İçeriğe Yönlendir

Mondeo İle Ford'a Tekrar Dönüş Titanium 2.0 Tdci

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Abi bu farlardan ben yolu göremedim  :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi bu farlardan ben yolu göremedim  :blush:

O farlar olayı esrarengiz hale getiriyor . Şaka bir yana yenisini alıcam bu gidişle ...

Allah hayırlı etsin.km de ne yakıyor acaba

Hesaplamadım , ama 230 tl'ye fulledim depoyu . 610 KM şehir içi kullandım .

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

O farlar olayı esrarengiz hale getiriyor . Şaka bir yana yenisini alıcam bu gidişle ...

Bizim farlarda da biraz kararma var oda etkiliyor.. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Hafta sonu gerigörüş kamerası takıldı , görüş netliği oldukça güzel . Arkadan bakınca , dikkatli bakılmaz ise belli olmaması'da güvenlik için oldukça güzel oldu .

222c00bb854e49c56ba3bd01173d107a.jpg

85704c6d3cb8e78287900bc039c335af.jpg

6ca631b6410aa07998b93a84f369ca44.jpg

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bizzat gördüm, netlik harika.. 

Sağol kardeşim . Bende açıkcası bu kadar net olacağını sanmıyordum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güle güle kullan abim.Görüntü gerçekten güzel. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Güle güle kullan abim.Görüntü gerçekten güzel. :nazar:

Sağol kardeşim .

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ali Gürsoy

Aracımı aldığımdan bu yana , ekstra taktırdığım Pioneer dvd , geri görüş kamerası , app plaka , pirelli lastikler derken ses kalitesi iyice artsın diyerek bagaja ufak kendinden anfili bir bass koydurdum . Ses kalitesi gayet güzel . Bu kabin olmadan da ses kalitesi oldukça iyiydi anca iyinin iyisi olsun istedim :)

Alpine SWE-815 20cm

http://www.hepsiburada.com/alpine-swe-815-20cm-eseri-dahili-amplifikator-50-125hz-12db-acik-kapali-port-subwoofer-p-OTALPSWE-815

59AAZZC.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Aracımı aldığımdan bu yana , ekstra taktırdığım Pioneer dvd , geri görüş kamerası , app plaka , pirelli lastikler derken ses kalitesi iyice artsın diyerek bagaja ufak kendinden anfili bir bass koydurdum . Ses kalitesi gayet güzel . Bu kabin olmadan da ses kalitesi oldukça iyiydi anca iyinin iyisi olsun istedim :)

Alpine SWE-815 20cm

http://www.hepsiburada.com/alpine-swe-815-20cm-eseri-dahili-amplifikator-50-125hz-12db-acik-kapali-port-subwoofer-p-OTALPSWE-815

59AAZZC.jpg

Abi güle güle kullan. Ses daha kaliteli olmuştur şimdi, üründe gayet güzelmiş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi güle güle kullan. Ses daha kaliteli olmuştur şimdi, üründe gayet güzelmiş :)

Sağol kardeşim .

Güle güle kullan Ali..  :flowers:

Sağol kardeşim .

Bu veya bunun gibi bir bagaj bası düşünen olursa eğer tavsiye ederim , tüm kabloları içirisinden çıkıyor . Size kalan montajı oluyor küçük boyutu sayesinde bagajda kullanım alanını kısıtlamazken , ses olarak büyük olan kabinlerden farkı neredeyse yok denecek gibi kaliteli çıkıyor .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Sağol kardeşim .

Bu veya bunun gibi bir bagaj bası düşünen olursa eğer tavsiye ederim , tüm kabloları içirisinden çıkıyor . Size kalan montajı oluyor küçük boyutu sayesinde bagajda kullanım alanını kısıtlamazken , ses olarak büyük olan kabinlerden farkı neredeyse yok denecek gibi kaliteli çıkıyor .

Çalar abi dinledim bu bass'ı gayet güzeldi. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...