Fatih Ada 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Bu arabanin kiymetini bilen arabasini seven senin gibi kardeşime gitmesine çok sevindim.Güle güle kullan. Ali konuyu yeni gördüm güle güle kullan kardeşim.. Sana daha çok yakışmış bu araba zira Fatih abinin tarzıda değildi o gitsin cipe binsin 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Pioneer avec 9220BT süper Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Ali bişi merak ediyorum, Bu kasanın aslında eş değeri, Yeni kasa accord biliyorumda, eski arabanla bunu kıyaslayabilir misin bi kaç cümle ile? çok yakın bi arkadaşım alacak,iki aracı kullanan biri olarak En sağlam yorum senden gelir... Yeni kasasına gücü yetmiyor (accordun) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 yakışmış güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Abi cok guzel oldu, gule gule kullan.. Sağol kardeşim teşekkürler. Bu arabanin kiymetini bilen arabasini seven senin gibi kardeşime gitmesine çok sevindim.Güle güle kullan. Sağol abi , artık daha temiz Mondeo Ali konuyu yeni gördüm güle güle kullan kardeşim.. Sana daha çok yakışmış bu araba zira Fatih abinin tarzıda değildi o gitsin cipe binsin Eyvallah sağolasın . Dediğin gibi Fatih abi uzun boylu ama kilodan kaybediyor. Bu araba kilolu arabası :) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Pioneer avec 9220BT süper Güle güle kullan kardeşim. Sağol abi , teşekkür ederim telefonu eşleştürdim süper oldu Ali bişi merak ediyorum, Bu kasanın aslında eş değeri, Yeni kasa accord biliyorumda, eski arabanla bunu kıyaslayabilir misin bi kaç cümle ile? çok yakın bi arkadaşım alacak,iki aracı kullanan biri olarak En sağlam yorum senden gelir... Yeni kasasına gücü yetmiyor (accordun) Valla kardeşim kısaca anlatmak gerekirse. Accord sevdiğim gene sıkılmadan bineceğim bir araç ancak , bu Mondeo ile kıyaslarsak sadece koltuklarının rahatlığını arıyorum . Yol tutuş , ataklık , firenaj ve güven duygusu yanında Accord geride kalır ... Artı olarak yakıt ekonomisi yakışmış güle güle kullan. Teşekkür ederim abi, sağol. Hayırlı olsun Ali,çok güzel olmuş... Sağol abi, teşekkürler. Güle güle kullan kardeşim Sağol kardeşim , senin focus'da bundan yakışır . Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Hayırlı olsun güzel bir değişim olmuş...[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Ali'cim güle güle kullan. Sony teybin duruyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Hayırlı olsun güzel bir değişim olmuş...[emoji4] Teşekkür ederim. Ali'cim güle güle kullan. Sony teybin duruyor mu? Sağol abi , teşekkür ederim. Duruyor evet. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Ali çok güzel olmuş. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Ali çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Sağol abi , teşekkürler . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2014 Dün Osman usta aracın bakımını yaptı. Yağ ve filtreler + 4 firen balatası değişti 4 disk tornalandı. Yetkili servis sadece genel bakım için 700 civarı fiyat vermişti. Sağolsun Osman ustada 450 tl'ye halloldu . Tekrar teşekkür ederim buradan. Yorum bağlantısı
Taner Ayık 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 Pioneer avec 9220BT süper Güle güle kullan kardeşim. Benimki nerede ersel abi.bekliorum hala.Gule gule kullanin.cok keyifli bir arac almissiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Benimki nerede ersel abi.bekliorum hala. Gule gule kullanin.cok keyifli bir arac almissiniz. Teşekkürler , güzel evet . En güzel yanı'da az yakması Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Eylül 2014 Yazar Paylaş 1 Eylül 2014 Perşembe akşamı dikkatsizliğim üzerine sağ arka tekeri kaldırıma çarpınca yanaktan yarıldı . Dunlop marka olan lastiklerim'den yol tutuş konusunda memnundum Samsun , istanbul arası uzun yol deneyimim'de oldu sorunsuz gidip geldim . Ancak sertlik konusunda şikayetlerim vardı , istanbul içi çok rahatsız ediyordu beni . Tek lastik yarılınca , önce aldığım yere gittim . Aynı model lastiği 300 tl fiyat verdiler , pahalı geldi . Sonra başka bir lastikçiye girdim , marka ve fiyatlara bakmak için . Bir baktım 4 tane sıfır astik almışım Pirelli cinturato p7 235/45/17 adet fiyatı kdv dahil 300 tl'ye geldi üretim tarihi 2014'ün 7. haftası . Aracı aynı güzergata kullanınca eskiye nazaran bariz bir yumuşama farkı oldu . zaten istediğimde buydu http://www.pirelli.com/pirellityre/tr/tr/car/cinturato_p7.html 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Hayırlısı olsun Ali. Lastik gerçekten önemli. Dün 150 km ful bozuk satıh yol yaptım. 110 km/h ortalama ile. Lastikler o kadar sessiz ve yumuşak olmasına rağmen sanki aracı içinde davul çalıyorlardı. Kalitesiz yada eski sertleşmiş bir lastik olsaydı yol hiç çekilmezdi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Eylül 2014 Yazar Paylaş 1 Eylül 2014 Hayırlısı olsun Ali. Lastik gerçekten önemli. Dün 150 km ful bozuk satıh yol yaptım. 110 km/h ortalama ile. Lastikler o kadar sessiz ve yumuşak olmasına rağmen sanki aracı içinde davul çalıyorlardı. Kalitesiz yada eski sertleşmiş bir lastik olsaydı yol hiç çekilmezdi. Teşekkür ederim . Aynen kardeşim , dunlop'un yanakları aşırı sertti . Yoldaki bütün bozuklukları hissettiriyordu . Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi. Yol yardım yada kasko gibi birşey varmı ? Ben Pirelli aldığımda birde lastiğin kaskosundan kenarı yırtılan lastiği değiştirmiştim bedelsiz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Eylül 2014 Yazar Paylaş 1 Eylül 2014 Hayırlı uğurlu olsun abi. Yol yardım yada kasko gibi birşey varmı ? Ben Pirelli aldığımda birde lastiğin kaskosundan kenarı yırtılan lastiği değiştirmiştim bedelsiz. Sormadım , daha doğrusu aklıma gelmedi kardeşim Ama faturası var , eğer kasko tarzı birşey varsa bunuda kapsar herhalde 1 Yorum bağlantısı
Ufuk YÜKSEL 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Hayirli olsun güzel günlerde kullanan... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 (düzenlendi) Mondeo'yu aldığımdan beri aklımda olan Pioneer avic f9220bt model üniteyi alarak montajını yapmıştım 3-4 ay önce . Ancak bu ünitenin bazı aparatları kutu içeriğinde olmuyor . Geri görüş kamerası takabilmek ve anfi bağlayabilmek için bir soket'e ihtiyaç duyuluyor . Ne yazıkki bu soketi Türkiye'de bulmak neredeyse imkansız , eğer bulursanız oda 250 tl civarı oluyor . Ebay da gezerken almanyada bir firmada gördüm bu soket'i fiyatı kargo dahil 36,89€'du satın aldım Berlin'den bana ulaşması tam 10 gün sürdü . Geri görüş kamerası olarak iyi birşey istersek ortalama 100-150 tl arası fyatları var burada . Aliexpress'ten 17$ aldığım kamera'da 2 haftaya elime ulaşır herhalde 2 gün önce çinden çıkmış kargo . Kameranın linki http://www.aliexpress.com/snapshot/6264568330.html 10 Ekim 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Ekim 2014 Paylaş 10 Ekim 2014 Abi güle güle kullan çok yakışmış gerekli aparatları bulmana da ayrıca sevindim fiyatlarda gayet uygun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ekim 2014 Yazar Paylaş 10 Ekim 2014 Abi güle güle kullan çok yakışmış gerekli aparatları bulmana da ayrıca sevindim fiyatlarda gayet uygun. Sağol kardeşim , teşekkürler . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts