Misafir 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Sağol Hakanım, arabayı satarken ilk sana haber vereceğim...Bulunmaz araba ne de olsa... Abi teşekkür ediyorum...benimde peşimdeler ne yapıcağımı bilmiyorum....altın gibi bu focuslar Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Sağol Hakanım, arabayı satarken ilk sana haber vereceğim...Bulunmaz araba ne de olsa... Bana da haber ver abi . Bakımları ucuza yaptırıyorsun nasılsa fiyattan düşeriz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Bana da haber ver abi . Bakımları ucuza yaptırıyorsun nasılsa fiyattan düşeriz Tahir senin dedeler İskoçya' lı olabilir mi ? Nereden geliyor bu elisıkılık merak ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Tahir senin dedeler İskoçya' lı olabilir mi ? Nereden geliyor bu elisıkılık merak ediyorum... Soyismi tutturdun abi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 benımde degısım zamanım geldı yetkılı servıs 800 tl cıvarı fıyat verdı bu konuyla ılgılı okuduklarım ısın cıddıyetını gosterdi ozel sevıslerde tanıdıklarım var cogu yetkılı sevıslerde yetısmıs..arada kaldım aslında ozel servıslerden fıyat alıp yetkılı sevısten ındırım alabılırsem eger ıyı olacak yaptırmak nıyetımde..sızın tavsıyenız ne olur?? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 dun bakımlarımı yaptırdım sukur. triger set+v kayıs+devır daım+antıfırızlı motor suyu parcalar ozellıkle v kayıste bozulmalar baslamıs 2-3 centık olusmus devır daımıde degıstırdımkı usta ozellıkle tavsıye etti... 400 tl tuttu 100 tl ıscılık verdım. 2-3 saatlık bır ıslem..test surusude yaptık sukur sımdılık bi sıkıntımız yok motor sesi performans hepsi gayet duzgun umarım ılerde sıkıntı yasamam Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 İyi günler arkadaşlar aracım 2004 1,6 benzinli fiesta aracım şuan 84000 km de ben ne zaman triger kayışını değiştirmem gerekiyor. fiestalarda bu değişim kaç km de oluyor bir bilgisi olan varmı.Yakın zamanda ford servisinde bu işlemi yaptıran varmı fiyat olarak bilgisi olan.Ford servisinde yaptırmak istiyorum.Birde bu değişim ne kadar sürüyor aynı gün aracı alabiliyormuyum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 İyi günler arkadaşlar aracım 2004 1,6 benzinli fiesta aracım şuan 84000 km de ben ne zaman triger kayışını değiştirmem gerekiyor. fiestalarda bu değişim kaç km de oluyor bir bilgisi olan varmı.Yakın zamanda ford servisinde bu işlemi yaptıran varmı fiyat olarak bilgisi olan.Ford servisinde yaptırmak istiyorum.Birde bu değişim ne kadar sürüyor aynı gün aracı alabiliyormuyum. Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 daha beklemeyin değişin, 3 saat gibi sürer Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 daha beklemeyin değişin, 3 saat gibi sürer +1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Benim focus'ta şu an 52 bin km de? Trigeri değişmem gereklimi ? 2008 model? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Benim focus'ta şu an 52 bin km de? Trigeri değişmem gereklimi ? 2008 model? 6 sene, koparsa maliyeti , değişimin 5 katı civarı Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 6 sene, koparsa maliyeti , değişimin 5 katı civarı O zaman yavaş yavaş fiyat araştırması yapsam iyi olur Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 hızlıca, akla gelen başa gelir Ağzından yel alsın abi tamam hızlıca çözüyorum bu işi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 İyi günler arkadaşlar aracım 2004 1,6 benzinli fiesta aracım şuan 84000 km de ben ne zaman triger kayışını değiştirmem gerekiyor. fiestalarda bu değişim kaç km de oluyor bir bilgisi olan varmı.Yakın zamanda ford servisinde bu işlemi yaptıran varmı fiyat olarak bilgisi olan.Ford servisinde yaptırmak istiyorum.Birde bu değişim ne kadar sürüyor aynı gün aracı alabiliyormuyum. serviste rakam 2 kat triger set+v kayıs+devır daım+degısecek parcalara 1300 tl rakam cıkardı ama benım degısım zamanlarımda daha dusuk rakama yapan yetkılı servısleri yazan arkadaslar vardı ben ozel seviste 1-2 extralar dahıl 500 tl odedım.sormakta fayda ama yetkılı servis dısında işin ehlı ozel servıslerıde bulmak mumkunki sen ıstanbulda her turlu bulursun.. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 serviste rakam 2 kat triger set+v kayıs+devır daım+degısecek parcalara 1300 tl rakam cıkardı ama benım degısım zamanlarımda daha dusuk rakama yapan yetkılı servısleri yazan arkadaslar vardı ben ozel seviste 1-2 extralar dahıl 500 tl odedım.sormakta fayda ama yetkılı servis dısında işin ehlı ozel servıslerıde bulmak mumkunki sen ıstanbulda her turlu bulursun.. aslımda bir yere dormuştum 300 tl demişti zaten yetkili servis 1300 derse katiyen yaptırmam.özel servislerde kredi kartına taksit yapıyorlar mı.yetkili servis yapıyorda sonuçta triger değiştireem birde frenlere baktırıcam yani tepeden tırnağa herşeyini yaptıracağım o yüzden biraz masraflı olur ekonomik ve taksit yapan bir servis bulmam lazım Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 aslımda bir yere dormuştum 300 tl demişti zaten yetkili servis 1300 derse katiyen yaptırmam.özel servislerde kredi kartına taksit yapıyorlar mı.yetkili servis yapıyorda sonuçta triger değiştireem birde frenlere baktırıcam yani tepeden tırnağa herşeyini yaptıracağım o yüzden biraz masraflı olur ekonomik ve taksit yapan bir servis bulmam lazım bahsettiğim rakam bodrum için gecerli mesela ayni bakimi balıkkesir yetklili serivisi 800-900a yapiyor yorumunu almiştim.taksit olayini bilmemde araştirmakta fayda var.ford için ehil ustada şart bence her ustaya götürülmez sorun vardir elbet iyi ustalar.. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Muğla merkezde triger set+v kayıs+devır daim+işçilik toplam 600 tl çıkardılar özel servis ? Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 şimdi ford çetaşı aradım triger kayışı v kayışı yani her şeyi değiştiriyorlar birde 90 bin bakımı dahil yağı suyu hava fitresi vsss.hepsi 1300 tl dediler yaş kampanyası var dediler %25 indirim 950 tl civarı olur dediler kredi kartınada taksit yaparız dediler fiyat nasıl sizce arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 fiesta için yetkili sevvis 700 diyordu, diğer bakımlar dahil. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Muğla merkezde triger set+v kayıs+devır daim+işçilik toplam 600 tl çıkardılar özel servis ? 600 TL ozel servıs ise birazcık pahalı 400-500 arasında yapılıyordu kullanılan parçada önemli Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Muğla merkezde triger set+v kayıs+devır daim+işçilik toplam 600 tl çıkardılar özel servis ? 600 TL ozel servıs ise birazcık pahalı 400-500 arasında yapılıyordu kullanılan parçada önemli Murat Dere hocamın tavsiye ettiği işyeri ile görüştüm fiyat olarak triger set+v kayıs+devır daim+işçilik+antifirz toplam 460 tl pazartesi gidip konuşacağım,kayışlar dayco marka,devirdaim ise doz marka dedi ama ismini yanlış söylemiş olurum pazartesi net bilgiyi yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 dun bakımlarımı yaptırdım sukur. triger set+v kayıs+devır daım+antıfırızlı motor suyu parcalar ozellıkle v kayıste bozulmalar baslamıs 2-3 centık olusmus devır daımıde degıstırdımkı usta ozellıkle tavsıye etti... 400 tl tuttu 100 tl ıscılık verdım. 2-3 saatlık bır ıslem..test surusude yaptık sukur sımdılık bi sıkıntımız yok motor sesi performans hepsi gayet duzgun umarım ılerde sıkıntı yasamam Bir şey sora cam sen bu bütün değişimleri yaptıktan sonra motor sesinde bir azalma hissettin mi yada motor çalışma esnasında sesinde bir değişiklik oldu mu.önceden motor daha sesli çalışıyordu şimdi daha sessiz diyebiliyor musun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts