Misafir 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 hayırlı olsun kazasız,yolda kalmasız hayırlı keyifli sürüşler dilerim. Çok teşekkür ederim. Maşallah kardeşim,bi-xenon uygulaman çok güzel olmuş,yakından inceliyeceğim bir akşam Çok yaklaşma abi, geçici körlük etkisi var Şahane olmuş yaylı resimlerinide bekliyoruz... Bir haftadır iş güç yoğunluğu yüzünden arabayı göremiyorum bile. Ama geçen bi kirli de olsa resmini çekmişim Yorum bağlantısı
Burak Fidan 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Sana jant lazım hem de en banded steelinden Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Aklımda şu fiesta s lerin çok kollu 15 inch jantları var. Ama bu arabadan Türkiye'ye 40 tane falan gelmiş. Jantını bulmak zor olacak. Yorum bağlantısı
Burak Fidan 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Banded steelies çok güzel offset yapmaya da gerek kalmaz. Tabi tercih senin. Bana hep bisiklet tekerleği gibi gelmiştir o çok kollu jantlar ) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 Bu banded steel dediğin bildiğimiz sac janta offset yapma işlemi mi nedir tam bilemedim? Yorum bağlantısı
Burak Fidan 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 (düzenlendi) Ben de bilmiyorum direkt olarak böyle satılıyor sanırım.. fkoc de görmüştüm ben de ilk defa.. Banded steelin faydası jant dışarı çıkmasına rağmen tekerlek hemen hemen aynı yerde kalması. Hem teker dışarı çıkmış oluyor hem de hiçbir yere sürtmemiş oluyor. Türk icadı gibi kokuyor 21 Ağustos 2014 tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2014 Paylaş 6 Eylül 2014 Çok yaklaşma abi, geçici körlük etkisi var Diyene bak,çay demle Yorum bağlantısı
Burak Fidan 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Erhan senin bu bi xenonun mercek şapkasını değiştirme şansın var mı ? Çok boru şeklinde çıkmış gibi çok şık durmuyor. Ben de bu far olaylarına bulaşıcam galiba şu aşağıdaki fiestanın farları çok hoşuma gitti Forumdan birinin aracı bu yine Umarım fotosunu buraya kodum diye kızmaz Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Burak merceğin arkasında hiç yer yok. Farın arkasında hiç boşluk yok kaputun altında. Far arka kapağı revize edilirse hem su girebilir içeri hem de sok sıkışık olur. Ayrıca ben memnunum teleskop kapaktan Yorum bağlantısı
Burak Fidan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Koy abi foto şimdiye kadar iki resim koydun önden, yandan foto yok çakarlı çukurlu Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Burak merceğin arkasında hiç yer yok. Farın arkasında hiç boşluk yok kaputun altında. Far arka kapağı revize edilirse hem su girebilir içeri hem de sok sıkışık olur. Ayrıca ben memnunum teleskop kapaktan Bir göremedik Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Stopları da kırmızı filmle kapladık arada; Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Stopları da kırmızı filmle kapladık arada; Geri vitesler beyaz, sinyaller sarı yanmıyorsa muayene yalan Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Geri vitesler beyaz, sinyaller sarı yanmıyorsa muayene yalan Geri vites şuanda pembe Sinyaller de kırmızı - turuncu arası bir renk. Normal kullanımda fazla bir kayıp yok, Muayene esnasında kaybımız 20 tl'lik filmin sökümü olacak, doğrudur Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Geri vites şuanda pembe Sinyaller de kırmızı - turuncu arası bir renk. Normal kullanımda fazla bir kayıp yok, Muayene esnasında kaybımız 20 tl'lik filmin sökümü olacak, doğrudur Hep apaçi işleri bunlar Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Jantlar da pembe olacah mı Jant içleri ???? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Jant içleri ???? içeri led yapcaz dimi Eray Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 içeri led yapcaz dimi Eray Sıra var abi ben ve Aykut sıradayız sonra sen Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Sıra var abi ben ve Aykut sıradayız sonra sen Ibo senin arabayı Çobançeşme açık otopazarında görmüşler başında da dandroidli biri varmış, ne iş Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Eylül 2014 Paylaş 30 Eylül 2014 Ibo senin arabayı Çobançeşme açık otopazarında görmüşler başında da dandroidli biri varmış, ne iş Abi sorma tampon,spoiler,jant ne varsa satmış üstüne arabayıda satacakmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts