Köksal Yılmaz 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Köksal, %90 orana %10 oran değildir ama dediğin gibi orta kısımdan, ayak kısmına verildiğinde ayak daha çok hissediliyor ortanın etkisi azalıyor.. Ben en etkin çözümü ilk klimayı açtığımda iç sirkülasyona alıp, 10dk kadar cam ve orta kullanıyorum. Camlar soğuyunca, duruma göre ya orta yada orta/ayak kullandığımda etkisi çok daha iyi oluyor. Çok strateji geliştirdim en iyisi bu Yüzde oranlar afaki tabi kesin hislerim değil Bu arada benim kullanım şeklim iç sirkülasyon açık sadece orta havalandırmaya veriyorum soğuk havayı, içerisi soğumaya başlayınca orta/ayak moduna alıyorum. Senin taktiği de deneyeyim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Bir ara denk gelirsek görürsün. Hadi hayırlısı cam 5 dk olmadan buz tutuyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Havalandirmayi açınca sol uflemenin içinden bir tikirti duyan var mı benden başka? Onceki f2 de geliyordu geçen gün bunda da duydum sandım korktum kapattım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Kedidir o kedii... Bende yok emrecim sende de yoktur kesin ..ewham olmasinn. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Alp 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Bende pazartesi yada sali gunu kismetse 2011 titanium otomatik sw alacagim. Bikac gun once7 yildir kullandigim 2001 hb ghia aracima veda ettim. Experde tam bir canavar cikarak gogsumu kabartti ckerata. Duygulandim Alacagim arac sw olmak zorunda. Sorum su ki ghiayi arar miyim konfor, rahatlik, suspansiyon, oturak, yol tutus vs olarak? Simdiden tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hayırlısı olur insallah fakat bir yakınımda vardı 2010 otamatik focus yakıt yüzünden satmıştı LPG'de bile üzmüştü sahibini. klasik tork konvertörlü 4 ileri şanzıman Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 diger sorularınız için ise kendi tecrübelerimden cevap vereyim. 2004 makyajli kasa ghia lpg focusa 4 sene bindim çok basarılıydı ufak tefek birkaç sorun haricinde. ardından 2011 tit hb dizel focusa gectim konfor rahatlık suspansiyon konusunda eskisini aratmaz yol tutus daha basarı diyebilirim dizelde performans tartismasiz +1. Fakat acikca soylemem gerkirse malzeme kalitesi biraz dusuk kullandikca biraz biraz belli ediyor kendini ama sorun yok yeni yenidir her zaman mk 2.5 ile beraber 5. Senemize girdik nazar degmesin Yorum bağlantısı
Fatih Alp 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Masallah darisi basimiza olur insallah. Yakitta sikinti yok. Insallah memnun kalirim. Oncelik bagaj ve otomatik olmasi yetiyor. Tabi birde yasinin genc olmasi. Hayirlisi bakalim. Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 merhabalar 2009 ford focus titanium 1.6 tdci hatchback beyaz , aracımın belirgin özelliklerİ bildiklerim gizli özellikler var ise bilgilendirirseniz sevinirim -EŞYA BÖLMELİ,UZAYABİLEN,12 V SOKETLİ ÖN KOL DAYAMA -ELEKTRİKLİ SÜRÜCÜ KOLTUĞU- MANUEL YÜKSELİK AYARLI YOLCU KOLTUĞU-DERİ KAPLAMALI,YÜKSELİK VE DERİNLİK AYARLI DİREKSİYON SİMİDİ-NORMAL,SPORT,KONFOR AYARLI DİREKSİYON-HIZ SABİTLEYİCİ-YAĞMUR SENSÖRÜ-PARK SENSÖRÜ,METRE ÖLCERLİ-OTM. KARARAN DİKİZ AYNA-YOL BİLGİSAYARI-BEL DESTEK AYARI-ÇİFT BÖLGELİ DİJİTAL KLİMA-SOĞUTMALI TORPİTO-ARKA KAPI PERDELERİ-UZAKTAN KUMANDA İLE CAMLARI AÇIP KAPATABİLME-ALAŞIMLI TİTANİM 16'' JANT-ADAPTİF MERCEKLİ FAR (DİREKSİYON YÖNÜNE DÖNEN) ZENON FAR-SİS FARLAR ÖN VE ARKA-ELEKTRİKLİ VE ISITMALI AYNALAR-FAR SENSÖRÜ-SONY MÜZİK SİSTEMİ 8 HOPARLÖR,AUX BAĞLANTILI DİREKSİYONDAN AYARLI-ÖN VE ARKA TAVAN AYDINLATMASI-5 KOLTUK YÜKSELİK AYARLI BAŞ DESTEĞİ-ANLIK YAKIT TÜKETİMİ,MENZİL,ORTALAMA HIZ YAKIT YÜKETİMİ-GÜNLÜK KM TOPLAM KM DIŞ ORTAM SICAKLIK UYARISI-SÜRÜCÜ,YOLCU,YAN,PERDE HAVA YASTIĞI 8 ADETDOKUNMATİK BAGAJ DÜŞMESİ VE LED STOP LAMBASI Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 merhabalar 2009 ford focus titanium 1.6 tdci hatchback beyaz , aracımın belirgin özelliklerİ bildiklerim gizli özellikler var ise bilgilendirirseniz sevinirim Kaan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir,lütfen konu açmadan önce forumumuzda arama yapınız. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 Ek olarak aracınızda çift kitleme ve alarm özelliğide var.. Dokunmatik bagaj düğmesi özelliği ve led stop özelliği yoktur.. Sadece x paketlerde hb araçlarda led stop özelliği vardır.. 1 Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 merhabalar, forumda farklı donanımlar görüyorum aracımda da var,sizde aşağıdakiler normal mi yoksa extra donımlımıdır?yoksa normal donanımlarımıdır-karartılmış ve yükselik ayarlı far, zenon-adaptif mercekli far ''direksiyon dönünce farlar dönüyor''-far sensörü,yağmur sensörü,park sensörü-uzaktan kumandalı cam açıp kapatmak-elektrikli sürücü koltuğu ,yolcu koltuğu yukseklik ayarlı-sürücü ve yolcu bel desteği-çift kitleme kapılar-iç koruma alarm-dokunmatik bagaj tuşu-focus armalı kapı eşikleri-soğutmalı torpido,aux çıkışı,12 V priz girişi-çift taraflı ayarlanabilir klima-sürücü yolcu yan perde hava yastıkları 8 adet-ledli stop lambası-ısıtmalı aynalar-arka yolcu güneşlik perdeleri-5 koltuk kafası yüksekli ayarr-hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon,yol bilgisayarı-otomatik kararan dikiz aynası-iç aydınlatma günelik sürücü ve arka tavan aydınlatmalrı toplam 6 adet Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 merhabalar, forumda farklı donanımlar görüyorum aracımda da var,sizde aşağıdakiler normal mi yoksa extra donımlımıdır? yoksa normal donanımlarımıdır -karartılmış ve yükselik ayarlı far, zenon -adaptif mercekli far ''direksiyon dönünce farlar dönüyor'' -far sensörü,yağmur sensörü,park sensörü -uzaktan kumandalı cam açıp kapatmak -elektrikli sürücü koltuğu ,yolcu koltuğu yukseklik ayarlı -sürücü ve yolcu bel desteği -çift kitleme kapılar -iç koruma alarm -dokunmatik bagaj tuşu -focus armalı kapı eşikleri -soğutmalı torpido,aux çıkışı,12 V priz girişi -çift taraflı ayarlanabilir klima -sürücü yolcu yan perde hava yastıkları 8 adet -ledli stop lambası -ısıtmalı aynalar -arka yolcu güneşlik perdeleri -5 koltuk kafası yüksekli ayarr -hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon,yol bilgisayarı -otomatik kararan dikiz aynası -iç aydınlatma günelik sürücü ve arka tavan aydınlatmalrı toplam 6 adet Kaan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir,lütfen konu açmadan önce forumumuzda arama yapınız.Aynı konudan 2.sini tekrar açtınız. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Kaan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir,lütfen konu açmadan önce forumumuzda arama yapınız.Aynı konudan 2.sini tekrar açtınız. Saygılarımla. hakan öbür konuya o kadar yazı yazdım hepsi gitti konu silinmiş veya taşınmış dedi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 hakan öbür konuya o kadar yazı yazdım hepsi gitti konu silinmiş veya taşınmış dedi Ekranı kapatmadan kopyalasaydın abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 merhabalar, forumda farklı donanımlar görüyorum aracımda da var,sizde aşağıdakiler normal mi yoksa extra donımlımıdır? yoksa normal donanımlarımıdır -karartılmış ve yükselik ayarlı far (benim aracımda var), zenon -adaptif mercekli far ''direksiyon dönünce farlar dönüyor'' (bende yok) -far sensörü,yağmur sensörü,park sensörü -uzaktan kumandalı cam açıp kapatmak -elektrikli sürücü koltuğu ,yolcu koltuğu yukseklik ayarlı (bende yok) -sürücü ve yolcu bel desteği -çift kitleme kapılar -iç koruma alarm -dokunmatik bagaj tuşu -focus armalı kapı eşikleri -soğutmalı torpido,aux çıkışı,12 V priz girişi (bende ayrıca 220v prizde var ön kol dayamanın arkasında) -çift taraflı ayarlanabilir klima -sürücü yolcu yan perde hava yastıkları 8 adet -ledli stop lambası -ısıtmalı aynalar -arka yolcu güneşlik perdeleri -5 koltuk kafası yüksekli ayarr -hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon,yol bilgisayarı -otomatik kararan dikiz aynası -iç aydınlatma günelik sürücü ve arka tavan aydınlatmalrı toplam 6 adet benim aracım 2009 titanium, siyah ile işaretlediklerim benim aracımda da var. diğerleri yok. aracınızda sunroof ve deri döşeme koltuklar var ise aracınız Titanium X paket. eğer bunlar yok ise aracınız büyük ihtimalle Tekno Paket. eğer tekno paket ise aracınızda ön cam ısıtma da olması gerekir. Ekranı kapatmadan kopyalasaydın abi ben gönder tuşuna basınca hepsi gitti. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 ben gönder tuşuna basınca hepsi gitti. Bomba sana kaldı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Mehmet abi 2009 titanyumda focus yazan kapı eşikleri yok mu? Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Konuyu bulmuşken ben de sorayım. Okulda bi arkadaşta 2011 comfort var. İmmobilizer var mı benim araçta dedi. Bildiğim kadarıyla tüm donanım paketlerinde var dedim ama emin olamadım. 1 Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Ek olarak aracınızda çift kitleme ve alarm özelliğide var.. Dokunmatik bagaj düğmesi özelliği ve led stop özelliği yoktur.. Sadece x paketlerde hb araçlarda led stop özelliği vardır.. benim aracımda cam üstündeki fren lambası led ve bagaj düğmesi dokunmadık benim aracımda var benim aracımda cam üstündeki fren lambası led ve bagaj düğmesi dokunmadık benim aracımda var bir tuş veya çıkıntı yok elimi dokunduğumda çıt açılıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Konuyu bulmuşken ben de sorayım. Okulda bi arkadaşta 2011 comfort var. İmmobilizer var mı benim araçta dedi. Bildiğim kadarıyla tüm donanım paketlerinde var dedim ama emin olamadım. 96 da bilre var 2 Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 -karartılmış ve yükselik ayarlı far (benim aracımda var), zenon -adaptif mercekli far ''direksiyon dönünce farlar dönüyor'' (bende yok) -far sensörü,yağmur sensörü,park sensörü -uzaktan kumandalı cam açıp kapatmak -elektrikli sürücü koltuğu ,yolcu koltuğu yukseklik ayarlı (bende yok) -sürücü ve yolcu bel desteği -çift kitleme kapılar -iç koruma alarm -dokunmatik bagaj tuşu -focus armalı kapı eşikleri -soğutmalı torpido,aux çıkışı,12 V priz girişi (bende ayrıca 220v prizde var ön kol dayamanın arkasında) -çift taraflı ayarlanabilir klima -sürücü yolcu yan perde hava yastıkları 8 adet -ledli stop lambası -ısıtmalı aynalar -arka yolcu güneşlik perdeleri -5 koltuk kafası yüksekli ayarr -hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon,yol bilgisayarı -otomatik kararan dikiz aynası -iç aydınlatma günelik sürücü ve arka tavan aydınlatmalrı toplam 6 adet benim aracım 2009 titanium, siyah ile işaretlediklerim benim aracımda da var. diğerleri yok. aracınızda sunroof ve deri döşeme koltuklar var ise aracınız Titanium X paket. eğer bunlar yok ise aracınız büyük ihtimalle Tekno Paket. eğer tekno paket ise aracınızda ön cam ısıtma da olması gerekir. ben gönder tuşuna basınca hepsi gitti.c sunroof ve deri koltuk yok o zaman aracım tekno paket sanırım ön cam ısıtma var. bu paketin bize extra bir faydası var mı ? mesela alırken veya satarken extra oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Kaan Ozdemir 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 sunroof ve deri koltuk yok o zaman aracım tekno paket sanırım ön cam ısıtma var. bu paketin bize extra bir faydası var mı ? mesela alırken veya satarken extra oluyor mu? ayrıca gözlük koyma yeri var sürücü baş üstünde bu standart mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 sunroof ve deri koltuk yok o zaman aracım tekno paket sanırım ön cam ısıtma var. bu paketin bize extra bir faydası var mı ? mesela alırken veya satarken extra oluyor mu? tekno paket pek bilinen bir donanım değildir, bilen buldu mu kaçırmaz ben otomatik bir tane yakalasam hayatta kaçırmazdım. ayrıca gözlük koyma yeri var sürücü baş üstünde bu standart mı ? standart benim aracımda da var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts