiyorum. Alkol oranını -10 lara yükselterek uzun süre kullanmak istiyorum..[emoji16] Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Geçen hafta kipada 3 litresi 2.99'a aldım. Kalitesi konusunda bilgim yok. Karıştırıp karıştırıp kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Sen mavi su dediysen harbi öyledir [emoji106] Peki ne önerirsin abi. Ben böyle -30 -40 lara göre üretilmiş 5 Lt cam suyu alıp sulandırıp sulandırıp kullanmak istiyorum. Alkol oranını -10 lara yükselterek uzun süre kullanmak istiyorum..[emoji16] Antifirzlerle ilgili Mükremin abi'nin bir konusu vardı da bulamadım şimdi. Bimde satılanı denemiştim -4 derecede dondu gerçekten mavi su. Sanırım öne çıkan marka buydu http://www.hepsiburada.com/guex-30-antifirizli-kislik-cam-suyu-5-litre-germany-115164-pm-otctn115164 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Ne yazık ki geçen sene kipa ve migroslarda satılan antifirizli cam suyu benim daha sonradan öğrendiğim kadarıyla - 2 3 derecede donduğu için şikayet almış ve çok büyük problemler yaşamışlardı biz tabi sadece işin lojistik işiyle uğraştığımız için bi haberdik ama piyasada maalesef çok dandik olan cam suları var o yüzden bence en iyisi petrollerde satılan antiirizli cam suları biraz pahalı ama donmuyor bilginiz olsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Her sene Bim den 5LT olarak alıyorum, İstanbul olduğu için herhalde donma olmadı hiç. Maksat cam suyu olsun yoksa donma noktası yazdığı gibi olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2015 Paylaş 17 Kasım 2015 Her sene Bim den 5LT olarak alıyorum, İstanbul olduğu için herhalde donma olmadı hiç. Maksat cam suyu olsun yoksa donma noktası yazdığı gibi olmayacaktır. Neden böyle bir kabullenme? Bu düşünce tarzı kötü niyetli üreticileri ödüllendirme demektir. Dürüst insanları da cezalandırma..... Tüketicinin en net tavrı şüphelendiği malı almayarak şüphe uyandıran esnaf/üreticiyi cezalandırmaktır. Bu ürünlerin testi hiç de zor değil, bir kâğıt bardağı yarıya kadar doldurun ve evdeki dolabın buzluğuna koyun. - 20 yazdığı halde donuyorsa bir müşterisini kaybetmiş olmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts