İçeriğe Yönlendir

Birbirine Benzer Üyeler :)

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Hiç alakanız yok ya :)

Benim 3 beden ufağım, kafasıda daha küçük, ama gülüş anında andırıyor  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Değil abi eski profil foton. :D

Yukarı bakınız, bumu :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İçinde kalmasın söyle hadi. :D

Gizli hayranlık sende ki iyice dışa vurdu :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kendine prim yapmak için uğraşma... :D

Polemiklere tokum ben.. Başka kapıya lütfen :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Bi beni bulamadınız ya..... :biggrin:

uMQabsm.jpg

Üye değil ama kuzenimle benzerlik var sanki abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ben Serhan abiyi başka birine benzetiyorum ama söylemeyim şimdi :D

D Smart kanallarından birinde "Pişir Süleyman" diye bir yemek programı var. Az biraz Süleyman a da benziyor.  :fiuw:  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Ayhan Onaran; ;)

lIaanck.jpg?1

Hakan Gürsu;

IgzEw9e.gif?1

Az biraz Murat Dere Örtmenim' e de benziyor Hakan bey sanki, ama malum foto yoqh.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Ben Serhan abiyi başka birine benzetiyorum ama söylemeyim şimdi :D

La ben burayı gaçırmışım ya, harbi merak ettim bak üzerinden zaman da geçmiş kime benzetiyorsun söylesene  ;)

Hakan ve Kerem duymasın diyorsan bana PM'den at ben onlara Whats App' dan yazarım  :D  :p

D Smart kanallarından birinde "Pişir Süleyman" diye bir yemek programı var. Az biraz Süleyman a da benziyor.  :fiuw:  :biggrin:  :biggrin:

Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım   :D

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

La ben burayı gaçırmışım ya, harbi merak ettim bak üzerinden zaman da geçmiş kime benzetiyorsun söylesene  ;)

Hakan ve Kerem duymasın diyorsan bana PM'den at ben onlara Whats App' dan yazarım  :D  :p

Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım   :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

D Smart yokta internetinde mi yoqh abi?  ;)

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

:D 

RND2965334433938915059.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

D Smart yokta internetinde mi yoqh abi?  ;)

Yoldayım ya şimdi o ölü bölge çok burada o nedenle yazdıydım öyle akşam bakarım görüntülere  :D  Yoksa 4 Gb internetim var ama yolda olmasaydım eyiydi  :p

Yorum bağlantısı

Yoldayım ya şimdi o ölü bölge çok burada o nedenle yazdıydım öyle akşam bakarım görüntülere  :D  Yoksa 4 Gb internetim var ama yolda olmasaydım eyiydi  :p

Her halin değilde, bazı hallerin benziyor.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Her halin değilde, bazı hallerin benziyor.  :biggrin:

Akşam seyredip cevap veririm sana :good1:  

Yorum bağlantısı

Akşam seyredip cevap veririm sana :good1:  

Yok. Cevaba gerek yok. SAdece seyret abi. çok matrak bir adam. Yemek yaparken anlatımına bayılıyorum. Tebessümle seyrediyorum.  :)  :flowers:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yok. Cevaba gerek yok. SAdece seyret abi. çok matrak bir adam. Yemek yaparken anlatımına bayılıyorum. Tebessümle seyrediyorum.  :)  :flowers:

Seyrettim ama kısa bir görüntü eklemiş sağolsun arkadaşlar, ama ben yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak  :D

Yorum bağlantısı

Seyrettim ama kısa bir görüntü eklemiş sağolsun arkadaşlar, ama ben yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak  :D

Hallederiz Abim. koskoca Mk ve ben varız.  ;) Yemekleri biz yaparız. Kafalar görünmez. Sese de senin sesi montajlarız.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

2005 te pc kursuna gitmiştim resimleri karıştırırken buldum :D

orcinali :)

12l2rfM.png

kopyası :)

ZId6eHl.png

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...