Ali Uymaz 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Anamur bir başkadır benim.memleketim cooookkkkk Teşekkürler :-) bu arada resimleri kullanabilirmiyim :-) Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Tabiki daha var istersen iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Münih Avusturya semaları çok güzel gezilecek köy ve kasabaları ve kayak merkezleri var önerilir. Avusturya rotamız ve bizi bekleyen dertler CB ler 3 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Avusturya rotamız ve bizi bekleyen dertler CB ler Affınıza sığınarak CB nedir? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Fırtına bulutları. https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCm%C3%BClonimbus 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Fırtına bulutları. https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCm%C3%BClonimbus Teşekkürler dede [emoji3] diğer Metinleri (fs2) okumaya devam ediyorum ama anlamadığım çok yer var. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Anlatırız,Emre hocam en azından artık, piste düz değil de yan uçan uçaktan korkmuyorsunuzdur. 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Anlatırız,Emre hocam en azından artık, piste düz değil de yan uçan uçaktan korkmuyorsunuzdur. Öğrendim dede [emoji3] artık korkmaya da alışacağız zamanla inşallah Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Corendon'lar gelmeye başladılar Dalaman'a yine.. Bizde de CB çok bu ara. Bi tanesi baktım kendi başına kaçınıyor. Dedim ne ayak? Önce bize bir sor gardaş. Küçük meydan olunca radarlı yaklaşma yaptırdığımızı unutuyorlar herhalde 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Tabiki daha var istersen iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi istemezmiyim Teşekkürler simdiden :-) Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Simulatorden sonra ilk gerçek uçuşumu onla yapmıştım.pist başına geldik, "Hadi Haşmet kalk bakalım" dedi İlk defa bir cessna'ya biniyordum, aman hocam falan dedim ama "Hadi dedi" ve kalktım.Nur içinde yatsın Murat hoca; http://airlinehaber.com/gideli-tam-3-yil-oldu-murat-ozturk-usta/ 3 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Allah rahmet eylesin, tv programından yüzüne aşinayım, gerçekten çok güleç keyifli program yapardı, hiç kaçırmazdım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Simulatorden sonra ilk gerçek uçuşumu onla yapmıştım.pist başına geldik, "Hadi Haşmet kalk bakalım" dedi İlk defa bir cessna'ya biniyordum, aman hocam falan dedim ama "Hadi dedi" ve kalktım.Nur içinde yatsın Murat hoca; http://airlinehaber.com/gideli-tam-3-yil-oldu-murat-ozturk-usta/ Mekanı cennet olsun abi. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Değişik flower horn balığı gibi aynı. ya da fotoş; ya pencereleri atladılar ya da kargo uçağı. Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 (düzenlendi) Değişik flower horn balığı gibi aynı. ya da fotoş; ya pencereleri atladılar ya da kargo uçağı. Airbus bu uçakla üreteceği Airbus gövdelerini montaj yapılan fabrikaya taşıyor diye biliyorum. 24 Mayıs 2016 tarihinde Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 İzmir-İstanbul arası Çanakkale civarı 2 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 Evet dede yavaş yavaş atıyorum. Yazıların büyük etkisi oldu 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 (düzenlendi) Epey olmus konuya okudum hizli hizli 21 yildir havaciyim ama yerde gidenlerinden hani su yuruyen ucaklardan [emoji3] . Genelde isim ucaklarla degil de onlari kontrol etmek gormek le alakali.(bu arada Mukbil komutanima selamlar @mert gulkokan). Ayrica hobi olarak ucabilen model nesneler tasarlamayi seviyorum. Sabit kanatli, heli yada cok rotorlu. Bunlarin simulayonunuda. Pc de oyun gibi oynamayida seviyorum. Phonex simulator favorimdir. LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 17 Temmuz 2016 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Anlatırız,Emre hocam en azından artık, piste düz değil de yan uçan uçaktan korkmuyorsunuzdur. Sayende abi anlatman bile yetti bana beraber uçalım ama bi ara 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Temmuz 2016 Paylaş 17 Temmuz 2016 Sayende abi anlatman bile yetti bana beraber uçalım ama bi ara Senle Servet'e bir sürpriz hazırlamaya uğraşıyorum. Becerirsem güzel olacak. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 Arşivden bir kaç resim daha atayım Bodrum dün akşam üstü son yaklaşma. İzmirde bir yer merak ettim neresi bilen varsa yazabilir mi ? İstanbul kadıköy İrana giderken. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts