İ.Göksel Yaman 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Tahmin ediyordum. İnelim abi ne zaman istersen Akşam gel Vialand'a çay içelim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Abi bu akşam biraz karışık benim durumlar. Mesai olma ihtimali var, mesai olmazsa karşıya geçme ihtimali var. Senin de müsait olduğun başka bir akşam gelsem, bugün gelemediğim için de çayları ben ısmarlasam olur mu? Tarihçi adam mesaimi yapar ya Tamam hiç farketmez bu hafta içi, sonu uyar akşam çayı.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Abi bana didi alırmısın ? Bu olay sadece forum içinde kalmamalı mesela mehmet kaya hocamızda,kurtlar vadisindeki güllü'ye benziyor hemde yoğun bir şekilde ne güldüm yahu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 ne güldüm yahu..Abi bende Hakan'ı birine benzeteceğim ama cepten olmuyor Istanbula girmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 (düzenlendi) mehmet hocam, sene ilişiklendirmedim , yanlış anlama.. bu teyzeye çok güldüm ben.. ama sen de kv deki o arkadaşa benzemiyor değilsin hani.. Ben de bi görsel hazırlıyorum şimdi, tam bomba.. umarım ilgili arkadaş kızmaz bana.. 22 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 mehmet hocam, sene ilişiklendirmedim , yanlış anlama.. bu teyzeye çok güldüm ben.. ama sen de kv deki o arkadaşa benzemiyor değilsin hani.. Ben de bi görsel hazırlıyorum şimdi, tam bomba.. umarım ilgili arkadaş kızmaz bana.. Hakan'ı da ben kv de birine benzeteceğim p biliyor abi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Hakan'ı da ben kv de birine benzeteceğim p biliyor abi Hakan Polata çok benziyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Evet boyu benziyor :D yoo,yüzü de benziyor esmer karayağız karizmatik Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 yoo,yüzü de benziyor esmer karayağız karizmatikHahaha ne yedirdi sana geçen yemekte Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Abi bende Hakan'ı birine benzeteceğim ama cepten olmuyor Istanbula girmem lazım Benzet hocam durduğun kabahat mehmet hocam, sene ilişiklendirmedim , yanlış anlama.. bu teyzeye çok güldüm ben.. ama sen de kv deki o arkadaşa benzemiyor değilsin hani.. Ben de bi görsel hazırlıyorum şimdi, tam bomba.. umarım ilgili arkadaş kızmaz bana.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 (düzenlendi) Ayhan abi beni affetsin..Ama sadece karizma değil konuşması da çok benziyordu.. Safranboluda her kurduğu cümlede şafak sezer geçti aklımdan.. Ahhaa, şimdi farkettim bu fotoğrafta ben de varım yahu.. Servet abi senin karizma da yıkıyor ha.. 22 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Hakan'ı da ben kv de birine benzeteceğim p biliyor abi Ben polatım işte Hakan Polata çok benziyor Hah işte bravo Evet boyu benziyor Adamın boyu 1,50 8D gözlüklerini çıkar gözünden yoo,yüzü de benziyor esmer karayağız karizmatik Beni utandırıyorsun ama : ) Hahaha ne yedirdi sana geçen yemekte Kendi davet etti janım gısganma güllü Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Heha hala bana benzeyeni bulamadınız değil mi? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Heha hala bana benzeyeni bulamadınız değil mi? İzmir'e geldiğinde sen içeride oturuyorsun Altan Berkman bana Abi şu içeride oturan adam ne kadar çok Murat Ersel Çevik'e benziyor dedi ben gülmekten yıkıldım 8 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 İzmir'e geldiğinde sen içeride oturuyorsun Altan Berkman bana Abi şu içeride oturan adam ne kadar çok Murat Ersel Çevik'e benziyor dedi ben gülmekten yıkıldım Demekki sadece ben bana benziyorum. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Demekki sadece ben bana benziyorum. Seni doğubankta görünce bende aynısı olmuştum abi... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Seni doğubankta görünce bende aynısı olmuştum abi... bende seni ilk gördüğümde avatarına çok benzettim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 bende seni ilk gördüğümde avatarına çok benzettim Senin bu avatarda kvp cahit'e benziyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Heha hala bana benzeyeni bulamadınız değil mi? Sana benzeyen değil ama sana benzemeye çalışanı bulduk ağabey. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Senin bu avatarda kvp cahit'e benziyor usta,güllü nerde Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 usta,güllü nerde Yine gülleri sulamaya gitmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 usta,güllü nerde Sizin gibi boş adam değiliz.HE bir sen iki. Ula sizmi öğretmensiniz ben mi anlayamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts