Misafir 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Mk4 için hazırlanması gerek bence artık benzer bir konunun. Mk3 giderek eskiyor:( Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Mk4 almak lazım. Evren bey senin ilk iletiyi biraz kalabalıklaştırdım [emoji6] Mk4 için hazırlanması gerek bence artık benzer bir konunun. Mk3 giderek eskiyor:( Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Mk4 almak lazım. Evren bey senin ilk iletiyi biraz kalabalıklaştırdım [emoji6] Gayet guzel olmus. Elinize saglik.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Aykut Korkmaz 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Merhabalar değerli arkadaşlar, abiler. Aranıza yeni katıldım ve danışmak istediğim bir kaç konu var. Aracım 2005 mondeo dizel yeni aldım 2 ay kadar oluyor ve yağ değişim km si yaklaşıyor. Hangi marka yağ kullanmam gerekiyor, inceliği kalınlığı nasıl olacak, hangi filtreleri değiştirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada ilk dizel aracım, öncekiler benzin lpg idi, dizel kullanımı ile ilgili tavsiyelerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Saygılar,teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Hoşgeldiniz. 5/30 yağ kullanmanız gerekiyor, Ford onaylı yağlar olabilir. İyi yağ isterseniz ben Mobil ESP kullanıyorum. İlk çalıştırmada birden hareket etmeyin, motor ısınmadan gaza çok yüklenmeyin, sıkıştırılmış ya da, uzun yol yapmış motoru birden stop etmeyin. Bunlar tüm motorlar için geçerlidir ancak, turbo motorlarda daha dikkat edilmesi gerekir.Değiştireceğiniz tüm filtrelerin orjinal olmasına dikkat edin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 ESP gereksiz de ben turbo için 0 30 iyi olur mu diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Ben kilavuzda 10w30 yaziyor diye 10w30 aldim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Ben kilavuzda 10w30 yaziyor diye 10w30 aldim.Ford sonradan kılavuzları yanlış kabul etti Serviste 5/30 koyuldu. 3 Yorum bağlantısı
Özgün Önder 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 Herkese selamlar, Bir sorum olacak, doğru konuyu bulamadığım için buraya yazıyorum, Şimdiye kadar forum tavsiyesi üzerine sürekli gittiğim usta Ankara'daki Öner Oto Tuncay Usta idi. Şimdi İstanbul'a taşındım ve sürekli Ankara'ya gidemiyorum, dolayısıyla istemeye istemeye İstanbul Avrupa Yakası ve mümkünse Bahçeşehir tarafına yakın yeni bir usta arıyorum. Eskiden forumda servis tavsiyesi diye bir konu vardı ancak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi günler ve teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Birinci 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 Herkese selamlar, Bir sorum olacak, doğru konuyu bulamadığım için buraya yazıyorum, Şimdiye kadar forum tavsiyesi üzerine sürekli gittiğim usta Ankara'daki Öner Oto Tuncay Usta idi. Şimdi İstanbul'a taşındım ve sürekli Ankara'ya gidemiyorum, dolayısıyla istemeye istemeye İstanbul Avrupa Yakası ve mümkünse Bahçeşehir tarafına yakın yeni bir usta arıyorum. Eskiden forumda servis tavsiyesi diye bir konu vardı ancak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi günler ve teşekkürler.İstanbulda no name servisi var. Orayı tavsiye ediyorlardı. Sanırım Osman usta idi adı. Yorum bağlantısı
Özgün Önder 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 araştırırken şu konuyu buldum. umarım Tuncay Usta'm gibi ilgili ve iyi insanlardır Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 35 dakika önce, Özgün Önder yazdı: araştırırken şu konuyu buldum. umarım Tuncay Usta'm gibi ilgili ve iyi insanlardır İlgili ve iyi ve Tuncay usta gibi bilgili insanlardır. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.. Yorum bağlantısı
Özgün Önder 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 teşekkür ederim cevaplar için. haftaya bi uğrayayım bakalım Yorum bağlantısı
Özgün Önder 28 Ağustos 2017 Paylaş 28 Ağustos 2017 On 8/19/2017 at 11:31, Serkan Toker yazdı: İlgili ve iyi ve Tuncay usta gibi bilgili insanlardır. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.. Cumartesi günü servise gittim, Osman Usta ile tanıştım, arabayı kontrol etti, cihaz bağladı, cihazda hiç ikaz olmamasına şaşırdı ve beğendi. 1 yıldır canımı sıkan siyah dumanın ve İstanbul'a taşındığımdan beri artan 6,4 -> 8,8 e çıkan yakıt artışının normal olduğunu söyledi. Gönül rahatlığıyla ve mutlu şekilde dükkandan ayrıldım. Bu arada 2-3 haftadır teyp cd error hatası veriyor ve içindeki cd leri çıkartmıyordu. Maslak'a gitmişken bi teypçi buldum ona da baktırdım, 400 tl masraf çıkardı. O ücreti de vermek istemedim. Onun için başka yerler araştıracağım. İlginiz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2017 Paylaş 28 Ağustos 2017 2 saat önce, Özgün Önder yazdı: Maslak'a gitmişken bi teypçi buldum ona da baktırdım, 400 tl masraf çıkardı. O ücreti de vermek istemedim. Onun için başka yerler araştıracağım. İlginiz için teşekkürler. Mondeo sony lerinin klasik arızasıdır, benim mp3 çalara çevirme konuma bakın işinize yarayabilir.. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Çabuk 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 On 27.11.2013 at 14:37, Misafir yazdı: 5. Tdci ov lerde tamponu degismis bir aracın otomatik sanzimanin calismasi muhakkak kontrol edilmeli. bu konuda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 21 Mart 2018 Paylaş 21 Mart 2018 4 saat önce, Halil ibrahim Çabuk yazdı: bu konuda biraz daha bilgi verebilir misiniz? Ön tampon arkasında otomatik şanzıman yağını soğutan radyatör bulunmakta. Araç kaza yapıp ön tampondan hasar aldı ise radyatör delinip otomatik şanzıman yağı boşalmış olabilir. Bu şekilde şanzımana arıza verdirmeyi ihtimali fazla. Bu nedenle daha titiz kontrol edilmeli... 1 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 Mk3 mondeo dizeler 5 30 kaç lt yağ gider int alayım diyorum bakım malzemelerini ama fiyatlar cok farklı ne alsam tavsiyeniz var mı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Ocak 2019 Paylaş 17 Ocak 2019 8 saat önce, Erman Uzun yazdı: Mk3 mondeo dizeler 5 30 kaç lt yağ gider int alayım diyorum bakım malzemelerini ama fiyatlar cok farklı ne alsam tavsiyeniz var mı 6 lt. 3 Yorum bağlantısı
Haluk Yıldız 8 Haziran 2021 Paylaş 8 Haziran 2021 Selamlar Mondeo dostları...merak ettiğim bir husus var...bende 2007 Benzinli Ghia X var....8 hava yastığı var diye biliyorum....ghialar ve diğer paketler için hava yastığı sayısını bilen varsa paylaşırsa sevinirim...satışa koydum aracı....biri ilanda yanlış bilgi verip de diğer araçların fiyatını düşürme kardeşim yazmış...ben 2005 öncesi bazı modellerde sadece 2 hava yastığı var diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Haluk Yıldız yazdı: Selamlar Mondeo dostları...merak ettiğim bir husus var...bende 2007 Benzinli Ghia X var....8 hava yastığı var diye biliyorum....ghialar ve diğer paketler için hava yastığı sayısını bilen varsa paylaşırsa sevinirim...satışa koydum aracı....biri ilanda yanlış bilgi verip de diğer araçların fiyatını düşürme kardeşim yazmış...ben 2005 öncesi bazı modellerde sadece 2 hava yastığı var diye biliyorum... Sürücü ve yolcu havayastığı vardır. Direk ve tavan kenarında da perde havayastığı olmalı. Perdeler 1+1, sürücü ve yolcu 1+1, toplam 4 airbag sayılır.perdeyi her kapı için 1 saydıkları için 8 gibi rakamlar çıkıyor ortaya aslında. Koltuk yanlarında var mıydı hatırlayamadım varsa 1 er de sürücü yolcu koltuğuna eklenir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Sürücü ve yolcu havayastığı vardır. Direk ve tavan kenarında da perde havayastığı olmalı. Perdeler 1+1, sürücü ve yolcu 1+1, toplam 4 airbag sayılır.perdeyi her kapı için 1 saydıkları için 8 gibi rakamlar çıkıyor ortaya aslında. Koltuk yanlarında var mıydı hatırlayamadım varsa 1 er de sürücü yolcu koltuğuna eklenir. Perde değil de, koltuk var sadece Cem.. Yani iki ön iki de ön koltuk yanlarında.. Toplamda 4 hava yastığı olmalı. @Mehmet Kaya Kaç airbag vardı ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Haluk Yıldız yazdı: Selamlar Mondeo dostları...merak ettiğim bir husus var...bende 2007 Benzinli Ghia X var....8 hava yastığı var diye biliyorum....ghialar ve diğer paketler için hava yastığı sayısını bilen varsa paylaşırsa sevinirim...satışa koydum aracı....biri ilanda yanlış bilgi verip de diğer araçların fiyatını düşürme kardeşim yazmış...ben 2005 öncesi bazı modellerde sadece 2 hava yastığı var diye biliyorum... sizin rakam nedir? mk3 lerin en gururlandığı reklamı srs sistemi idi. bol havayastıklı gelmişti, başlangıçta bile 4 havayastığı olmalı Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Aklımda perde de var gibi kalmış abi ama yanlış hatırlıyorum demek ki. sürücü yolcu ön ve yan toplamda 4 adet olmalı Emmi'nin dediği gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 ghiaX te 8 vardır da giha da kaç adet hatırlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts