Ali Gürsoy 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 geçmiş olsun Ali, davranışını takdir ettim Aslında biraz daha değişik oldu ama , buna yakın oldu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Geçmiş olsun abi. Aslında biraz daha değişik oldu ama , buna yakın oldu Ali: La senin şeritte gidişini deee, seni deee, neyse al parayı defol git 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Geçmiş olsun abi. Ali: La senin şeritte gidişini deee, seni deee, neyse al parayı defol git Yok yok , kıbardım bu sabah . Önce arkadaş indi arabadan , hayırdır dedim niye indi bu . Bende indim , ben arabadayken kükreyen arkadaş ben inince biraz geri çekildi , yaklaşık 20-25 cm fark vardı aramızda Baktım adamın sıfır arabasına çarpmışım özür dileyip hasarın ortalama bedelini ödedim 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Geçmiş olsun, araba biraz irice olunca olur böyle şeyler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Mehmet abi nerede ya, arabasını vurmuş eski sahibi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun, araba biraz irice olunca olur böyle şeyler İncemi Golf'ün resmini çekmedim . Keşke çekseydim Valla hastayım abi İriceyi ince anladım kusura bakma Mehmet abi nerede ya, arabasını vurmuş eski sahibi Görmesin mehmet abi 24 Ekim 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Geçmiş olsun, ince tabii, seninkinin yanında ince kalmıştır golf 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Ali geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Ali geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun. Amin , sağol abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Sağolsun Hakan abi iki Çekiç darbesiyle düzeltti çamurluğu 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Eliyle duzeltmis gibi duruyor çamurluğa pis konuştu tedirgin olan parça da kendine geldi. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Geçmiş olsun abicim Hakan abiminde eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Ali'cim kamera montajını görceğiz derken çok geçmiş olsun. Bir didişme hasıl olmuş anlaşılan. Yol ver gitsin tabi bunu farklı da okuyabilirsin. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 ustaların ustası, Hakanı kutluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Abi gecmis olsun. Duzelmis yerine gelmis. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Gecmis olsun rn buyugu de bu olsun Amin abi sağol . Eliyle duzeltmis gibi duruyor Esnaf adam , işini biliyor çamurluğa pis konuştu tedirgin olan parça da kendine geldi. Dükkana girince kendi düzeldi zaten çamurluk Geçmiş olsun abicim Hakan abiminde eline sağlık. Sağol kardeşim . Ali'cim kamera montajını görceğiz derken çok geçmiş olsun. Bir didişme hasıl olmuş anlaşılan. Yol ver gitsin tabi bunu farklı da okuyabilirsin. Sağol abi , istanbul trafiği malum . Kamerayı taktıramadım hafta sonu , haftaya kaldı . ustaların ustası, Hakanı kutluyorum. Aynen abi , adam işi biliyor . Tık tık tık bir baktım düzelmiş çamurluk 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Geçmiş olsun Ali'ciğim. Hakan usta maharetini konuşturmuş yine eline sağlık. En büyük kazan bu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Abi gecmis olsun. Duzelmis yerine gelmis. Sağol kardeşim , aynen düzeldi Geçmiş olsun Ali'ciğim. Hakan usta maharetini konuşturmuş yine eline sağlık. En büyük kazan bu olsun. Amin abi sağol . 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 mondeo yıllarca hayal ettiğim ancak hiç sahip olamadığım bir araç. her fırsatta belirtirim bunu. öyle bir araç ki ölüsü canlıyı kovalar yani o derece. özellikle o yürüyen aksamı sadece premium araçlarla kıyaslarım; çok net. bu nedenle dünyanın en hakkı yenen modeli olduğunu da düşünüyorum. aslında sıfırı da öyle ama özellikle ikinci elde fiyat/performans oranı olarak daha iyisi yok diye düşünüyorum. benimkini satsam ve biraz daha ucuzunu almam gerekse beni mutlu edebilecek sanırım tek araç bu olurdu, yukarıda Allah var. özellikle 240'lıklarla çok mutlu olabilirdim tamam tamam 160'lıklar da mutlu ederdi. geniş, ferah, dinamik, kaliteli, konforlu ama bir o kadar da sağlam tutuş. mükemmel. seninkinin hikayesi de çok güzel alicim güle güle kullan. kaza nazardan olmuş, dur bir boncuk koyalım maşallah 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 mondeo yıllarca hayal ettiğim ancak hiç sahip olamadığım bir araç. her fırsatta belirtirim bunu. öyle bir araç ki ölüsü canlıyı kovalar yani o derece. özellikle o yürüyen aksamı sadece premium araçlarla kıyaslarım; çok net. bu nedenle dünyanın en hakkı yenen modeli olduğunu da düşünüyorum. aslında sıfırı da öyle ama özellikle ikinci elde fiyat/performans oranı olarak daha iyisi yok diye düşünüyorum. benimkini satsam ve biraz daha ucuzunu almam gerekse beni mutlu edebilecek sanırım tek araç bu olurdu, yukarıda Allah var. özellikle 240'lıklarla çok mutlu olabilirdim tamam tamam 160'lıklar da mutlu ederdi. geniş, ferah, dinamik, kaliteli, konforlu ama bir o kadar da sağlam tutuş. mükemmel. seninkinin hikayesi de çok güzel alicim güle güle kullan. kaza nazardan olmuş, dur bir boncuk koyalım maşallah Sağol abi , teşekür ederim . Allah'tan hakkı yeniyor'da uygun fiyata binebiliyoruz bu mondeolara Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Sağol abi , teşekür ederim . Allah'tan hakkı yeniyor'da uygun fiyata binebiliyoruz bu mondeolara Ali valla bizim seninle zevklerimiz de benziyor sanırım. önceki accord da benim çok beğendiğim araçlardan ancak onun dezavantajları var yine. ama mondeo öyle değil. mükemmel bir araç ve dediğin gibi ikinci elde değerinin bilinmemesi sebebiyle senin gibi bilinçli ve akıllı adamlar en iyisine en ucuza biniyor. sefa da çok haklı söylediklerinde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Ocak 2015 Yazar Paylaş 8 Ocak 2015 Geçen sene kuzenim'den aldığım 2006 yılı üretimi michelin pilot alpin model kar lastiğini iki kıştır kullanıyorum , geçen sene bu kadar kar yağmadığı için doğru düzgün test edememiştim . Dün akşam işten eve geldiğimde , oturduğum sitenin yokuşu oldukça dik olduğu için önce tereddüt ettim . Sonra denemekte fayda var diyerek yokuşa doğru yavaşça sürdüm aracı , yokuşun sonlarına doğru buzlanmalar olmuştu . Çok şükür zorlanmadan çıkıp evime ulaştım , Video'da aracın haraketi 1.10'cu saninyeden sonra başlıyor. Yorum bağlantısı
Muhlis Yeniçerioğlu 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Allah hayırlı etsin.km de ne yakıyor acaba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts