Guest Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Uzun zamandir izledigim en heyecanli Ucak Kazasi Raporu'nu bugun izledim. UPS 6, 747 nin yere cakilmasini canlandirmislardi, soluksuz izledim. Yunuslama ve 747 nin sopistike aletli kontrolunu ogrendim. Izlemeyenler varsa kesinlikle izlemesini oneriyorum. Ucagin icinde cikan yangindan Kaptan Pilot oksijensizlikten bayiliyor ve Yardimci Pilot tek basina kaliyor, kokpitin ici de duman doluyor vs vs. Yeni bolumleri 24 Subat 22:00 itibariyle basliyor, ilgililere duyurulur. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Özlem hanım, sizi sanal pilotluğa alalım . Ankara da size yardımcı olacak arkadaşlar var. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Özlem hanım, sizi sanal pilotluğa alalım . Ankara da size yardımcı olacak arkadaşlar var. Yaaaaaa, olur aslinda, zaten konustuk Ugur Bey ile de bu basliktandi sanirim, kimler yardimci olabilir Hasmet Bey? 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Salim, Ebru Tuncer çifti memnuniyetle yaparlar. Salim havacılık işini halleder .Baktınız sarmadı,Ebru ile iyi kaynaşırsınız sanırım forumunda lehine olur. http://ebrununmutfagindan.blogspot.com.tr/ 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Uzun zamandir izledigim en heyecanli Ucak Kazasi Raporu'nu bugun izledim. UPS 6, 747 nin yere cakilmasini canlandirmislardi, soluksuz izledim. Yunuslama ve 747 nin sopistike aletli kontrolunu ogrendim. Izlemeyenler varsa kesinlikle izlemesini oneriyorum. Ucagin icinde cikan yangindan Kaptan Pilot oksijensizlikten bayiliyor ve Yardimci Pilot tek basina kaliyor, kokpitin ici de duman doluyor vs vs. Yeni bolumleri 24 Subat 22:00 itibariyle basliyor, ilgililere duyurulur. Şunların bi türlü Türkçe dublajlı nat geo kayıtlarını bulamadım. Bulabilsem soluksuz izleyeceğim de... 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Şunların bi türlü Türkçe dublajlı nat geo kayıtlarını bulamadım. Bulabilsem soluksuz izleyeceğim de... Su anda tekrar veriyor aynisini bir sabahtan bir ogleden sonra. Aslinda birini yakalayabilirseniz, rahatca izlersiniz. Veya TV nizim kayit etme ozelligi yok mu acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Su anda tekrar veriyor aynisini bir sabahtan bir ogleden sonra. Aslinda birini yakalayabilirseniz, rahatca izlersiniz. Veya TV nizim kayit etme ozelligi yok mu acaba ? Abla tam olarak hangi kanalda? Dsmartta var mıdır? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Abla tam olarak hangi kanalda? Dsmartta var mıdır? Kablo TV 2 numara, Nat Geo. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Copenhagen ( kopenag ) dan slm lar 4 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Kaptanım hangi şirkettesiniz? Bilgi vermede sakınca yoksa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 737, 36bin feet, bu yakıt oranı ile sanıyorum Avrupa'nın diğer ucuna gidiyor olmalısınız 69kt rüzgar sağlammış 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Kaptanım hangi şirkettesiniz? Bilgi vermede sakınca yoksa O kadar iletim var hiç mi dikkat etmedin profilimde yazana Bu bişi değil 10 ton yakıt az bazen 17 tonları görüyoruz . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 O kadar iletim var hiç mi dikkat etmedin profilimde yazana Bu bişi değil 10 ton yakıt az bazen 17 tonları görüyoruz . Tamam şimdi hatırladım Bu arada Sani abi, infinite flight indirdim tablete, tam sürüm. Uçuyorum, kalkıyorum da ama güzergah vs detaylar için nasıl bilgi alırız öğreniriz 737, 36bin feet, bu yakıt oranı ile sanıyorum Avrupa'nın diğer ucuna gidiyor olmalısınız 69kt rüzgar sağlammış Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 D smart 68. Kanal Alper Bey bu yazdığınızı tam bir hafta sonra bugün görüyorum, arada kaybolmuş kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Bu arada Sani abi, infinite flight indirdim tablete, tam sürüm. Uçuyorum, kalkıyorum da ama güzergah vs detaylar için nasıl bilgi alırız öğreniriz İnfinite kullanmayalı bayağı oldu zira telefon kaldırmıyor maalesef Bir buluşmada göz atalım Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Eskiden uçuşlar Ndb to Ndb olarak olurken teknolojinin gelişmesiyle Vor to Vor oldular sonra Gps Gnss Rnav gibi yenilikler geldi.Oyunda bunlara yer verildiğini sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun 16 Mart 2016 Yazar Paylaş 16 Mart 2016 Eskiden uçuşlar Ndb to Ndb olarak olurken teknolojinin gelişmesiyle Vor to Vor oldular sonra Gps Gnss Rnav gibi yenilikler geldi.Oyunda bunlara yer verildiğini sanmıyorum. Size bir sorum olacak cockpit preparation Check te uçağa enerji verilmeden önce neden özellikle wiper switchleri park pozisyonda olmalı ? özellikle check liste girecek kadar önemli olmasının sebebini merak ediyorum Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Size bir sorum olacak cockpit preparation Check te uçağa enerji verilmeden önce neden özellikle wiper switchleri park pozisyonda olmalı ? özellikle check liste girecek kadar önemli olmasının sebebini merak ediyorum [emoji849][emoji849][emoji849] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bugün yeni bölüm uçak kazası raporu vardı Unuttum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 [emoji849][emoji849][emoji849] bizim bildiğimiz diller konuşulmuyor Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 bizim bildiğimiz diller konuşulmuyor Aynen anladin degil mi [emoji23] Kenardan izliyorum ancak [emoji23] Bugün yeni bölüm uçak kazası raporu vardı Unuttum. Aaaaa [emoji15][emoji15][emoji15] Bi bakıp çıkıcam. Yokmuş benlik bişey Bi' arkadasa bakicaktim [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Size bir sorum olacak cockpit preparation Check te uçağa enerji verilmeden önce neden özellikle wiper switchleri park pozisyonda olmalı ? özellikle check liste girecek kadar önemli olmasının sebebini merak ediyorum Sileceklerden bahsediyorsanız, yağmur yağmıyorsa açık olmasının mantığı yok ki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts