Ali Gürsoy 8 Ocak 2015 Yazar Paylaş 8 Ocak 2015 Abi bu farlardan ben yolu göremedim O farlar olayı esrarengiz hale getiriyor . Şaka bir yana yenisini alıcam bu gidişle ... Allah hayırlı etsin.km de ne yakıyor acaba Hesaplamadım , ama 230 tl'ye fulledim depoyu . 610 KM şehir içi kullandım . Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 O farlar olayı esrarengiz hale getiriyor . Şaka bir yana yenisini alıcam bu gidişle ... Bizim farlarda da biraz kararma var oda etkiliyor.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 (düzenlendi) Hafta sonu gerigörüş kamerası takıldı , görüş netliği oldukça güzel . Arkadan bakınca , dikkatli bakılmaz ise belli olmaması'da güvenlik için oldukça güzel oldu . 23 Şubat 2015 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 Bizzat gördüm, netlik harika.. Sağol kardeşim . Bende açıkcası bu kadar net olacağını sanmıyordum 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Güle güle kullan abim.Görüntü gerçekten güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 Güle güle kullan abim.Görüntü gerçekten güzel. Sağol kardeşim . Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 29 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2015 Aracımı aldığımdan bu yana , ekstra taktırdığım Pioneer dvd , geri görüş kamerası , app plaka , pirelli lastikler derken ses kalitesi iyice artsın diyerek bagaja ufak kendinden anfili bir bass koydurdum . Ses kalitesi gayet güzel . Bu kabin olmadan da ses kalitesi oldukça iyiydi anca iyinin iyisi olsun istedim Alpine SWE-815 20cm http://www.hepsiburada.com/alpine-swe-815-20cm-eseri-dahili-amplifikator-50-125hz-12db-acik-kapali-port-subwoofer-p-OTALPSWE-815 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Aracımı aldığımdan bu yana , ekstra taktırdığım Pioneer dvd , geri görüş kamerası , app plaka , pirelli lastikler derken ses kalitesi iyice artsın diyerek bagaja ufak kendinden anfili bir bass koydurdum . Ses kalitesi gayet güzel . Bu kabin olmadan da ses kalitesi oldukça iyiydi anca iyinin iyisi olsun istedim Alpine SWE-815 20cm http://www.hepsiburada.com/alpine-swe-815-20cm-eseri-dahili-amplifikator-50-125hz-12db-acik-kapali-port-subwoofer-p-OTALPSWE-815 Abi güle güle kullan. Ses daha kaliteli olmuştur şimdi, üründe gayet güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 29 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2015 Abi güle güle kullan. Ses daha kaliteli olmuştur şimdi, üründe gayet güzelmiş Sağol kardeşim . Güle güle kullan Ali.. Sağol kardeşim . Bu veya bunun gibi bir bagaj bası düşünen olursa eğer tavsiye ederim , tüm kabloları içirisinden çıkıyor . Size kalan montajı oluyor küçük boyutu sayesinde bagajda kullanım alanını kısıtlamazken , ses olarak büyük olan kabinlerden farkı neredeyse yok denecek gibi kaliteli çıkıyor . 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Sağol kardeşim . Bu veya bunun gibi bir bagaj bası düşünen olursa eğer tavsiye ederim , tüm kabloları içirisinden çıkıyor . Size kalan montajı oluyor küçük boyutu sayesinde bagajda kullanım alanını kısıtlamazken , ses olarak büyük olan kabinlerden farkı neredeyse yok denecek gibi kaliteli çıkıyor . Çalar abi dinledim bu bass'ı gayet güzeldi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts