Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun Ali güzel günlerde kullan Teşekkür ederim Ertan abi , sağol Ne yani, yağmurlu, karlı, kasvetli havalarda kullanmasın mı? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 hayırlı olsun, mondeo candır. Allah kazalardan belalardan esirgesin... Amin , Sağol Sadık abi . 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun abi. Fatih Abi'den araba almak sana da nasip oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ne yani, yağmurlu, karlı, kasvetli havalarda kullanmasın mı? Gün ve hava arasında Türkçemizde bir takım anlam farklılıkları vardır abi Yakın gözlükleri ile oku diyom sana beni dinlemiyon ki 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Gün ve hava arasında Türkçemizde bir takım anlam farklılıkları vardır abi Yakın gözlükleri ile oku diyom sana beni dinlemiyon ki Tartışma başlatmak istiyorsun ama seninle tartışmayacam, güzel günü bana tarif et yeter. Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Tartışma başlatmak istiyorsun ama seninle tartışmayacam, güzel günü bana tarif et yeter. Kendini mutlu hissettiğin gün güzel gündür İstersen sana mutluluğun da resmini çizebilirim 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Eneee diyordu mondeo aldim diye bu tirt mondeoyu mu aldin demek Saka bir yana cok guzel tercih olmus abi ya. Buna APP siparisi yapayim birde ince cam filmi yaparsan zimba gibi olur valla. 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 İki taraf içinde hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim Ali... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Tanıdıkla alış veriş yapmak gibisi yok. Pazar konuştuk bugün satışı yapıldı. Çağlar Abi'm e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu gün işe arabayla geldim şimdi servisteyim bu arada araba sattım. Ben çok severek kullandım.Sende umarım güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 hayırlı olsun. güzel bir renk seçmişsiniz. yalnız farlar temizlik istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bir an önce imren ocakbaşında iki kadeh eşliğinde kutlamamız lazım. Hem alan hem satan bizden ne güzel yemek içmek bedava 3 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali yeni aracın hayırlı olsun, Hem accord aracından bahsettiğin için ve sonrasında da fotoğrafına bakınca hatırladım, Bayramdan önceki hafta osman&fatih ustaların garajında tanışmıştık seninle. Ben de siyah ford ka ile oradaydım, hatırlarsın belki. Accordun sendeki kasası gercekten muazzam ama bu araç ile karşılaştırmak hata olur sanırım. tdci otomatik kulağa hoş geliyor. Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Eneee diyordu mondeo aldim diye bu tirt mondeoyu mu aldin demek Saka bir yana cok guzel tercih olmus abi ya. Buna APP siparisi yapayim birde ince cam filmi yaparsan zimba gibi olur valla. Teşekkür ederim kardeşim , pazartesi halledelim app candır İki taraf içinde hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim Ali... Teşekkür ederim abi , sağol . Tanıdıkla alış veriş yapmak gibisi yok. Pazar konuştuk bugün satışı yapıldı. Çağlar Abi'm e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu gün işe arabayla geldim şimdi servisteyim bu arada araba sattım. Ben çok severek kullandım.Sende umarım güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın. Teşekkür ederim abi . iyiki varsın . Sayemde sitedekiler artık sana pis pis bakamıycak , otopark sıkıntısı yüzünden Bu arada arabayı yıkattım rengi açıldı Ali kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Bir an önce imren ocakbaşında iki kadeh eşliğinde kutlamamız lazım. Hem alan hem satan bizden ne güzel yemek içmek bedava Ayıpsın kardeşim , imreni kapatırız icabında Biraz düzeltelim durumları aklımda Ali yeni aracın hayırlı olsun, Hem accord aracından bahsettiğin için ve sonrasında da fotoğrafına bakınca hatırladım, Bayramdan önceki hafta osman&fatih ustaların garajında tanışmıştık seninle. Ben de siyah ford ka ile oradaydım, hatırlarsın belki. Accordun sendeki kasası gercekten muazzam ama bu araç ile karşılaştırmak hata olur sanırım. tdci otomatik kulağa hoş geliyor. Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim. Hatırladım , tabi . Teşekkür ederim iyi dileklerin için sağol . Aux kablosu aldım ses güzel . Angara spec takılıyorum artık http://www.youtube.com/watch?v=Slg55mLiMlw Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Her ikinizede hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan, Fatih de güle güle parasını harcasın. Ali çok menun kalacaksın. her zaman diyorum burası sanal değil artık, gerçek dostların bir araya geldiği yuva. Çağlar herkesin yardımına koşan, yetişen ayrı bi değer. Allah uzun ömürler versin. Maşallah bi-xenon diyorum Ali. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali...hayirli olsun... Çağlar ve servetle lastik yollamistim... Onlar hangi araca takilmisti..unuttum ya..ehtiyarlik işte... 1 Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Abi Hayırlı Olsun. Allah Kaza Bela Vermesin. 2.0 Ecoboost 240 Hp Olanını Test Etme Şansım Olmuştu Cidden Çok Hoş. Hem Dizel , Hem Otomatik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı uğurlu olsun. İlk olarak far temizliği şart derim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238983-kararan-farlara-cozum/ Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali merak ettiğim bir konu var.Yakıt yüzünden mı bir değişim ihtiyacı duydun.Sattığın araç hondanın en sevdiğim kasası 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 İki tarafa da hayırlı olsun. Güle güle kullan Abi. MaşAllah. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali kardeşim hayırlı olsun..Accordu sana unutturacak diyorum.... 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 güzel günlerde kullanın inşallah duruşu gidişi heybeti bambaşka mondeonun her geçişinde bakmışımdır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts