Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Hiç alakanız yok ya Benim 3 beden ufağım, kafasıda daha küçük, ama gülüş anında andırıyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Değil abi eski profil foton. Yukarı bakınız, bumu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Ben Serhan abiyi başka birine benzetiyorum ama söylemeyim şimdi İçinde kalmasın söyle hadi. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 İçinde kalmasın söyle hadi. Gizli hayranlık sende ki iyice dışa vurdu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Gizli hayranlık sende ki iyice dışa vurdu Kendine prim yapmak için uğraşma... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Kendine prim yapmak için uğraşma... Polemiklere tokum ben.. Başka kapıya lütfen Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2014 Paylaş 23 Temmuz 2014 Polemiklere tokum ben.. Başka kapıya lütfen Boş autocularla uğraşmıyoruz... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Bi beni bulamadınız ya..... Üye değil ama kuzenimle benzerlik var sanki abi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Ben Serhan abiyi başka birine benzetiyorum ama söylemeyim şimdi D Smart kanallarından birinde "Pişir Süleyman" diye bir yemek programı var. Az biraz Süleyman a da benziyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Ayhan Onaran; Hakan Gürsu; Az biraz Murat Dere Örtmenim' e de benziyor Hakan bey sanki, ama malum foto yoqh. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 (düzenlendi) Ben Serhan abiyi başka birine benzetiyorum ama söylemeyim şimdi La ben burayı gaçırmışım ya, harbi merak ettim bak üzerinden zaman da geçmiş kime benzetiyorsun söylesene Hakan ve Kerem duymasın diyorsan bana PM'den at ben onlara Whats App' dan yazarım D Smart kanallarından birinde "Pişir Süleyman" diye bir yemek programı var. Az biraz Süleyman a da benziyor. Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım 5 Ağustos 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 La ben burayı gaçırmışım ya, harbi merak ettim bak üzerinden zaman da geçmiş kime benzetiyorsun söylesene Hakan ve Kerem duymasın diyorsan bana PM'den at ben onlara Whats App' dan yazarım Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 La ben burayı gaçırmışım ya, harbi merak ettim bak üzerinden zaman da geçmiş kime benzetiyorsun söylesene Hakan ve Kerem duymasın diyorsan bana PM'den at ben onlara Whats App' dan yazarım Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım D Smart yokta internetinde mi yoqh abi? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Pişir Süleyman'ı da merak etmedim değil ama D Smartımız yok ya ne yapacaz. Meraklan dur bakalım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 D Smart yokta internetinde mi yoqh abi? Yoldayım ya şimdi o ölü bölge çok burada o nedenle yazdıydım öyle akşam bakarım görüntülere Yoksa 4 Gb internetim var ama yolda olmasaydım eyiydi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Yoldayım ya şimdi o ölü bölge çok burada o nedenle yazdıydım öyle akşam bakarım görüntülere Yoksa 4 Gb internetim var ama yolda olmasaydım eyiydi Her halin değilde, bazı hallerin benziyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Her halin değilde, bazı hallerin benziyor. Akşam seyredip cevap veririm sana Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Akşam seyredip cevap veririm sana Yok. Cevaba gerek yok. SAdece seyret abi. çok matrak bir adam. Yemek yaparken anlatımına bayılıyorum. Tebessümle seyrediyorum. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Yok. Cevaba gerek yok. SAdece seyret abi. çok matrak bir adam. Yemek yaparken anlatımına bayılıyorum. Tebessümle seyrediyorum. Seyrettim ama kısa bir görüntü eklemiş sağolsun arkadaşlar, ama ben yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Seyrettim ama kısa bir görüntü eklemiş sağolsun arkadaşlar, ama ben yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak Hallederiz Abim. koskoca Mk ve ben varız. Yemekleri biz yaparız. Kafalar görünmez. Sese de senin sesi montajlarız. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Sani Gerşon için bomba geliyor Bekliyoruk.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 2005 te pc kursuna gitmiştim resimleri karıştırırken buldum orcinali kopyası Yorum bağlantısı
Recommended Posts