Erdem Bozkurt 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 aracım trend paketi tam ıstedıgım gibi ama keşke bunlarda olsa dedıgım hız sabıtleyici ve park senseru.park sensoru pıyasada malum cok takılabılır harıcı olarak ama hız sabitleyicigi arastırmak lazım... Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 2009 titaniumlarda da sürücü koltuğu elektrikli, ayrıca bel desteği sadece sürücü koltuğunda değil, yolcu koltuğunda da mevcut ne doluymuş benim araba beee 1 Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Abi titaniumlarda neden ESP standart olmaz ki En çok buna kızıyorum Ford kullanıcısı olarak... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Bu focus ne kadar farklıymış. Herkesin aracında farklı bir özellik var. mondeonun gözünü seveyim Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 110 ps F2 motoru ile 109 ps'li f2,5 motoru arasında çok ciddi farklar var mı teknoloji ve teknik bakımından? Turbo hortumlarının kronik sorunu falan biliyoruz hepimiz de.. Enjektördü Pnomatik WG- Elektronik WG falan.. Aklınıza gelen farkılıklar var mı? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 110 ps F2 motoru ile 109 ps'li f2,5 motoru arasında çok ciddi farklar var mı teknoloji ve teknik bakımından? Turbo hortumlarının kronik sorunu falan biliyoruz hepimiz de.. Enjektördü Pnomatik WG- Elektronik WG falan.. Aklınıza gelen farkılıklar var mı? Konu başlığına yazdım Ümit.. Gözünden kaçtı sanırım ?2009 titaniumlarda da sürücü koltuğu elektrikli, ayrıca bel desteği sadece sürücü koltuğunda değil, yolcu koltuğunda da mevcut ne doluymuş benim araba beee Hayır Mustafa değil..2009 100 Titaniumdan birinde çıkar belki.. Senin araç benzinli, dediğim gibi farklılıklar olabiliyor.. Ben genelleme yazdım. siz istisnasınız. İstisnalar kaideyi bozmaz aracım trend paketi tam ıstedıgım gibi ama keşke bunlarda olsa dedıgım hız sabıtleyici ve park senseru.park sensoru pıyasada malum cok takılabılır harıcı olarak ama hız sabitleyicigi arastırmak lazım...Aracınız kaç model ? Bana ecu kodunu söyleyin takılıp takılmayacağını söyleyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 2009 titaniumlarda da sürücü koltuğu elektrikli, ayrıca bel desteği sadece sürücü koltuğunda değil, yolcu koltuğunda da mevcut ne doluymuş benim araba beee Mustafa senin araba x paket mi? benim araçta 2009 titanium ama koltuk elektrikli değil, yolcu koltuğunda bel desteği yok Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 (düzenlendi) Yok Abi Titanium.. 2009 tit. o özellik yok.. Dediğim gibi arada bazı versiyon farklılıkları oluyor.. 2011 titanium olupta, Keylees go olmayan tit. gördüm abi ben 6 Aralık 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Konu başlığına yazdım Ümit.. Gözünden kaçtı sanırım ? Hayır Mustafa değil.. 2009 100 Titaniumdan birinde çıkar belki.. Senin araç benzinli, dediğim gibi farklılıklar olabiliyor.. Ben genelleme yazdım. siz istisnasınız. İstisnalar kaideyi bozmaz < /> Aracınız kaç model ? Bana ecu kodunu söyleyin takılıp takılmayacağını söyleyim ecu kodunu nerden ogrenırız? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 ecu kodunu nerden ogrenırız?Aracınız 2008 değilse sıkıntı yok.. 2008 modellerde 6.aydan sonra ecu farklı oldu..Öncesi sonrası belli zaten Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Aracınız 2008 değilse sıkıntı yok.. 2008 modellerde 6.aydan sonra ecu farklı oldu.. Öncesi sonrası belli zaten malesef 2008 model temmuz cıkıslı.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 malesef 2008 model temmuz cıkıslı..Tam geçiş ayı orta makyaj zamanı. Gösterge aydınlatmaları beyaz mı ? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Tam geçiş ayı orta makyaj zamanı. Gösterge aydınlatmaları beyaz mı ? guzel bir soru gosterge aydınlatmalarını ınanın hatırlayamadım aracıma gıdıp gelmem lazım :D 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 guzel bir soru gosterge aydınlatmalarını ınanın hatırlayamadım aracıma gıdıp gelmem lazım :DBüyük ihtimal, orta makyajlı kasadır. Göstergeler Beyazdır. Bir bakın gene 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Büyük ihtimal, orta makyajlı kasadır. Göstergeler Beyazdır. Bir bakın gene beyaz Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Mustafa senin araba x paket mi? benim araçta 2009 titanium ama koltuk elektrikli değil, yolcu koltuğunda bel desteği yok bende de dizel 2009 titanium var. iki koltuktada bel desteği var. sürücü elektrikli yolcu manuel yükseklik ayarı var ama anahtarsız çalıştırma yok Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 beyaz 5m51..Ghia direksiyonu CC'li bulabilirseniz. Gem Modülünden aktif edilebilir.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 5m51.. Ghia direksiyonu CC'li bulabilirseniz. Gem Modülünden aktif edilebilir.. dıreksıyonu degıstırmek yetelı sanırım onun harıcınde varmı degısecek?? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Cc kontrol tuslarinın mekanizmasi eksiksiz olmalı.. Resmi, güncel yazılımlı İDS'ten tanıtılıyor Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 dıreksıyonu degıstırmek yetelı sanırım onun harıcınde varmı degısecek?? http://www.otoas.com.tr/ford/ford-focus-ghia-direksiyon-simidi?limit=50 size bu iş gorurmu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Yok Abi Titanium.. 2009 tit. o özellik yok.. Dediğim gibi arada bazı versiyon farklılıkları oluyor.. 2011 titanium olupta, Keylees go olmayan tit. gördüm abi ben onun aracı düz vites yanlış hatırlamıyorsam 115 lik motor var galiba onda benim araç 100lük belki ondan farklılıklar vardır bende de dizel 2009 titanium var. iki koltuktada bel desteği var. sürücü elektrikli yolcu manuel yükseklik ayarı var ama anahtarsız çalıştırma yok dizel ile benzinli arasında baı farklar var ondan olabilir 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 http://www.otoas.com.tr/ford/ford-focus-ghia-direksiyon-simidi?limit=50 size bu iş gorurmu? Görür Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Öncelikle Teşekkür Ederim.. Focuslarda 4 airbag standart olup, ön koltukların, yan direğe bakan taraflarına doğru bakar. Koltuğun yan kenarında' kumaş üzerinde, Etiket şeklinde yazar.. Sadece 2008 tit.x paketlerde şoför tarafı elektriklidir. Bu özellik 2008'den sonra kaldırıldı.. Focus 2.5 aslında bizim foruma has bir sözdür. Başlıktan anlaşılacağı üzere f2 makyajlı kasa olarak geçer Uzun zamandır olması gereken çok güzel bir başlık teşekkürler. Tabi bu başlıkla beraber sorularda gelecektir Ben baktım ama bir türlü airbag yazılarını göremedim. diğer ikisi nerede? Ayrıca x paketlerde bir detay sonraki versiyonların vites kolu uzun. Sadece sürücü bel desteği var yolcu yok. Sürücü koltuğu elektrikli değil. Artık her mk 2,5 gördüğümde gülüyorum arkastaki satış temsilcisi 2.5 dediğimizde o ne demek ilk defa duydum diye bir tepki vermişti. o satış temsilcisinin cahilliği. wiki'de bile 2.5 diye geçiyor sadece bu foruma has birşey değil. http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_%28second_generation,_Europe%29#2008_facelift_.28Mk2.5_or_LV.29 1 Yorum bağlantısı
Samet Yarın 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 2009 titaniumlarda da sürücü koltuğu elektrikli, ayrıca bel desteği sadece sürücü koltuğunda değil, yolcu koltuğunda da mevcut ne doluymuş benim araba beee Gerçekten dolu x paketlerde olmayan özelliklere sahipsin Bunlar gerçekten artı Yorum bağlantısı
Recommended Posts