İ.Göksel Yaman 25 Ocak 2014 Yazar Paylaş 25 Ocak 2014 Oem jant daha hafif inanışı yalan. Doğru olanı daha sağlamdır ve balansı daha iyidir.. 800'e 16" titanium jant lastik güzel bir teklif.. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Baykal 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 arkadaşlar merhaba 2008 focus ghia aracım ile ilgili bir sorum olacak aracımda kapıları kumandadan açtığımda farlar otomatik yanıyor mu aynı işlem arabadan indiğim zaman kapıları kitlediğimde belli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor mu şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Merhaba, Kapaıları açtığınızda farlar yanmaz.. Kapatmadan önce, far kolunu kendinize çekerek, Follow me, ôzelliğini kullanabilirsiniz. Ortalama 30sn. Farlar açık kalır.. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Baykal 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Merhaba, Kapaıları açtığınızda farlar yanmaz.. Kapatmadan önce, far kolunu kendinize çekerek, Follow me, ôzelliğini kullanabilirsiniz. Ortalama 30sn. Farlar açık kalır.. teşekküeler 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hocam o atkı yüzünden her forumda mevzu çıkıyor Bu forumda mevzu çıkmaz kardeşim için rahat olsun. Ama arabam bölümünde arabanın detaylı fotoğraflarını paylaşsaydın iyi olurdu.Bu konu ile alakasız olmuş senin fotoğraf paylaşman. 2 Yorum bağlantısı
Zekai İnan 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 herkese MERHABALAR. SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. AKLIMI KURCALAYAN Bİ SORUN VAR VE SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM. ARACIM 2011 HB COMF. ARACI YENİ ALDIM. EKSPERTİZDE KAPORTA VE MEKANİK OLARAK HERHANGİ Bİ SORUN ÇIKMADI. FAKAT DEBRİYAJ PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI GİBİ. HAFİF Bİ RAMPADA BİLE KAVRAMADA (YARIM DEBRİYAJ) DURAMIYORUM. AMA BAŞKA Bİ ARAÇLA SORUNSUZ DURABİLİYORUM. DEBRİYAJIN AYIRMASINDA YADA VİTES GEÇİŞLERİNDE HERHANGİ Bİ SORUN YOK. ACABA BENİM DEBRİYAJ BİTİYOR OLABİLİRMİ? YADA HERHANGİ Bİ AYARMI GEREKİYOR? YADA BU MODELLER BÖLEMİ OLUYO Yorum bağlantısı
Rahmi Yavuz 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 herkese MERHABALAR. SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. AKLIMI KURCALAYAN Bİ SORUN VAR VE SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM. ARACIM 2011 HB COMF. ARACI YENİ ALDIM. EKSPERTİZDE KAPORTA VE MEKANİK OLARAK HERHANGİ Bİ SORUN ÇIKMADI. FAKAT DEBRİYAJ PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI GİBİ. HAFİF Bİ RAMPADA BİLE KAVRAMADA (YARIM DEBRİYAJ) DURAMIYORUM. AMA BAŞKA Bİ ARAÇLA SORUNSUZ DURABİLİYORUM. DEBRİYAJIN AYIRMASINDA YADA VİTES GEÇİŞLERİNDE HERHANGİ Bİ SORUN YOK. ACABA BENİM DEBRİYAJ BİTİYOR OLABİLİRMİ? YADA HERHANGİ Bİ AYARMI GEREKİYOR? YADA BU MODELLER BÖLEMİ OLUYO Bu modeller böyle oluyor Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 focus 2 model yılı olarak 2009-2010 modelleri takip edebildiğim kadarıyla dünyanın fiyat/performans oranı en iyi araçlarındandır. neredeyse fiesta fiyatına satıldı ve boyutunun büyüklüğü bir dezavantaj değilse hemen her açıdan üstün bir araçtı. sonraki kasa bunun üzerine çok az şey koymasına rağmen büyük fiyat farkı nedeniyle bu altın oranı kaybetmiş ve ford severleri üzmüştür. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 (düzenlendi) Özellikler kısmında uzaktan kumanda dan kapatma var fakat Benim araçta uzaktan kumanda dan kapatma açma var satın alırken aldığım kişi kapatıyor ama açmıyor demişti ama ben denedim açıyor sizin araçlar da da varmı bu özellik acaba ? 2009 titanyum dizel aracım. 27 Mart 2014 tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Özellikler kısmında uzaktan kumanda dan kapatma var fakat Benim araçta uzaktan kumanda dan kapatma açma var satın alırken aldığım kişi kapatıyor ama açmıyor demişti ama ben denedim açıyor sizin araçlar da da varmı bu özellik acaba ? 2009 titanyum dizel aracım. 2011 collection bende de açma/kapama mevcut. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 2011 collection bende de açma/kapama mevcut. Güzel bir özellik yazları süper olur, arabaya girmeden havandırıp öyle gireriz Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 peki benimde bi sorum var. Linea aracımızı sattıkta focus alıcaz inş. Bu yan aynalar ısıtmalımı trend donanımdada ? Rezistans tuşuyla arka cam + aynalarda ısınıyormu ? Lineada basınca hepsi ısınıyodu.aynalarda ısıtmalıydıda. Donanıma ona göre bakmak istedim merak ettim bunu. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 peki benimde bi sorum var. Linea aracımızı sattıkta focus alıcaz inş. Bu yan aynalar ısıtmalımı trend donanımdada ? Rezistans tuşuyla arka cam + aynalarda ısınıyormu ? Lineada basınca hepsi ısınıyodu.aynalarda ısıtmalıydıda. Donanıma ona göre bakmak istedim merak ettim bunu. Evet, Gökhan bey. Trend donanımdada, rezistans ile birlikte yan aynalar ısıtmalıdır.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 motor ile ilgili bilgi pek yok konuda. makyajlı 109luk dizel motorlar euro 4 mü oluyor euro 5 mi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 kafama takıldı cevap verebilecek biri yokmu yada nereden öğrenebilirim? Manufacturer address: Koeln-Niehl GermanyMake: FordBuild Date 22.10.2008Vehicle Line Focus 2008Body Style 4 Door SaloonVersion Series 40Engine 1.6L Duratorq TDCi (110PS) - DV6Transmission 5-Speed Manual Trans - MTX75Drive LHD FWD Emission 2000 EEC (EEC 7)Air Conditioning Dual Zone Auto Temp Control A/CTerritory (+)"TR"Paint Blazer BlueInterior Fabric New York / EbonyCheck digit: DModel year: 2008Plant code: Germany Sequential number: Y00412 şimdi şöyle bir bilgi buldum. şimdi arabanın sağ (yoksa solmuydu akşam akşam tam hatırlayamadım) kapı içinde eksoz emisyon kodlarını gösteren plaka vardır. Bu plakada üstten 8.kutu sol taraf bize eksoz emiyon kodunu gösterir.K > euro VS > 2000 EEC (euro III)V > Euro IV + DPF7 > Euro IV (filtresiz)demektir. araba yanımda değil öğlen bakarım ama benim araç euro3 oluyor sanırım. 2009 model ama vin numarasına göre 2008 üretimi. Emission 2000 EEC (EEC 7) 1. makyajlı kasada euro 3 motor varmı? 2. dpf varmı benim araçta? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 kapıdaki plakaya baktım S yazıyor euro 3 normlarında titanium focus 2.5 var sanırım şimdi bu yakıt tüketimini değil emisyonu yani egzozdan çıkan dumanı etkiliyor değil mi? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 (düzenlendi) 1.6 tdci 109hp 2005-2009 arası dpf siz motorlar Euro4, 2009 sonrası dpf li focuslar Euro5 oluyor. 18 Haziran 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 benim vin numarasından sorgulatınca "Emission 2000 EEC (EEC 7)" yazıyor. kapıdaki etikettede S yazıyor ilğili yerde kafamı karıştırdı bu bilgiler. euro 3 yokmu diyorsunuz focus 2'de. K > euro VS > 2000 EEC (euro III)V > Euro IV + DPF7 > Euro IV (filtresiz) Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Ellerine sağlık Göksel çok faydalı bir paylaşım... 1 Yorum bağlantısı
Osman Atılgan 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 merhabalar, 2009 model focus trend model aracımı yeni sattım, tekrar focus almayı düşünüyorum, ancak otomatik kullanmak istiyorum ve focusun otomatiği ile ilgili net bir bilgi edinemedim, tercih etmeli miyim, uzak mı durmalıyım. konu başlığı bulamadığım için de buradan yazıyorum.teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 merhabalar, 2009 model focus trend model aracımı yeni sattım, tekrar focus almayı düşünüyorum, ancak otomatik kullanmak istiyorum ve focusun otomatiği ile ilgili net bir bilgi edinemedim, tercih etmeli miyim, uzak mı durmalıyım. konu başlığı bulamadığım için de buradan yazıyorum.teşekkür ederim. Dizel otomatikten kaçın, benzinli otomatik tercih edin.. Temiz bulursam bende Focus 2 benzinli otomatik düşünüyorum. Bütçenizi bilmem ama yaklaşık 28-35.000 arası bulursunuz. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 benim vin numarasından sorgulatınca "Emission 2000 EEC (EEC 7)" yazıyor. kapıdaki etikettede S yazıyor ilğili yerde kafamı karıştırdı bu bilgiler. euro 3 yokmu diyorsunuz focus 2'de. Biraz gec bir cevap ama hic olmamasindan iyidir. Ulkeye gore degisiyor arabanin hangi emisyon grubu oldugu. Nadir de olsa Focus 2'lerde 2000 CC (Euro 3) bulunmaktadir. Benim aracta Euro 3. Arabayi alirken, onceki ( rahmetli ) Focus'ta ki gibi EGR vs. ile ugrasmayayim diye tanidik araciligi ile Euro IV yerine Euro 3 olarak yaptirdik arabayi. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Dizel otomatikten kaçın, benzinli otomatik tercih edin.. Temiz bulursam bende Focus 2 benzinli otomatik düşünüyorum. Bütçenizi bilmem ama yaklaşık 28-35.000 arası bulursunuz. Benzinli otomatik sürdüm Titanium x abi çok ağır araç gitmiyor.Alıncaksa manuel dizel candır. Yorum bağlantısı
Osman Atılgan 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Dizel otomatikten kaçın, benzinli otomatik tercih edin.. Temiz bulursam bende Focus 2 benzinli otomatik düşünüyorum. Bütçenizi bilmem ama yaklaşık 28-35.000 arası bulursunuz. baktıklarım benzin+lpg li olanlar.2009'un üstünde düşünüyorum ama millet delirmiş 5 ila 8 bin tl fiyat patlamış. ben 34.500 e verdim 2009 model aracımı ki nokta ucu darbe boya yok ektraları da var, aynı arabayı satsa adam 500 tl de karla geri alasım geliyor:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts