Şerif Özhaseki 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Focus 2-2.5 kasa dizellerde yol bilgisayarı değeriyle gerçek arasında dağlar kadar fark var. 3 ayrı arabada kontrol ettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 bendeki 100km de 0.2 lt/100 km pompa ölçümü ile yol bilgisayarının göstediği. yazılımı ford değil değiştirildi . gps ile hız kadranı da aynı bu arada Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 (düzenlendi) Focus 2010 Manuel aracımda genelde yol bilgisayarından aşağıdaki değerleri alıyorum. İstanbul şehir içi : 5.0 - 5.6 Uzun yolda : 4.0 - 4.7 2 Mayıs 2023 tarihinde Sergen Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 (düzenlendi) Sergen Aksu yazdı: İstanbul şehir içi : 5.0 - 5.6 İstanbul şehir içi 1000 km den fazla yapıyor yani bir depo ile 😳 2 Mayıs 2023 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Sergen Aksu yazdı: Focus 2010 Manuel aracımda genelde yol bilgisayarından aşağıdaki değerleri alıyorum. İstanbul şehir içi : 5.0 - 5.6 Uzun yolda : 4.0 - 4.7 İstanbulda şehir içi 5 lt için kullanım saatleriniz gece 1 ve sabah 5 arası mı? Ben köyde yaşıyorum, burda trafik yok, ben 5 lt yi anca tutturuyorum siz nasıl bu rakamı yakalıyorsunuz İstanbul'da? 1 Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Öner Kurukuz yazdı: İstanbulda şehir içi 5 lt için kullanım saatleriniz gece 1 ve sabah 5 arası mı? Ben köyde yaşıyorum, burda trafik yok, ben 5 lt yi anca tutturuyorum siz nasıl bu rakamı yakalıyorsunuz İstanbul'da? @Öner Kurukuz Yok hocam normal gündüz saatlerinde kullaniyorum. Genelde cok ekonomik kullaniyorum gaza abanmiyorum cok fazlada 110 km hizi gecmiyorum. Her 5 bin kmde bir hava filtresi degistiririm. Sensorlerin temizligini aklima geldikçe yaparim. Bakimlari aksatmam. Uzun yola cikmadan araci fulledigimde 2 tane enjektor temizleyici koyarim ve yapabiliyorsam yol musaitse uzun yolda 20 dk flan kurumlar temizlensin diye 4000 devirde kullanmaya calisirim. En son 10 km once fullemistim araci ve yol bolgisayarini sifirlamistim asagiya fotografi birakiyorum. Biraz yol duzdu epey ondan 3.0 gorunuyor fakat normal kullanim dedigim gibi 5lt civari bende Ahmet İhsan Akşen yazdı: İstanbul şehir içi 1000 km den fazla yapıyor yani bir depo ile 😳 @Ahmet İhsan Akşen Hocam arac cumartesi uzun yola gidecek 1 ay sonra flan geldiginde fullerim ve yol bilgisayarini sifirlarim bittiginde de toplam km yi yazarim burayada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Sergen Aksu yazdı: cok fazlada 110 km hizi gecmiyorum. İstanbul da? şehir içinde? 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 Sergen Aksu yazdı: @Öner Kurukuz Yok hocam normal gündüz saatlerinde kullaniyorum. Genelde cok ekonomik kullaniyorum gaza abanmiyorum cok fazlada 110 km hizi gecmiyorum. Her 5 bin kmde bir hava filtresi degistiririm. Sensorlerin temizligini aklima geldikçe yaparim. Bakimlari aksatmam. Uzun yola cikmadan araci fulledigimde 2 tane enjektor temizleyici koyarim ve yapabiliyorsam yol musaitse uzun yolda 20 dk flan kurumlar temizlensin diye 4000 devirde kullanmaya calisirim. En son 10 km once fullemistim araci ve yol bolgisayarini sifirlamistim asagiya fotografi birakiyorum. Biraz yol duzdu epey ondan 3.0 gorunuyor fakat normal kullanim dedigim gibi 5lt civari bende @Ahmet İhsan Akşen Hocam arac cumartesi uzun yola gidecek 1 ay sonra flan geldiginde fullerim ve yol bilgisayarini sifirlarim bittiginde de toplam km yi yazarim burayada İstanbul'un neresindesiniz ve hangi güzergahlarda kullanıyorsunuz aracı? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mayıs 2023 Paylaş 2 Mayıs 2023 https://www.spritmonitor.de/en/detail/606900.html benim karışık 6,3 litre, şehir dışı 5,5 şehir içi 7 gibi bir şey, maşallah diyeyim size. Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 (düzenlendi) Alibeyköyde ikamet ediyorum Genelde işe gidip geliyorum. Alibeyköyden Ayazağa gidip geliyorum Tem üzerinden. Vardiyalı çalıştığımdan Sabahları 6:30, Öğlenleri 14:00, Akşamlarıda 21:00 civarlarında daha çok kullanıyorum aracı. İzinli günlerimde de sağa sola AVM ye gezmeye vb. gidiyorum o kadar. 3 Mayıs 2023 tarihinde Sergen Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: https://www.spritmonitor.de/en/detail/606900.html benim karışık 6,3 litre, şehir dışı 5,5 şehir içi 7 gibi bir şey, maşallah diyeyim size. Benim genelde şehir içi 5.5 lt civarı olmuştur hocam hiç 6 üzerine çıktığını hatırlamıyorum. Araç 2013'ten beri bende ve bütün bakımlarını zamanında yaptırdım herhangi ekstra bir şey yapmadım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 110’a en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum 2 Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 110’a en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum Sabah 8 de çıkar aksam 7 den sonra işten çıkılırsa göremezsiniz elbette hocam Benim saatlerim daha trafiksiz saatler olduğundan rahatım 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sergen Aksu yazdı: Alibeyköyde ikamet ediyorum Genelde işe gidip geliyorum. Alibeyköyden Ayazağa gidip geliyorum Tem üzerinden. Vardiyalı çalıştığımdan Sabahları 6:30, Öğlenleri 14:00, Akşamlarıda 21:00 civarlarında daha çok kullanıyorum aracı. İzinli günlerimde de sağa sola AVM ye gezmeye vb. gidiyorum o kadar. Hocam siz ona şehir içi demeyin. Yakıt alımları sırasında yol bilgisayarındaki ortalama hız kaç gösteriyor? Ben 30-35 km hız ortalamasında 5 lt civarı tüketim yakalıyorum burada. Şehirler arası uzun yola çıkarsam 3.7 gibi bir rakam oluyor. Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: Hocam siz ona şehir içi demeyin. Yakıt alımları sırasında yol bilgisayarındaki ortalama hız kaç gösteriyor? Ben 30-35 km hız ortalamasında 5 lt civarı tüketim yakalıyorum burada. Şehirler arası uzun yola çıkarsam 3.7 gibi bir rakam oluyor. Onada bakarım hocam sizin için ama sonuçta istediğim zaman istediğim yere götürüyor mu beni istanbul içinde ve cebimden az ödüyor muyum benim için önemli olan bu ve araç 220 bin küsürler de ben aracı aldığımda 80 bin kmdeydi neredeyse 150 bin km civarı kullanmısım bugüne kadar ve maksimum 5.8 lt gördüm aracı aldığımdan beri. 3 Mayıs 2023 tarihinde Sergen Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çok düşük hızlarda albea 1.3 ile 5,5-6 yakardım. Ama yol bilgisayarına göre. Pompa ölçmemiştim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Sergen Aksu yazdı: Alibeyköyde ikamet ediyorum Genelde işe gidip geliyorum. Alibeyköyden Ayazağa gidip geliyorum Tem üzerinden. Vardiyalı çalıştığımdan Sabahları 6:30, Öğlenleri 14:00, Akşamlarıda 21:00 civarlarında daha çok kullanıyorum aracı. İzinli günlerimde de sağa sola AVM ye gezmeye vb. gidiyorum o kadar. v8 suv alınacak iş saatleri Yorum bağlantısı
Sergen Aksu 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: v8 suv alınacak iş saatleri Isteyen bugatti veyron alsin Çağlar abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Temmuz 2023 Paylaş 18 Temmuz 2023 Ortalama hız 28 Yol bilgisayarı 6,5 Pompa değeri 8,15 😳 Ne oluyor bu arabaya, depo delik sanırım... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ortalama hız 28 Yol bilgisayarı 6,5 Pompa değeri 8,15 😳 Ne oluyor bu arabaya, depo delik sanırım... Yazılım mı acaba Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Temmuz 2023 Paylaş 19 Temmuz 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ortalama hız 28 Yol bilgisayarı 6,5 Pompa değeri 8,15 😳 Ne oluyor bu arabaya, depo delik sanırım... Pompa değeri de yanıltabiliyor. Biri 3.tıkta dolum yaparken attığı yerden rakamı düzleyene kadar basıp bırakıyor, başka pompacı ise 1.hızda dolum yapıyor. İlk işlemi yapan 60 lık depoya 55 zor aldırırken 2. adam 60 değerine ulaşıyor. Bu da yanıltıyor ölçümü. Sizatıyorum 55 litre varken dolu gibi giriyorsunuz ölçüme 2.adam 60 a kadar basınca 5 litre hemen oradan sapıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazılım mı acaba Yazılım yok araçta, stok herşey. İlkay Başaran yazdı: Pompa değeri de yanıltabiliyor. Biri 3.tıkta dolum yaparken attığı yerden rakamı düzleyene kadar basıp bırakıyor, başka pompacı ise 1.hızda dolum yapıyor. İlk işlemi yapan 60 lık depoya 55 zor aldırırken 2. adam 60 değerine ulaşıyor Sanmıyorum, 53 lt depo, çeyrek vardı, 42 litre aldı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2023 Paylaş 20 Temmuz 2023 Mazotta köpüklenme çok oluyor. İki dolumda da yavaş ayarda doldurup atınca hesaplamalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts