Erdoğan Temur 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Yeni bebeğimiz olacağı için abisine geliş hediyesi olarak akülü araba alacağız. Alıp kullandığınız önerebileceğiniz akülü araba (kumandalıda olabilir) önerilerinize ihtiyacım var. İki kişilik olursa daha iyi olur ilerde beraber binerler. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 (düzenlendi) Almayın. Pedallı alın. çok daha hızlı ve güzel. ve ucuz. Çocuk obez olabilir. ayrıca çok gürültülü. 10 Kasım 2013 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Erdoğan Bey nacizane görüşümü belirtmek isterim. Apartmanda oturuyorsanız indirip çıkarmak zor. Apartmanın önünde çocuk alan yeri yoksa araçla taşımak zor.Ben apartmandan indirip çıkartmak zor olacağı için almak isteyipte alamadım oğluma. Mehmet Göktürk hocamın dediğinden almıştım. Aşağıdakinin mavisini. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 (düzenlendi) Bizde de bundan var. Hala biniyor. elektrikliye binmedi. Zevk alamıyor ondan. Bunun bir büyüğü de var çocuğun yaşı müsaitse ondan da alınabilir. lastikleri felan kocaman. bagaja koy kaldır çok kolay. aynı zamanda belli yerlere sakin avm lere girebiliyorsunuz. akülü ile giremezsiniz. Oyuncakçılar ucuz diye pedallıları satmıyorlar. kar marjı düşük. 10 Kasım 2013 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 5.katta oturuyoruz ama evin 35mkare terası var orada biner diye düşünmüştük. 4 teker zincirli bisikleti var ona binmek istemiyor artık. Obez konusu dikkat çekici oldu hocam. 3 yaşında ama çokta hareketli bir çocuk arabanın çok etki edeceğini sanmıyorum. pedallıyı bir oyuncakcıda gösterip beğenisine sunmak lazım, şuan hayali akülü araba bu nedenle kardeşini heycanla bekliyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/240325-jeep-aldik/?&fromsearch=1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts