Sedat Beşer 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce 2011 model benzinli otomatik titanium satın aldım. Arabamdan çok memnunum hamd olsun. Araçta anahtarsız çalıştırma var. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Aracı manuele aldığımızda vitesi istediğimiz an değiştirebiliyor muyuz yoksa motorun belli bir devire ulaşması mı gerekiyor? İkincisi ise; yol bilgisayarında aktif edilebilecek gizli özellikler var mı? Zira çok yavan geldi bana sadece yakıt tüketimleri ile alakalı bilgiler var Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 İkincisi ise; yol bilgisayarında aktif edilebilecek gizli özellikler var mı? Zira çok yavan geldi bana sadece yakıt tüketimleri ile alakalı bilgiler var Forumda konusu vardı.Farklı bir şeyler eklenebiliyordu. Focus 2 konularına bir göz atın. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Benim araç sadece sürücü koltuğu elektrikli. 4 Ocak 2014 tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce 2011 model benzinli otomatik titanium satın aldım. Arabamdan çok memnunum hamd olsun. Araçta anahtarsız çalıştırma var. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Aracı manuele aldığımızda vitesi istediğimiz an değiştirebiliyor muyuz yoksa motorun belli bir devire ulaşması mı gerekiyor? İkincisi ise; yol bilgisayarında aktif edilebilecek gizli özellikler var mı? Zira çok yavan geldi bana sadece yakıt tüketimleri ile alakalı bilgiler var Değiştiremiyorsunuz maalesef.. Kendi aracımda açmış olduğum bazı özellikler http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238712-yeni-efsanem-34-ymn-29/page-74 Ayrıca Çift kitleme.. hareket halinde kapıların, kapanması. Teyp ekranının, Yol Bilgisayarı, ekranında çıkması. Vites Değiştirme işareti v.s özellikler ELM 327 ile aktif edilebiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aşık 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Elektrikli koltuk ile ilgili bir düzeltme yapayım. 2009 Mart-Nisan ayına kadar titanyum ve tit-x focuslarda elektrikli sürücü koltuğu, yükseklik ve bel destekli yolcu koltuğu standarttı. Sonrasında anahtarsız çalıştırma gelirken bu özellikler kaldırıldı. Hatta bagajdaki nikelaj çıta da bu esnada iptal edildi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2014 Paylaş 7 Ocak 2014 Değiştiremiyorsunuz maalesef.. Kendi aracımda açmış olduğum bazı özellikler http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238712-yeni-efsanem-34-ymn-29/page-74 Ayrıca Çift kitleme.. hareket halinde kapıların, kapanması. Teyp ekranının, Yol Bilgisayarı, ekranında çıkması. Vites Değiştirme işareti v.s özellikler ELM 327 ile aktif edilebiliyor.. göksel peki bu işlem 2 kasalarda da yapılabiliyor mu yada focus 2 kasaya 2.5 gösterge paneli takilsa aktif olurmu ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Ocak 2014 Yazar Paylaş 7 Ocak 2014 Evet olur.. Gösterge takılırsa, çok daha gizli özellik açılabilir. Süha Demirtaş'ta makyajlı kasa dizel gösterge var. Anlık tüketim bile aktif edilebilmişti Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Evet olur.. Gösterge takılırsa, çok daha gizli özellik açılabilir. Süha Demirtaş'ta makyajlı kasa dizel gösterge var. Anlık tüketim bile aktif edilebilmişti anlık tüketim benim araç da var diesel mi süha daki gösterge bana olmaz o zaman birde gösterge değiştiği zaman cc ışığı deaktive mi oluyor ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Ocak 2014 Yazar Paylaş 10 Ocak 2014 Evet makyajlı kasa göstergelerde cc ışığı aktif oluyor Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 benim 2011 otomatik 1.6 comfort var.. sis farı, hız sabitleme sistemi mevcut.. soğutmalı torpido greçekten var mı bilmiyorum:) kumanda üzerinden cam kapama fonksiyonunuda ilk duyuşum desem yalan olmaz zira arka pencereler manuel nasıl kapatacak merak ettim:) ön arka fren diskler mevcut.. yakında resimlerini koyacağım bir jant eksiğini giderebilsem (ben arayınca titanyum jantı kalmadı ortada) 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 Sogutmalı torpido dedikleri, torbido icerisinde, havalandırma var. Klimayı açtığımızda orayada hava veriyor sadece.. Sadece ön camlar kapanabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Focus 1.6TDCİ 109PS motorun torku 240 mı yoksa 270 mi idi? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Focus 1.6TDCİ 109PS motorun torku 240 mı yoksa 270 mi idi? 240 olmalı abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 Focus 1.6TDCİ 109PS motorun torku 240 mı yoksa 270 mi idi?240nm. Overboost ile 250nm. Hocam 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Sogutmalı torpido dedikleri, torbido icerisinde, havalandırma var. Klimayı açtığımızda orayada hava veriyor sadece.. Sadece ön camlar kapanabilir.. ön camlar nasıl kapanıyor peki kilit tuşuna basılı mı tutuyoruz? az önce YMN ı inceledim muhteşem allah kaza bela vermesin... şunu merak ediyorum "-X Paket Fiesta Torpido Submarine Aydınlatma" yazmışsınız resimlerini görmeyi çok isterim.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 Hasan Bey, evet camı açmak için açma tuşuna basılı tutuyoruz. Kapamak içinde kapama tuşuna bir deneyin sonucu yazın buraya.. Ayrıca teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun. Burada amacına uygun değil ama paylaşayım sizin için.. Buda kapı kolları Submarine 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 tam düşündüğüm gibi çok güzel olmuş elinize sağlık... ne zamandır bunu planlıyordum kafamda ... Çin'den ışık kaynağı getirttim:) elektriği nereden aldınız acaba? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 Sigorta kutusundan, parklardan aldım 2 Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 bugün baktım malesef camlar acılıp kapanmıyor:( Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Sigorta kutusundan, parklardan aldım malesef camlar acılıp kapanmıyor:) 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ocak 2014 Yazar Paylaş 25 Ocak 2014 Teşekkür Ederim.. Farklı donanımlarda, farklı opsiyonlar çıkabiliyor ama ilginçtir ki, Trend x olup, krom ön çerceveli tampon hemde orjinal eminmisiniz ? Yurtdışında bile yok ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ocak 2014 Yazar Paylaş 25 Ocak 2014 Tırnaklı olması, Orjinal anlamına gelmez. Neyse canım çokta önemli değil. Tampon bu. Benimkindede ST tampon var mesela Aracınızı güle güle kullanın Maaşallahı var.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sarkın 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 AlakasıZ olacak ama;) buradSınız sorayım Bir konuda danışmak istedim Jant bakıyorum Titanium 16 ince çizgili model jant buldum orijinal lastiklerle 800 gibi bir rakam istiyor Jantlar sağlam lastıkler iyi Ikinci ihtimal Opel opc replika jant siyah olandan 800+ lastik Bnm arac comfort 15 inç 16 için bu ikisinden hsngisini severdiniz? Çok jant değiştiren biri olarak sormak istedim? Son olarak ağırlık olarak oem daha hafif inanışı doğrumu;) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ocak 2014 Yazar Paylaş 25 Ocak 2014 Oem jant daha hafif inanışı yalan. Doğru olanı daha sağlamdır ve balansı daha iyidir.. 800'e 16" titanium jant lastik güzel bir teklif.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts