Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Format atmak lazım abi başka çaresi yok Şaka bir yana tarayıcı kaldırıp tekrar kur bakalım belki düzelir abi. bilgisayarı kapatıp açsam,yada fişini çeksem taksam tekrar silip yüklemek için vaktim yok Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 bilgisayarı kapatıp açsam,yada fişini çeksem taksam tekrar silip yüklemek için vaktim yok abi kaldırıp yüklemen daha kısa sürer 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 abi kaldırıp yüklemen daha kısa sürer doğru ya Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Medula çalışmadığı zamanlarda bununla vida sıkıp sters mi atıyorsunuz Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Medula çalışmadığı zamanlarda bununla vida sıkıp sters mi atıyorsunuz eczane bugün şantiye gibiydi yeni düzenlemeler yaptım. boşa çıkan dübelleri (yaklaşık 15 adet) alçı ile kapattım. dolapları sabitledim. boya aldım fakat boyamayı arkadaşa yaptıracam. işsizlik başıma vurdu bu aralar Yorum bağlantısı
Recommended Posts