Salih Uzun 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Meraba forum üyesi arkadaşlarım uzun süre önce aranıza katıldım fakat günlük tempo çalışma saatleri yorgunluk vs konular araya girince hem aracımdan hemde siz değerli abilerimden uzak kaldım güzel bir konu olduğunu düşünüyorum geçen kurban bayramında ufak bir şekilde arka sağ stop lambası camı çatladı bende bunlara ne gibi bir işlem yapsamda tekrar kullansam diye düşünmeye başladım siz değerli abilerimden yorum ve yardımlarınızı bekliyorum fotoğrafları en kısa sürede sizler ile paylaşmaya çalışacam Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Kırık bölüm tamir edilebilir şekilde mi? Edilemez ise iyi bir proje ile kesip biçip yuvarlak grup lensler kullanılarak led stop çalışması yapılabilir. Yorum bağlantısı
Salih Uzun 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Aklında ne var Led falan mı Aynen öyle abi ön Camlarını söküp led plakalara göre kombine fiber uygulaması yapmak boya vs işlemler kullanılacak malzeme gibi konularda kararsızım Hazır yuvarlak led istemiyorum 5 liralık böyle nasıl olsun mesela Mercedes stopları gibi orjinal dursun Sonradan tek şerit çekilmiş gibi durmasın yani Kırık bölüm tamir edilebilir şekilde mi? Edilemez ise iyi bir proje ile kesip biçip yuvarlak grup lensler kullanılarak led stop çalışması yapılabilir. Yok Oktay abi yapılması çok zor parçalar olsa bir ihtimal iyi proje bizleri bekliyor ... Yorum bağlantısı
Salih Uzun 3 Aralık 2013 Yazar Paylaş 3 Aralık 2013 Stoplarımız Yapmayı Planladığım şekil yalnız parça temini ve işçilik konusunda tereddütteyim sayın oktay abicim yardımlarınızı bekliyorum Bu arada 3 stop Focus yazıcı ve bagajda bulunan Focus yazısı degişimi sürüyor . Servise girmişken farlarımız Autoking'e gönderdik temizleniyor . Boyanması gereken yerler ; Bagaj ve arka tampon vernik soyulması , Ön tampon ve çamurluk ufak dokunuşlar , He birde antenimiz koptu Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Aracın sanki sol arka lastiğinin havası inik gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Salih Uzun 14 Aralık 2013 Yazar Paylaş 14 Aralık 2013 Aracımız servisten çıktı biraz yaptık işte kendi babamız boyacı olunca şunu şöyle yap diyebiliyorsun Ön plakalık bana özel Piano black karlık çıtalar tampon ızgarası olmuştur inşallah Farlarımız temizlendi öyle aman aman sıfır gibi olmamış ama genede idare şart bunada şükür 3. stop Focus yazımız fakat frene basacak arkadaş bulmadım biraz belli olsada frene basıldıgında gayet hoş duruyor Bu kasada olmazsa olmaz sanırım Bu arada stoplarımız yeni eskileri yatıyor projem için ( yardım etmek isteyen falan olur diye ) aklımda yapacak çok şeyim var ama bütçe ve baba sıkıntısı oldugu sürece zor görünüyor hoca felan tanıyan varsa babama büyü yaptıracam al olum ne istersen yaptır desin yada böyle iyi bir hekim ilaç yazsın adama 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Baba boyaci olunca tabi istedigini yaptirabiliyorsun.ön arka tamponu kaça boyuyor peki:-) Yorum bağlantısı
Salih Uzun 17 Aralık 2013 Yazar Paylaş 17 Aralık 2013 Baba boyaci olunca tabi istedigini yaptirabiliyorsun.ön arka tamponu kaça boyuyor peki:-)Bizim burda para iş görmüyor hele senin gibi önemli bir forum abimizin elini cebine attırmam ( bir cevap bunu bana yaptırıyor abi saygılar ) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 (düzenlendi) Stop şeklin fena değil ama içine o şekillerde led dizaynı epey zorlar.İç yapısı dıştan göründüğü kadar geniş değil. Stop camı kesilerek belki bişiler yapılabilir ama oldukca tecrübeye dayalı bir işçilik ister. İç kısımada ne led yaparsan yap stop camı ışık desenli olduğu için net görünmez.Cama çok yapışık olması lazım o zamanda çirkin duracaktır.İstediğini sadece cam üzerinde kesip delip yapabilirsin.İçtn yapacakların boşuna vakit kaybı olur. 17 Aralık 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Stop şeklin fena değil ama içine o şekillerde led dizaynı epey zorlar.İç yapısı dıştan göründüğü kadar geniş değil. Stop camı kesilerek belki bişiler yapılabilir ama oldukca tecrübeye dayalı bir işçilik ister. senden daha tecrübeli kisimi var abi tanidigimiz? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Yada cama 3 D yuvarlak desen çalışma yapılabilir. Yorum bağlantısı
Salih Uzun 18 Aralık 2013 Yazar Paylaş 18 Aralık 2013 Yada cama 3 D yuvarlak desen çalışma yapılabilir.Evet abi bu da çook iyi olur evde yatıyor stoplar bir diyorum ki Mikaya önce camın şeklini vereyim ısıtıp sonra camlarını söküp iç işlemlerini yaptıktan sonra onlara da içten kırmızı ve siyah hatlar kullanarak kapatmak istiyorum tek başıma da biraz zor görünüyor tecrübe de biraz sıkıntı ne yalan söylim Yorum bağlantısı
Salih Uzun 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 Bu da focus sticker ımız isteyen olursa yapabilirim(kendi ellerimle kestim). Tabi aynısını yapmam bizimde bir farkımız olsun şaka şaka 1 Yorum bağlantısı
Emre Gur 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Stop derken, böyle bi çalışma yapsaydın kardeşim ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts