Lokman Ceritlioğlu 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Hayırlı olsun Ali, ustadan ilk tanışanlardanım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Hayırlı olsun Ali, ustadan ilk tanışanlardanım. Sağol Lokman abi . Kayıp olan eski anahtarı sistemden sildi usta artık eski anahtar işlevsiz oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ayhan abim sayesinde yazın bizim paşa güneşe maruz kalmayacak . Tekrar teşekkür ederim hediyesi için Resimler biraz kötü çıkmış 8 Mayıs 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 Cuk oturmuş Ali abi, güle güle kullan.. Sağol kardeşim , teşekür ederim . Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 güle güle kullan, güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Türksoy Tilkioğlu 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Hayırlı Olsun Ali Bey =) iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 güle güle kullan Ali'cim. Paşa isteyince sökersin artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Teşekkürler iyi dilekleriniz için güle güle kullan Ali'cim. Paşa isteyince sökersin artık Abi zaten hayatımızı ona adadık resmen Ne derse o Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Güle güle kullan Ali. Cam açılabiliyor değil mi bunlar varken? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Güle güle kullan Ali. Cam açılabiliyor değil mi bunlar varken? Sağol Kerem , evet açılıyor . Kenarlarındaki çerçevesi oldukça sağlam , cam çerçevesinin içerisine yerleşiyor . Cam ile 2-3 cm mesafe aralığı var . Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Abi güle güle kullan,güzel olmuş.Bende film yerine aynı üründen almayı düşünüyorum,nette bu kadar ayrıntılı resim bulamamıştım iyi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 maşallah aracınız çok diri duruyor. Teşekkür ederim , sağolun . Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Dün akşam kafama esti sahibinden.com da gezinirken gördüm . Selective modellerindeki pioneer üniteden aldım . Bugün'de elime ulaştı. Artık iş montaja kaldı 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Ooo süper bir değişiklik Ali abi, güle güle kullan.. Sağol kardeşim , teşekkürler . Hayırlı olsun Ali'cim, konuyu yeni gördüm. Maaşallah Eski teybi varken ve yeni pioneeri taktıktan sonra olmak üzere fordconvers+ menülerini videoya alabilir misin? Bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyorum. Çünkü bende navigasyon takılı, bazı menüler uçmuş, pioneere geçsem menüler geri gelir mi diye düşünüyordum. Mesela saat yok bende, radyo frekanslarını falan göremiyorum. Bluetooth olmasına rağmen telefon menüsü gitmiş vs. Sağlıcakla kullan. Abi teşekkür ederim . Bu teypte canbus diye bir zımbırtı var O çözüyor bütün işi . Youtube de bir ara görmüştüm çalıştığına dair bir video , ama montaj sonrası videosunu çekerim . Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Hayırlı olsun Ali'cim, konuyu yeni gördüm. Maaşallah Eski teybi varken ve yeni pioneeri taktıktan sonra olmak üzere fordconvers+ menülerini videoya alabilir misin? Bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyorum. Çünkü bende navigasyon takılı, bazı menüler uçmuş, pioneere geçsem menüler geri gelir mi diye düşünüyordum. Mesela saat yok bende, radyo frekanslarını falan göremiyorum. Bluetooth olmasına rağmen telefon menüsü gitmiş vs. Sağlıcakla kullan. Sağol kardeşim , teşekkürler . Abi teşekkür ederim . Bu teypte canbus diye bir zımbırtı var O çözüyor bütün işi . Youtube de bir ara görmüştüm çalıştığına dair bir video , ama montaj sonrası videosunu çekerim . Vay be, muhabbete bak, araç öyle olunca..... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Vay be, muhabbete bak, araç öyle olunca..... Abi , teknolocik şeyler işte Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Abi , teknolocik şeyler işte Sefanın arabasında gördüm o teknolociyi, daha da aklımdan çıkmaz. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2014 Hayırlı olsun Ali'cim, konuyu yeni gördüm. Maaşallah Eski teybi varken ve yeni pioneeri taktıktan sonra olmak üzere fordconvers+ menülerini videoya alabilir misin? Bir değişiklik olup olmayacağını merak ediyorum. Çünkü bende navigasyon takılı, bazı menüler uçmuş, pioneere geçsem menüler geri gelir mi diye düşünüyordum. Mesela saat yok bende, radyo frekanslarını falan göremiyorum. Bluetooth olmasına rağmen telefon menüsü gitmiş vs. Sağlıcakla kullan. Abi rusça biliyorsan adam detaylı tanıtım yapmış http://www.youtube.com/watch?v=FJdrJBzEMJI Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2014 Montaj öncesi ve sonrası video muhakkak bekliyoruz Abi dün gece montajını yaptık ama hava okadar çok sıcaktıki , kaytarmaktan fırsat bulamadım . Senin s-max'taki tayp gibi oldu abi bu'da direksiyndaki kumandalar çalışıyor ama ford convers ekranında radio,cd ve aux kayboldu . Ama ünite ile araca eklenenler ile gidenleri gözü görmüyor insanın . Bu ünitenin içindeki araç telefonu kiti parrot marka imiş . O'da piyasada oldukça iyi galiba . Telefonum ile eşleştirince tüm rehberim üniteye eklendi . Bir yeri aramam gerektiğinde direk ünite üzerinden arıyabiliyorum . Aux çıkışını ekledik ama gerek kalmadı bluetooth sayesinde kablosuz olarak müzikleri dinleyebiliyorum . Ses kalitesi olarak pioneer tartışılmaz zaten 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2014 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=9ZvMmMGHvw4 Evet abi , allahtan o duruyor 11 Temmuz 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Abi cok guzel oldu, gule gule kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Bu arabanin kiymetini bilen arabasini seven senin gibi kardeşime gitmesine çok sevindim.Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts