Ayhan Sırtıkara 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 pardon abi isinm karışıklığı olmuş :D Hakan ile çok karıştırılıyor mühim değil Affet abi bu seferlik tokatlama Tokat yok Uğur bize ekmek getiriyor, yediğimiz ekmeğe hıyanet olmaz. Araştırıyorum abi , bakalım . Uygun bulursam alıcam .Bence iyi olur, güvenilir 2nci el olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Kasım 2013 Yazar Paylaş 13 Kasım 2013 Bunlarda önden görünüm app plakalar . Hem akşam oluşu hemde kapalı otoparkımızın aydınlatmasından biraz soluk çıkmış olabilir resimler . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Kasım 2013 Yazar Paylaş 13 Kasım 2013 Bisikletpark da güzelmiş. Otopark'ın o bölüm kör nokta araç sokmak zor . Site'de çocuk ta çok olunca bütün bisikletler orada toplanıyor . Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Hayırlı olsun. Bir Accord-Mondeo karşılaştırması bekliyoruz. Gerçi biri benzinli biri dizel ama olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Kasım 2013 Yazar Paylaş 14 Kasım 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Bir Accord-Mondeo karşılaştırması bekliyoruz. Gerçi biri benzinli biri dizel ama olsun. Biraz uzun oldu sanırsam ama düşüncelerim bu şekilde . 2006 Model Accord Executive 2.0lt 155hp (makyajlı kasa) Makyaj öncesi olan kasa ile arasında güvenlik donanımı ve tam donanımlı yol bilgisayarı farkı var .Dış aksamda jantlar farklı , ön panjur ve farlar farklıdır . Güvenlik donanımından kasıt VSA makyaj öncesi sadece 2.4 lt motorlar’da oluyordu . Konfor bakımından oldukça kaliteli malzeme ile üretilen accord farklı bir klasmandır . Hatta eski accord yeni olan civic’ten her zaman daha gösterişlidir diye bir söz vardır . Uzun süreler geçse bile iç aksamda kullanılan malzeme kolay kolay deforme olmaz . Benim kullandığım accord 360 bin km’de olmasına rağmen uzun yol ve şehir içi sıkışık trafikte hiçbir zaman sorun çıkarmamıştı . Rahat koltuklar yolcu ve şöför için yorgunluk azaltıcı bir etkenti . Malesef diyorum ama sonuçta satmam gerekiyordu ve sattım . Mondeo’ya terfi ettim Aralarında’ki farklar oldukça fazla . Accord’da alıştığım bazı şeyler bu aracın standardında yok malesef . Bunlar elektrikli katlanan dikiz aynaları , ısıtmalı ve çift elektrikli koltuklar , sunroof , pioneer müzik sistemi ve 6’lı cd çalar . Bunlar aradığım özellikler ama bunları unutturakcak en büyük etken ise yakıt ekonomisi yapabilmem Ortalama 80 km daha fazla gidiyorum aynı ücretle . Arka tarafta yolcu bölümünde oldukça geniş alan olması ve yolcuların rahat seyahat etmesi beni mutlu ediyor . Açıkcası arka tarafta uzun boylu biri oturduğunda ön koltukta dizleri hissedilirdi Accord’da . Mondeo da diz mesafesi neredeyse iki katı uzunlukta . Accord’u çok seviyorum ve hala yolda gördüğümde baktığım bir arabadır . Ama şu bir gerçekki İstanbul şartlarında benzin ile kullanmak çok pahalıya geliyor. Son zamanlarda oldukça fazla yakıt aldığımın farkına varmıştım . Ama trafiği yoğun olmayan bir ilde benzin ile uygun bir şekilde kullanılabilir . Sakin kullanmama rağmen 16-17 lt ortalamam oluyordu . Mondeo da 8.9 lt şuan Mondeo’da alışamadığım bazı şeyler var bunların başında sol kapıda bulunan kumanda düğmeleri tam el hizasında değil bileğinizi döndermeniz gerekiyor neredeyse . Orta konsolda kolçak çok geride ve sabit , dirsek koyma bölümü Accord’da olduğu gibi hareketli olabilirdi . Gaz pedalı çok yakın biraz daha geride olsa ve ayak bileği daha yatay durumda olsa uzun trafikte daha rahat bir sürüş pozisyonu alınabilirdi . Sağ ve sol dikiz aynalarına hala alışamadım istediğim açıyı bir türlü alamadım Kliması soğutma ve ısıtma konusunda accord’un yanında sınıfta kalır . Sonuç olarak bakarsak Fiyat ve performans açısından piyasada bu araç şuan bence fırsat aracıdır . Sıfır fiyatları bu kadar yüksek durumdayken yarı fiyatınında altında D sınıfı bir araç almak bence zor olacaktır . Accord ile Mondeo değişimi sonrası güvenlik bakımından Mondeo daha sağlam ve güvenli geliyor bana . 14 Kasım 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Toplu resimlerini yüklememiştim, daha doğrusu vakit bulamamıştım . Buyrun resimler 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 App plaka çok değiştirmiş. Güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 App plaka çok değiştirmiş. Güle güle kullan abi. Sağol kardeşim , sende hayırlısı ile gel askerden inşallah . 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Adaşaım, bayadır yoktum forumda. O yüzden konuyu yeni gördüm. Güle güle kullan mondiyi. Allah nazarlardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Adaşaım, bayadır yoktum forumda. O yüzden konuyu yeni gördüm. Güle güle kullan mondiyi. Allah nazarlardan saklasın. Sağol hocam , teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Aralık 2013 Yazar Paylaş 1 Aralık 2013 Maşallah Birde spoiler olsa Spoiler değilde , ileride bi-xenon uygulamasına geçebilrim . Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Maşallah Fatih bu araba sendeyken niye böyle değildi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Fatihteyken kirliydi, lastikleeri yoktu 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 ali abi şöyle 19 veya 20 inch jant ne yakışır Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 (düzenlendi) Maşallah Fatih bu araba sendeyken niye böyle değildi. Abi , adamda kaçtane araba var . hepsine aynı ilgiyi verse yaşamaya vakit bulamaz Fatihteyken kirliydi, lastikleeri yoktu İlk aldığım gün bagaj kapağını bir açtım , köşeler kurumuş yaprak dolu Bazı yerlerde örümcek ağları vardı ali abi şöyle 19 veya 20 inch jant ne yakışır Dediğin gibi 19-20 yaşlarında olsam yapardım . 2 Aralık 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Abi , adamda kaçtane araba var . hepsine aynı ilgiyi verse yaşamaya vakit bulamaz İlk aldığım gün bagaj kapağını bir açtım , köşeler kurumuş yaprak dolu Bazı yerlerde örümcek ağları vardı Dediğin gibi 19-20 yaşlarında olsam yapardım . abi bu işin yaş la alakası yok ki Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 abi bu işin yaş la alakası yok ki Bana göre var kardeşim . Orjinalciyim ben , Extrayı sevmiyorum ... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Orjinali daha güzel abi güle güle kullan, bi-xenon olsa tadından yenmez.. Bir iki aya kadar o işi halletmiş olurum herhalde . Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Ali yeni araban hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin İnşallah. Gerçekten yerinde bir tercih yapmışsın. Plakaları app yapmışsın, plakalıkları da iptal edersen çok daha şık bir görünüm elde edersin kanısındayım... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 (düzenlendi) Ali yeni araban hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin İnşallah. Gerçekten yerinde bir tercih yapmışsın. Plakaları app yapmışsın, plakalıkları da iptal edersen çok daha şık bir görünüm elde edersin kanısındayım... Sağol abi , teşekkür ederim . Plakalıkları bilerek çıkarmıyorum bu şekilde daha sade görünüyor . Sanki daha bir orjinal oluyor . 2 Aralık 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi sağde --> sade Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Ali, Gerçekten spoiler düşünmüyor musun? Çok yakışır. Orjinalleri çok güzel duruyor üstünde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Ali, Gerçekten spoiler düşünmüyor musun? Çok yakışır. Orjinalleri çok güzel duruyor üstünde. Dediğin bu link'tekinden ise tek başına güzel durmaz . http://www.ebay.co.uk/itm/BOOT-SPOILER-for-FORD-MONDEO-mk4-hatchback-/331075408399 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Dediğin bu link'tekinden ise tek başına güzel durmaz . http://www.ebay.co.uk/itm/BOOT-SPOILER-for-FORD-MONDEO-mk4-hatchback-/331075408399 Aynen bundan. Başka yanına ne vereyim abime 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 Aynen bundan. Başka yanına ne vereyim abime Bu parçayı taktımı , komple kit uygulmak gerekir bence 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts