Samet Yarın 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Uzun zamandır olması gereken çok güzel bir başlık teşekkürler. Tabi bu başlıkla beraber sorularda gelecektir Ben baktım ama bir türlü airbag yazılarını göremedim. diğer ikisi nerede? Ayrıca x paketlerde bir detay sonraki versiyonların vites kolu uzun. Sadece sürücü bel desteği var yolcu yok. Sürücü koltuğu elektrikli değil. Artık her mk 2,5 gördüğümde gülüyorum arkastaki satış temsilcisi 2.5 dediğimizde o ne demek ilk defa duydum diye bir tepki vermişti. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Abi eline sağlık. Focus için sayfalarca araştırma yapılacağına bu sayfada her türlü bilgiye ulaşılabilir. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Aralık 2013 Yazar Paylaş 3 Aralık 2013 Uzun zamandır olması gereken çok güzel bir başlık teşekkürler. Tabi bu başlıkla beraber sorularda gelecektir Ben baktım ama bir türlü airbag yazılarını göremedim. diğer ikisi nerede? Ayrıca x paketlerde bir detay sonraki versiyonların vites kolu uzun. Sadece sürücü bel desteği var yolcu yok. Sürücü koltuğu elektrikli değil. Artık her mk 2,5 gördüğümde gülüyorum arkastaki satış temsilcisi 2.5 dediğimizde o ne demek ilk defa duydum diye bir tepki vermişti. Öncelikle Teşekkür Ederim..Focuslarda 4 airbag standart olup, ön koltukların, yan direğe bakan taraflarına doğru bakar. Koltuğun yan kenarında' kumaş üzerinde, Etiket şeklinde yazar.. Sadece 2008 tit.x paketlerde şoför tarafı elektriklidir. Bu özellik 2008'den sonra kaldırıldı.. Focus 2.5 aslında bizim foruma has bir sözdür. Başlıktan anlaşılacağı üzere f2 makyajlı kasa olarak geçer 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 İlteber ellerine sağlık mükemmel bir anlatım olmuş aks sorunu tümünde var mı? yoksa sadece dizellerde mi var. sanki daha önce böyle bir konuşma geçmişti diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt lütfen bir de konuda lpg uyumundan bahsedilse sadece öneri 2 Yorum bağlantısı
Samet Yarın 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Öncelikle Teşekkür Ederim.. Focuslarda 4 airbag standart olup, ön koltukların, yan direğe bakan taraflarına doğru bakar. Koltuğun yan kenarında' kumaş üzerinde, Etiket şeklinde yazar.. Sadece 2008 tit.x paketlerde şoför tarafı elektriklidir. Bu özellik 2008'den sonra kaldırıldı.. Focus 2.5 aslında bizim foruma has bir sözdür. Başlıktan anlaşılacağı üzere f2 makyajlı kasa olarak geçer Kolondakini ve koltuk yanindaki airbaglari biliyorum. O zaman göğüslükte 4 adet var.:-) tekrardan Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 önde sağ sol 2 adet. koltuklarda sağ sol 2 adet perde diye geçen sağ sol 2 adet toplam 6 yastık var benim bildiğim. ama perde hava yastıkları uzun, arka koltuklarıda kapsıyor, yani vw de falan 2 havayastığının yaptığı işi 1 havayastığı yapıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Mondeoda 8 hava yastığı var 2 ön 2 yan 2 perde 2 arka direklerde emniyet kemerinin olduğu yerde. Focusta da benzer olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Onada çalışmalarım sürüyor Mustafa.. Onada çalışmalarım sürüyor Mustafa.. makyajsız kasa trend+stil paket olanlar var(ruhsatta trend SP olarak yazıyor),onların farkı nedir İlteber Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Aralık 2013 Yazar Paylaş 3 Aralık 2013 makyajsız kasa trend+stil paket olanlar var(ruhsatta trend SP olarak yazıyor),onların farkı nedir İlteberAbi sende zaten SP yok mu ? Bana niye soruyorsun Benim bildiğim jant ve sis farı farkı var.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Aralık 2013 Yazar Paylaş 3 Aralık 2013 Emeğine sağlık... mk2 ile teknik olarak fark yok sanırım göksel. Tek fark iç dış makyaj ? Teşekkürler.. Tabiki var, Konu başlığına ekledim.. Ecu (5m51) DPF (109ps TDCİ) Hava Filtresi (Silindir Tip) Hava Akışmetre Sensörü Enjektör TDCİ (DPF için gerektiğinde fazla yakıt gönderimi için, ekstra yakıt püskürtmesi) Euro 5 normlarına göre, DPF sonrası, egsoza kadar ekstra Sensör Sayısı (5 Adet) (2009 Model için 3 Adet) Yorum bağlantısı
Ahmet_Çelik 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Ellerinize sağlık çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş, bu arada benim ruhsatta mca trend yazıyor acaba buradaki trend modelimi dir? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Motorlara göre ortlama yakıt tüketimi hakkında bilgi var mı? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Ellerinize sağlık çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş, bu arada benim ruhsatta mca trend yazıyor acaba buradaki trend modelimi dir?Herhangi bir farklılık yok. Ruhsat'a pek takılmayın..Motorlara göre ortlama yakıt tüketimi hakkında bilgi var mı?Motorlara göre, teknik verilerin olduğu tabloyuda hazırladım.Akşama ekliyeceğim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Herhangi bir farklılık yok. Ruhsat'a pek takılmayın.. Motorlara göre, teknik verilerin olduğu tabloyuda hazırladım. Akşama ekliyeceğim Önce bana gönder Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Önce bana gönder Abi dizel motor, teknik verilerini hazırladım..Benzinli 100ps. ve 115ps. duratec teknik verilerinide tamamlayıp, sana göndereceğim 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Benim Comfort'da da Arka park sensörü ve Ön arka disk fren var. Donanım tablosunda yok görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 park sensörü aksesuardır ford ile ilgisi yok 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Benim Comfort'da da Arka park sensörü ve Ön arka disk fren var. Donanım tablosunda yok görünüyor.Park sensörü, sadece tit. X paketlerde standart. Diğer donanımlarda opsiyonel..Makyajlı kasaların motor seçeneği ve donanımı farketmeksizin arkalar disktir. Tabloda gözden kaçmış, duzeltelim.. 2009 comford'ların çoğunda, digital klima, sis farı, yağmur ve far sensörü olanlar bile var 2 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Park sensörü, sadece tit. X paketlerde standart. Diğer donanımlarda opsiyonel.. Makyajlı kasaların motor seçeneği ve donanımı farketmeksizin arkalar disktir. Tabloda gözden kaçmış, duzeltelim.. 2009 comford'ların çoğunda, digital klima, sis farı, yağmur ve far sensörü olanlar bile var Digital klima vs. olanlar ukrayna'ya gideken yoldan çevrilenler değilmiydi abi? Bize de digital klimalı vermişler mi ki? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Geldi özgür.. Hatta Forum'dan M.Ersel Çevik Abinin, Ablasının arabası.. Konusunu açmıştı Yorum bağlantısı
Recommended Posts