Aktaş Murat 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 arabama 18" replika jant almak istiyorum aklımda 2 model var, sizce hangisi daha güzel olur. bir tanesi forumda bir arkadaşımızın aracında mevcut performa 19 modeli, diğeri ise vossen cv7 modeli bir en altta lastik ölçüleri var. sizce bunlar doğru seçimmi konfordan biraz ödün vereceğimin farkındayım maalesef. teşekkürler Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 alttaki daha güzel durur sanki mondi'de. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 +1 +1 ayrıca bunların ikisininde modeo'ya gitmeyeceğini düşünüyorum.Aslında modeo bir kenara, Ford'a gitmiyecek tipte jantlar. Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 24 Kasım 2013 Yazar Paylaş 24 Kasım 2013 Ben ikisini de beğenemedim +1 +1 ayrıca bunların ikisininde modeo'ya gitmeyeceğini düşünüyorum.Aslında modeo bir kenara, Ford'a gitmiyecek tipte jantlar. aynen aklımdan geçeni yazmışınız Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim ancak mondeolarda 5x108 bijon aralikli jant kullaniliyor ki bu da secenekleri cok daraltiyor. Sizin biyasada bulabilecegim 18" jant tavsiyeleriniz nelerdir. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Açıkcası bana soracak olursanız, Modeoların üzerindeki orijinal alaşım jantlarından çıkma vs.. bulmaya çalışın çünkü mondeo yu başka jantla nedense hayal edemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Enes YILDIRIM 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Performa 19 kimin aracında takılı almak istiyorum fakat kullanan kişinin yorumunu da öğrenmek isterim Yorum bağlantısı
Recommended Posts